Capitolul 5

152 10 4
                                    

    Buna tuturor! Wow, nu am mai venit de mult pe aici si imi cer scuze pentru asta. Dar sunt si eu om si trebuie sa mananc, sa ma odihnesc, sa invat si sa ma duc la scoala asa ca nu am putut avea timp si de scris dar am facut un efort pentru voi si iata am venit cu Capitolul 5. Ca de obicei daca va place nu ezitati sa dati un vot si o parere pentru ca parerile voastre conteaza foarte mult pentru mine. Nu va mai plictisesc. Lectura placuta!

P.s. In poza este Emma in rochia pe care o va purta la bal.

Capitolul 5

    Primul loc in care trebuia sa ma duc era mall-ul Miami-ului pentru ca imi trebuiau niste pantofi care  sa mearga cu rochia de la mama. Am fost in cateva magazine dar fara succces pana cand am vazut ca s-a construit un nou magazin la capatul mall-ului si pentru ca nu mai aveam alte alternative am intrat in el. Cand am intrat am inspectat rafturile si cand m-am uitata a doua oara am vazut o perche de sandale negre foarte dragute care se asortau foarte bine cu rochia pentru ca erau parca facute din acelasi material iar langa ele o perche de bratari si o diadem care cu sigurata faceau parte dintr-o combinatie dar chiar si asa le-am luat. Dupa ce am terminat de facut cumparaturile am iesit din mall si am scos telefonul casa vad ce trebuia sa fac in continuare. Dar apoi am constatat ca trebuie sa merg acasa ca sa las cumparaturile pentru ca nu puteam sa fac restul lucrurilor atata timp cat le aveam la mine asa ca m-am indreptat spre casa.

    Ajunsa acasa am lasat pungile de cumparatri pe pat si am iesit din casa. Cand mi-am dat seama ca mama nu mai era acasa m-am intors sa incui casa si am plecat mai departe. Uitandu-ma la telefon pe lista am taiat ce facusem deja si mai aveam doar 3 lucruri de facut asa ca m-am indreptat spre urmatoare locatie aratata de telefon.

Ajunsa la locul faptei am vazut pentru a treia oara acea strada intunecata. Nu stiam cum dar nu putei sa vezi nici o lumina chiar daca era ziua. Am continuat sa merg si am vazut semnul de intrare in Fantasywood street iar langa el o fata si un baiat care se uitau unul la altul fara sa scoata o vorba. Cand m-am apropiat mai tare de strada pe care trebuia s-o iau m-am mai uitat odata la cei doi de langa semn si nu mi-a venit sa-mi cred ochilor.  Eram eu cu Spencer seara trecuta. Dar cum era posibil? Nu eram noi doi, nu puteam sa fim noi. Am incercat sa pun mana pe umarul fetei care cred ca trebuia sa fiu eu si cand am atins-o nu am simtit nimic ci umarul ei s-a facut in are ca un praf care s-a imprastiat prin el. Atunci am constatat ca defat erau facuti din praf. Dar cum de? Atunci ma fulgera inspiratia. Era  doar imaginatia mea pentru ca apoi au dinsparut amandoi. Cu siguranta inca ma gandeam la seara trecuta si de aceea subconstientul meu a facut ca acea scena sa se refaca din nou.~Trezeste-te din visare Emma tu ai treburi de facut nu te mai gandi la fantezii si intoarcete la planul pe care l-ai stabilit.~ Vocea creierul meu ma trezi din visare. Avea dreptate timpul trecea iar eu aveam ceva stabilit de facut si nu puteam sa stau si sa ma uit in gol fara ca timpul sa treaca asa ca am incetat sa ma mai gandesc la asa ceva si sa trec la lucruri serioase pentru ca cu siguranta voi fi fericita si in siguranta in curand. Am inceput iar sa merg. Am revazut orasul si cladire in care ma duse Spencer ca sa-l intalnesc pe Chad. Nu stiam daca il voi gasi pe Spencer dar speram ca il voi gasi pe Chad iar el imi va spune unde este Spencer. Cand am ajuns pe ultima treapta care ducea spre intrarea in cladire am avut din nou o imagine in mintea mea dar de data asta era legata de atunci cand era ca cad in jos pe scari cand Spencer ca un erau a venit si ma prins.~Emma ce ti-am zis eu tie? Ai uitat? Trebuie sa te concentrezi pe ce ai de facut acum.~ Vocea creierului meu ma trezi iar din visare. Dar oare de ce vedeam lucrurile astea. Oare ceva in legatura cu puterile mele sau altceva? Orice ar fi nu ma va opri din a-mi termina treburile, acum trebuie sa il caut pe Chad

    Ajunsa in cladire ma chinuiam sa il gasesc pe Chad cand sunt atrasa de ceva luminos din stanga mea. Era o staturi foarte frumoasa din bronz care ilustra un rege sau ceva de genul sub el fiind o tablita pe care era scris: Leonard Forbs fondatorul Fantasywood-ului. Am vrut sa analizez statuia din toate partile cand cineva s-a cicnit de mine si amandoi am cazut la podea.

"Dincolo de real"Where stories live. Discover now