Capitolul 10 - "Ce voiai sa-mi spui?"

2.7K 93 22
                                    

Hey All..:x:x..Imi pare raw ca am intarziat atat de mult cu capitolul, am tot lucrat la el..Adika scriam ceva, stergeam, iar scriam, iar stergeam si tot asa..;))..Pana la urma am reusit sa il termin astazi si m-am decis sa il si postez...In poza Jonny..>:D<..Enjoy..!!

Capitolul 10 - "Ce voiai sa-mi spui?"

Razele soarelui luminau incaperea calduroasa, facandu-ma sa ma trezesc buimaca. Chad era langa mine, tinandu-ma strans in brate. Noaptea trecuta fusese perfecta. Chad fusese perfect. Nu ma obligase sa fac nimic din ceea ce nu mi-as fi dorit, ci doar ne-am sarutat. Cred ca si-a dat seama ca ma holbez la el, deoarece m-a prins de nas.

-          ‘Neata, iubire. Cum ai dormit?

-          ‘Neata. Am dormit foarte bine, avandu-te pe tine aproape.

El m-a sarutat scurt pe buze si apoi s-a ridicat din pat.

-          Trebuie sa plec la munca. Am nevoie de bani daca vreau sa-mi continui scoala.

-          Te-ai angajat? Deja? Unde? Si de ce nu ai cerut bani? Stii ca te puteam ajuta oricand.

Stiam deja raspunsul la ultima intrebare, dar ma gandeam ca poate il faceam sa se razgandeasca de data aceasta. Si in trecut am vrut sa il ajut, dar a refuzat, spunandu-mi ca nu vrea sa accepte pomana si ca trebuie sa se descurce singur. Ce pot sa spun, era un incapatanat.

-          Da, m-am angajat, la o cafenea. Cat despre bani, credeam ca am mai avut discutia asta. Acum chiar trebuie sa plec, nu vreau sa inatarzii din prima zi. Iti promit ca dupa ce ma intorc, sunt numai al tau.

Si, spunand acestea, a iesit din camera.

-          Off, de ce trebuie sa fie toti baietii la fel de incapatanati? De ce nu pot sa accepte ajutor? Eu ii vreau numai binele, dar el nu si nu.

M-am dat si eu jos din pat si am coborat la parter. Am gasit-o pe mama preparand cafeaua. Eram atat de obosita, incat nici nu mai vedeam bine.

-          Buna dimineata, scumpo! Vrei niste cafea?

-          Da, te rog! O ceasca mare, plina.

-          Imediat.

Am baut in graba cafeaua, iar apoi mi-am amintit ceva: Mike. Uitasem de el si de seara trecuta. Cum plecase trist. Cum de puteam fi atat de egoista? Eram in culmea fericirii, pe cand prietenul meu plangea pe nu stiu eu unde. Apoi mi-am amintit ceva: locul lui secret. Eram sigura ca acolo il puteam gasi.

Am urcat in graba scarile si, dupa ce m-am spalat, mi-am ales din dulap o pereche de blugi negri si un maiou rosu cu imprimeul “Love is the answer for everything!”, iar in picioare adidasii mei negri cu sireturi rosii. Am iesit in graba pe usa si m-am indreptat catre parc. Cu toate ca era sfarsitul lui Octombrie, ziua de astazi era neobisnuit de calduroasa. Fara sa-mi dau seama, am inceput sa alerg prin parc, pana am ajuns in padurice. Am inceput sa ma gandesc la seara trecuta. Chad era atat de dulce, iar eu il iubeam atat de mult, insa aveam o senzatie stranie ca nu fac ceva bine. Poate era din cauza faptului ca ma obisnuisem sa-l vad doar ca pe un prieten. Totusi, stiam ca ma mint singura. Era ceva la mijloc. Ceva ciudat, care nu putea fi explicat in cuvinte. Mi-am alungat repede gandurile din minte. Deja parcursesem o buna bucata de drum, astfel acum ma aflam destul de aproape de varful dealului. Ma grabeam din ce in ce mai mult, voiam sa ajung odata in varf, unde sa il gasesc pe Mike si sa clarificam lucrurile. In fuga mea nebuna, nu mi-am dat seama ca poteca era plina de crengi si m-am impiedicat.

-          Drace! Durerea era insuportabila, chiar daca doar ma julisem la genunchi. Ma durea al naibii de tare, plus ca mi se mai si rupsesera blugii. M-am ridicat de jos, cu greu ce-i drept, dar m-am ridicat. Nu ma invingea pe mine o simpla julitura. Oricum, mai aveam putin pana in varf. Cand eram aproape, a inceput sa mi se faca pielea de gaina. Nu de frig, ci de nervi. Nu stiu de ce eram nervoasa. Voiam doar sa imi descarc energia cumva.

Iubire transparentă [ON HOLD]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum