Capitolul 5 - "Fara ea, viata mea nu mai avea rost."

2.8K 99 21
                                    

Hey All..:x:x..Am facut un efort si iata Capitolul 5..Daca o mai tineti asa, ajung la 6 astazi..:))..Deki..Acest capitol nu il voi dedica nimanui pentru ca este despre Mike si stiu ca tuturor va place de el..:x:x..Imi pare rau ca este atat de scurt, dar mi s-a parut ca doar atat era necesar..So, enjoy..!!..:*:*

Capitolul 5 - "Fara ea, viata mea nu mai avea rost."

Mike ma privea curios si in acelasi timp putin trist. De obicei puteam citi in ochii oamenilor ce simt, dar cu Mike era diferit. "E o fantoma, idioato, tu poti citi doar in ochii oamenilor!". Ma simtem putin vinovata, stiam ca lui nu ii placea ideea asta, dar nu aveam curaj sa-l intreb de ce. La un moment dat, el s-a ridicat de pe pat si s-a dus spre fereastra. Cu toata "agitatia" asta nici nu mi-am dat seama ca ploua.

Nu puteam sa-l privesc pe Mike, nu aveam curajul sa ma uit la el si sa-i observ tristetea. El privea tacut spre straduta, unde fel de fel de oameni incercau sa se adaposteasca in casele lor. Am vazut cum o lacrima aluneca pe chipul lui Mike si cade melancolica pe biroul meu. Era o lacrima reala?

- Mike, esti bine? "Normal ca nu e bine, idioato, nu se vede?"

Atunci Mike si-a dat seama ca eram si eu in camera si a incercat sa adopte stilul "bad boy", dar nu-i mai reusi.

- E in regula. Vocea mea era mai dulce decat mi-as fi putut imagina vreodata. Poti sa te descarci. Tot ce-mi vei spune nu va ajunge mai departe de acesti pereti. Acum chiar ca vorbeam ca o psiholoaga.

- E atat de greu. Imi doresc ca, macar un moment, sa pot simti ploaia, caldura soarelui, zapada...E imposibil pentru o fantoma. E revoltator cum oamenii sunt atat de ocupati in fiecare zi cu problemele lor, astfel uitand de frumusetea vietii. Cand aveam 17 ani aveam un loc secret in natura unde ma refugiam, unde imi gaseam linistea si pacea. Am avut o prietena. Am iubit-o enorm, mi-as fi dat si viata pentru ea, iar intr-o zi, la insistentele ei, am dus-o in acel loc. Prima data am fost putin dezamagit pentru ca acela era locul meu, dar o iubeam prea mult. In timp ce stateam si priveam cerul a inceput sa ploua. Ne-am adapostit sub niste copaci, dar am ajuns uzi leoarca acasa. Ziua aceea a fost magica, puteam sa stau acolo ore in sir cu ea. Totusi, bucuria nu a durat mult pentru ca la o saptamana am prins-o sarutandu-se cu un tip si pe jumatate dezbracata. Atunci am decis ca nu mai am pentru ce sa traiesc si de fiecare data cand ploua afara stateam in debaraua secreta si plangeam. Nu am mai putut avea niciodata incredere intr-o fata, nu am mai fost in acel loc niciodata, cat despre moartea mea...Ei bine, scara nu s-a rupt, eu m-am aruncat, am simtit ca fara ea viata mea nu mai avea rost. Dupa ce am murit am fost sa o vizitez. Era cu acelasi baiat, vorbeau despre moartea mea, iar ea ii spunea ca eu am fost doar o jucarie, ca nu avea deloc nevoie de mine si ca doar s-a distrat...

Povestea lui Mike era de-a dreptul impresionanta, mai ales pentru ca se sinucisese. Ma simteam atat de prost, eram prea ocupata sa-l spionez pe Kyle, incat nu am observat niciodata frumusetea ploii sau a zapezii. Sau faptul ca Mike era intr-adevar trist. Acum el incepuse sa planga, dar cu lacrimi adevarate, ca si oamenii. Acest lucru era de-a dreptul ciudat.

- Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Nu am stiut si azi am avut o zi nasoala si...

- Te inteleg. Imi pare rau ca te impovarez si cu viata mea, simteam nevoia sa ma descarc, acum te gandesti ca sunt un disperat care...

- Nu cred asta! Cu totii avem momente grele in viata, dar cu ajutorul prietenilor le depasim.

- Vrei sa spui ca...Suntem prieteni?

- Cred ca da.

- Atunci o voi face.

L-am privit mirata pentru ca nu intelegeam ce voia sa spuna. Ce sa faca? Mi-a observant nedumerirea din privire si a raspuns:

- Nu vrei sa-l mai spionez pe baiatul acela? Ai spus ca ai nevoie de ajutor, iar prietenii se ajuta intre ei.

- Ba da, vreau sa afli daca intr-adevar ma place.

Nu stiu cum si de ce, dar Mike m-a imbratisat din nou si am simtit din nou acele furnicaturi placute. Din nou am adormit in bratele lui, gandindu-ma la diferite lucruri de-a dreptul nebunesti.

Iubire transparentă [ON HOLD]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum