Mi-am sters fosta descriere acum ceva vreme, deci ar fi cazul sa fac una noua...

Pai, sa vedem... Nu ma consider si nu m-am considerat niciodata o persoana foarte speciala, dar imi doresc sa ajung cineva cat de cat notabil in viata. Am momente cand sunt foarte tacuta si daca cineva imi vorbeste incep sa ma enervez si momente in care nu-mi mai tace gura ( cand asta se intampla pe strada devine foarte funny, cand asta se intampla in ore, ei bine, nu m-am ales niciodata cu o nota mica, doar cu un mini-ascultat sau o privire urata ). De obicei, critic o groaza de chestii ( inafara de mine, chiar daca merit sa fiu criticata de multe ori :))) ) dar nu judec aproape niciodata pe nimeni. Nu ma pot deschide oricui, si singura persoana care stie cam totul despre mine e prietena mea cea mai buna ( pe care o iubesc ). Sunt atrasa, intr-un fel, de chestiile creepy, dar nu ma pot uita la un film de groaza singura. Sunt dependenta de citit si de internet :)

Celor care imi deveniti fani: as fi ipocrita daca as spune ca nu ma bucur de asta dar, totusi, mi-as dori ca macar o parte din voi sa-mi spuna ceva despre povestiile mele. Nu cer, mai ales la povestile terminate, cate o parere la fiecare capp, dar, ca sa stiu si eu ca mi-ati citit povestea si nu mi-ati devenit fani doar pentru poza de profil, as vrea macar o parere de ansamblu. Incerc sa editez caricaturile pe care le faceam la inceput si nu mi-ar strica putin ajutor pentru ca, uneori, nu vad toate greselile.

Cam atat am avut de zis. Daca ati citit asta, sper sa-mi spuneti ceva si despre povestiile mele. :*
  • JoinedFebruary 10, 2011Last Message
MandM22 MandM22 Dec 19, 2012 02:34PM
Salutare!!! N-am mai dat pe aici de multa vreme... Scoala asta omoara cheful si inspiratia :))) Anyway, cei care se invart pe aici de cel putin un an stiu ca iarna trecuta s-a organizat un fel de con...
View all Conversations

Stories by Mara
Colierul by MandM22
Colierul
ranking #13 in conac See all rankings
Tu sau... el. Ce alegi? ( In curs de editare ) by MandM22
Tu sau... el. Ce alegi? ( In curs...
Dupa o drama care i-a afectat rau de tot viata dar, intr-un fel, i-a si salvat-o, Ashley Marin a ramas singur...
ranking #10 in ajutor See all rankings
1 Reading List