About

Sunt un curcubeu pentru că:
R.A.I.N.B.O.W.S. = Radioactive Authors Inventing Nothing But Original Written Stories.

"Somebody at one of these places [...] asked me: 'What do you do? How do you write, create?' You don't, I told them. You don't try. That's very important: not to try, either for Cadillacs, creation or immortality. You wait, and if nothing happens, you wait some more. It's like a bug high on the wall. You wait for it to come to you. When it gets close enough you reach out, slap out and kill it. Or if you like its looks you make a pet out of it." - Charles Bukowski

*Dacă ai întrebări sau dacă vrei să vorbeşti cu mine, caută-mă aici:
ID: flavihd@yahoo.com

Surori din altă mamă:
- @camy417 - persoana cu care pot să vorbesc despre orice și oricând.
- @LifeWithoutYou - râsete și muuuuuuultă iubire.
 • Location:
  În ploaie :3
 • Joined:
  4 years ago

Reading Lists


3 Published Works

Featured work.

Caietul celor 24 de Dorințe

Social data: 4.7K reads. 271 votes. 96 comments.

Description: Viața tinerei si talentatei Cherie, o fată în vârstă de șaptesprezece ani, nu este nici pe departe așa cum și-ar dori aceasta să fie. Pentru ea, viața reprezintă doar antonimul cuvântului “moarte”. De doi ani, nimeni nu-și amintește să o fi văzut vr...

#491 in Non-Fiction

Other Works by xD_Skittles.
Aparențe Înșelătoare

Aparențe Înșelătoare

8.7K 497 219

Angie este o fata in varsta de 16 ani, cunoscuta pentru tupeul sau pe care il manifesta fata de oricine...

Iubire Transparentă [ON HOLD]

Iubire Transparentă [ON HOLD]

69.2K 2.2K 746

Ella, o fată în vârstă de șaptesprezece ani, are o viață foarte grea. După ce mama sa este promovată, ea...

#628 in Romance
KittyKate6 posted a message to xD_Skittles
Te-am unfollow din greseala. Scrii foarte frumos si cred ca ar trebui sa continui. :). Ai dreptate Wattpad s-a schimbat mult si de cand am inceput eu. Continua! 
   Si sincer motivul pentru care uneori nici eu nu comentez, este pentru ca citesc de pe telefon si sunt prea bagata in carte ca sa intru pe pagina, sa las un comentariu.... Si asa mai departe. Eu am citit Iubire Transparenta. Este o poveste faina, am crezut la un moment dat ca i-ai facut un final, apoi am vazut ca ai pus-o "on hold".. Acum am uitat in mare parte actiunea, dar tot stiu de fantomica aia din pod si cu fata..:D.
@BiancaStan2 Nu știu, m-am gândit să închid contul din moment ce nu știu dacă mai am de gând să postez. O să mă gândesc dacă mai are rost să o continui, degeaba scriu dacă toți care citesc postează un comentariu din maxim două cuvinte. Aș vrea să primesc ceva critică, deși Wattpad-ul s-a schimbat foarte mult de când am început eu să scriu. 
_Rimmer_ posted a message to xD_Skittles
O, Doamne! Nu pot să cred că tu chiar nu mai postezi. Țin minte că stăteam acum vreo 2 ani cu sufletul la gură așteptând să scrii, mai ales la ”Caietul celor 24 de dorințe”.
   Da, da, știu că nu mai am contul de atunci, dar totuși speram că măcar cei din perioada bună a watt-ului să-și continue munca. 
   
   Îmi pare rău că nu mai postezi, dar te înțeleg...