32.

531 57 34
                                    

Niall

Tuhle dovolenou jsem přesně potřeboval. Nemusel jsem na nic myslet. Všechny starosti jsem hodil za hlavu a jen si užíval dny strávené s Liamem.

Naše noční rozhovory když jsme se divali na nebe plné hvězd, nebo když mě Liam krmil jahodami v čokoladě byli teď moje oblíbené činnosti. Bez kterých bych si už svůj život nedokázal ani představit.
Liam byl teď slunce mého života. Jeho úsměv mě vždy dostával do kolen. Miloval jsem ho celého od hlavy až po paty. A myslel jsem si že to tak bude navždy.
Jak málo ale stačilo aby se mi vše složilo jako domeček z karet.

Liam

Dnes, ano dnes je ten správný den na žádost o ruku. Byl jsem z toho ale i trochu nesvůj. Přeci jen je to velké rozhodnutí. Ale me srdce mi říkalo že dělám správnou věc.
A tak jsem si na dnešek pronajal člun. Chtěl jsem Nialla vzít na protější ostrov a tam ho při západu slunce požádat o ruku.
Byl jsem tak zabraný přemýšlením jak to udělám že jsem si nevšímal ničeho jiného. Ale i tak mi přišlo že je dnes Niall nějaký podrážděný.
Ani oběd nesnědl a vždy když jsem se ho na něco zeptal mi buď jen odseknul a nebo mlčel.
Napadlo mě tedy že mu napustím vanu a pak mu udělám masáž.
Místo toho se ale vymluvil na bolest hlavy a šel si lehnout.

Niall

Ted podrazák jak mi tohle mohl udělat. Ráno mě probudilo zvonění jeho telefonu a jelikož byl na nočním stolku tak jsem ho zvedl.
Což ale nebyl vůbec dobrý nápad protože se na druhém konci ozval nějaký Max. Který zněl dost nadrženě. Nejdříve jsem si myslel že je to asi nějaký omyl. Ale když mi řekl že to chce od Liama tvrdě jako vždy. Došlo mi že si ten chlap asi nespletl číslo. Když mi začal vše vyprávět do podrobností radši jsem zavěsil a se slzami v očích jsem telefon zahodil někam na druhou stranu postele.

Nemohl jsem se na Liama ani podívat. A tak jsem teď ležel zachumlaný v peřinách jako kdyby mě ta trocha peří mohla ochránit před zlobou celého světa. To ale bohužel nedokázala.

Liam

Musel jsem zjistit co se Niallovi stalo. Potichu jsem vešel do ložnice ale jediné co jsem uviděl bylo velké klubko v prostředku postele.
,,Ni co se stalo? Je ti dobře?'''
Odpovědí mi bylo ale jen ticho.
,,Vím že nespíš.''
Po chvilce se na mě z té hromady peřin upřeli dvě krásně modré oči plné smutku. Sedl jsem si tedy na zem k posteli abych k němu mohl byt blíž
,,Kdo je Max?'' řekl roztřesený hlasem.

Musel jsem držet abych se nezačal smát. Moje princezna evidentně žárlí a vůbec k tomu nemá důvod.

,,Dneska ráno ti volal a chtěl sex?''
,,Vysvětlím ti to miláčku, nechci před tebou teď mít už žádná tajemství.
,,Víš dříve jsem si přivydělával tím že mi bohatí muži platili za sex po telefonu. Ale skončil jsem s tím ještě předtím než jsem tě potkal.''
,,Nevěřím ti'' ozvalo se z peřin a já si povzdychhl.

,,Pak tě tedy budu muset přesvědčit jinak.''
Klekl jsem si na jedno koleno a z kapsy vyštrachal červenou sametovou krabičku. Úsměv mi pohrával na rtech když Niall vykulil oči a překvapeně s nimi kmital mezi mým obličejem a krabičkou kterou jsem otevřel.

,,Nialle Jamesi Horane neklečel bych tady teď před tebou kdybych si nebyl jistý že tě miluju z celého srdce a chci tě hýčkat a starat se o tebe. A hlavně už tě nikdy nevidět smutného. Jsi to nejlepší co mě v životě potkalo. Teď mi ale ještě musíš odpovědět na jednu otázku''
,,Vezmeš si mě?''
Musel jsem se usmát když se Niall začal najednou hrabat z peřin. Až se posadil na okraj postele a prohlížel si prstýnek.
Když se naše oči setkali mohl jsem v nich vidět slzy štěstí.

,,Ano'' odpověděl nakonec a vrhnul se mi kolem krku.
Pak jsem mu nasadil prstýnek na jeho štíhlý prst. A následný polibek byl už jenom třešničkou na dortu...

Ahojky cukříci,

hádám že žádost o ruku v posteli nikdo nečekal :)) takova romantika :P trosicku drama ale to bych nebyla ja, neumim psat preslazene povidky na to tu mame jine experty :))
V prištim dile uz konecne bude i Larry a nase parta bude zase kompletni.

-Claire-

I need only one thing... (Niam) czKde žijí příběhy. Začni objevovat