31.

595 54 19
                                    


Liam

Když jsem uviděl ty dva rozesmáté blázny u mých dveří děkoval jsem bohu, že jsou živí a zdraví. Zavolal jsem Nialla a společně jsme je objímali, až dokud jsme je málem neumačkali. Celou noc jsme si pak povídali a smáli se. Nechtěli jsme myslet na to co se stalo a užívali si blízkost jeden druhého. Po půlnoci se s námi kluci rozloučili a odešli domů. Potřebovali nějaký čas pro sebe a taky se museli vyspat.

A tak mě napadlo, že bychom s Niallem a kluky mohli vyrazit na menší výlet do naší prázdninové vily na pobřeží která patřila mému strýci ale jelikož jsem byl neustále zaneprázdněn nějakou prací tak mi nezbýval čas se tam jet podívat. Teď mi to přišlo ale jako dokonalé dobrodružství. I když byla ještě stále zima mohli jsme chodit na procházky a užívat si západů slunce jen tak v objetí jeden druhého.

Nechtěl jsem jim zatím nic moc prozrazovat ale mněl jsem menší plán. Pro Nialla to bude úžasné dobrodružství a můžeme tam oslavit i naše výročí. Byli jsme spolu sice jen pár měsíců ale já si byl stoprocentně jistý že on je láska mého života. A tak už jsem asi tak týden nosil v kapse ten nejkrásnější zásnubní prstýnek posázený kamínky. Představoval jsem si Niallův výraz až mu ho nasadím na prst, určitě bude naprosto nadšený.

Bylo pro mě nesmírně složité, abych na sobě nedal nic znát a tvářit se jako že se nic neděje i když uvnitř jsem doslova skákal pět metrů do vzduchu. Problém ale byl jak tam Nialla dostat protože mi bylo jasné, že by si hned vymyslel nespočet důvodů, proč nemůže jet a tak jsem ho musel doslova unést.

Klukům jsem vše vysvětlil a poprosil je, aby za námi přijeli o pár dní později, abych mohl v klidu zrealizovat svůj ,,prstýnkový'' plán.

Niall

Zdálo se mi jako by mě někdo zvedl z postele a někam mě nesl. Byl to opravdu zvláštní pocit ale, když jsem se zase mohl přitulit k Liamovu tělu a ucítil jsem jeho vůni a tlukot jeho srdce zase jsem se uklidnil a opět se propadl do říše snů.

Ráno mě probudilo ostré sluníčko, které mi svítilo do tváře a byla mi i trochu zima. Když jsem se ale natáhl na druhou část postele zjistil jsem, že jsem tam sám. Rozlepil jsem tedy svá modrá očka a se zděšeným výrazem ve tváři jsem se rychle posadil.

,,Bože kde to jsem a kde je Liam.'' proběhlo mi hlavou.

Vstal jsem tedy z postele a šel jsem zavřít dveře na terasu, jimiž do místnosti pronikal ranní svěží vzduch. Naskytl se mi ale pohled na úžasné čisté moře a vlny tříštící se o útesy. Bylo to překrásné, až jsem si myslel, že stále ještě spím ale i po té co jsem se štípnul do tváře jsem pořád viděl to stejné překrásné panorama.

Kolem těla jsem si tedy omotal peřinu, abych nezmrznul a vydal se na průzkum.

Vše bylo zařízeno v modro-bílé barvě a i když jsem nevěděl komu to tu patří připadal jsem si tu v bezpečí. Když jsem procházel chodbou uslyšel jsem nějaké zvuky a také až velmi dobře známé prozpěvování.

,,Haló'' zavolal jsem a čekal, jestli se mi dostane nějaké odezvy.

,,Dobré ráno princezno. Jak ses vyspal?'' odpověděl mi Liamův hlas.

Šel jsem tedy za ním, až jsem se ocitl v malinkaté kuchyňce kde už nám Liam připravoval snídani.

,,Kde to jsme?''

,,V naší vile u moře. Myslel jsem, že to bude úžasné, když budeme moci být spolu sami.'' řekl Liam nadšeně.

Mě to ale zase tak úžasné nepřišlo. Vůbec se mě nezeptal a jen tak mě odvezl kdo ví kam. Nechtěl jsem ale Liama zklamat a tak jsem se usmál a hned se hrnul k horám jídla které jsme snad ani nemohli sami sníst.

Po snídani mi bylo hned líp. Vždy když jsem měl plné bříško se mi hned zlepšila nálada.

,,Li půjdeme ven, prosím. Chci se podívat na moře a třeba tam budou i nějaké mušle.''

Miloval jsem moře hlavně v létě ale ani teď mi to nevadilo. Možná že to nebude zase tak špatné si na chvilku odpočinout od všedních starostí a jen tak se bavit. A tak i když jsem se chtěl stále zabalený jen v peřině vydat hned ven z Liamova pohledu jsem poznal, že by to asi nebyl tak dobrý nápad.

,,Ani na to nemysli a okamžitě se jdi obléknout.'' pohrozil mi s úsměvem.

A já se tedy pomalu odšoural zpět do ložnice, kde jsem si až teď všiml tašky s mým oblečením. Bylo mi úplně jedno, co si vezmu na sebe a tak jsem na sebe nasoukal to první, co mi přišlo pod ruku. A pak už mi nic nebránilo v tom užít si celý den procházkami po pláži, cákání slané vody na mojí lásku a taky kreslení velkých srdíček do písku prokládaných letmými polibky a hromadou smíchu...




Ahojky srdíčka,

tak co si myslíte bude to vše opravdu tak růžové jak si Liam představuje nebo bude Niall dělat drahoty? A co teprve až přijede Harry s Louisem?

Myslím že se ještě máte na co těšit :)))

Co říkáte na nové video k History? A pak taky na Louiho mimčo? :DD

Nebojte, vydržte jsem tu s vámi ale jak to vypadá tak tenhle rok se asi

bez velkých dramat neobejde :DD

-Claire-

I need only one thing... (Niam) czKde žijí příběhy. Začni objevovat