15.

1.2K 128 7
                                    

Louis

Byl to naprosto dokonalý večer. Harry byl naprosto okouzlující. Jeho kudrlinky mě dostávaly do kolen a cítil jsem se jako opilý a nebylo to jen těmi pár drinky, které jsem za ten večer vypil. Dychtivě jsem hltal každé jeho slovo, které vyšlo z jeho dokonalých, malinových rtů. Chtěl jsem se tvářit jako drsňák, ale s ním to prostě nešlo.

Vše bylo super až do té doby než jsem koutkem oka zpozoroval že se něco mezi Niallem a Liamem děje. A následná Niallova facka mě v mém pocitu pouze utvrdila. Pak už jsem uviděl pouze Niallova záda která se vzdalovala směrem k východu.

,,Tohle nedopadne dobře'' pomyslel jsem si a mým tělem projel zvláštní pocit. Potřeboval jsem rychle najít Suzan a Andyho aby nám pomohli s opilým Liamem. A já s Harrym mohl jít hledat Nialla. Protože v tuhle noční hodinu nebylo vůbec bezpečné se někde sám toulat v ulicích Londýna. A ještě když to byl někdo tak nevinný a nezkušený s místním podsvětím jako byl Niall.

Liam byl úplně na mol a tak jsem celou tuhle ,,záchranou'' akci musel vzít do vlastních rukou.

Harryho jsem vzal něžně za ruku a pouze mu řekl, aby šel semnou. A když jsem na druhém konci baru zahlédl konečně Suze a Andyho, kteří si šli asi pro další drink docela se mi ulevilo. Mávnul jsem na ně, aby šli směrem k nám. Pak už mi jen stačilo vysvětlit jim celou situaci a vystrkat Liama ven před bar.

Ted bylo pro mě prioritou najít tu jeho blonďatou zatoulanou princeznu. Prošli jsme společně pár ulic a volali jeho jméno ale stále nic. Přemýšlel jsem, co bych asi udělal v jeho situaci. A přesně v tu chvíli jsem uviděl malé klubíčko stočené na chladné zemi ve špinavém oblečení. V dálce už jsem zahlédl pouze mizející tři postavy. Museli jsme je asi vyrušit. Ani jsem nechtěl radši domýšlet, co by se stalo, kdybychom přišli o chvilku déle.

Našim štěstím také bylo, že jsme byli v přesile ale pouze vizuálně. Ty tři by si nás podali úplně bez problémů.

Rychle jsme s Harrym doběhli k Niallovi který se po celém těle třásl, ale jinak vypadal v pořádku. Když uviděl Harryho okamžitě mu padnul kolem krku a odmítal se ho pustit.

A tak jsme se vydali co nejkratší cestou k autobusu, který jen naštěstí až těsně k mému bytu. Nechtěl jsem se s Liamem vláčet ještě přes půlku města. Hezky si vystřízliví u záchodové mísy pod mým dohledem. Přesně v těchto chvílích jsem přemýšlel, kdo z nás dvou je vlastně ten zodpovědnější.

Naše celá skupinka musela vypadat docela vtipně. Suzan s Andym podpírající opilého Liama a Harry nesoucí vystrašeného Nialla s mojí maličkostí v čele jako vrchním velitelem této akce.

Oddechl jsem si až v momentě když jsem stál před svým malým bytem. Rozloučil jsem se se Suze a Andym a převzal si od nich opile blábolícího Liama. Pak už jsem jen odemkl dveře a pustil Harryho s Niallem jako první. Horší ale bylo, že jsem nemněl dost místa na spaní pro tolik lidí a tak jsem Liama uložil pro jistotu s červeným kýblem na svůj šedý gauč. A já s Harrym a Niallem jsme se museli nějak poskládat na moji manželkou postel která rozhodně nebyla stavěna pro tři lidi. Bylo to spíše lůžko a půl než nějaké letiště. Ale nakonec se nám to přeci jen podařilo. Alespoň jsem se mohl těšit, že se k sobě s Harrym budeme moct tulit. Moje představy ale rychle vzali za své když se Niall doslova nacpal mezi nás s tím, že by jinak neusnul. A tak jsme si s Harrym alespoň propletli prsty. Naštěstí jsme byli všichni tak vyčerpaní, že jsme okamžitě usnuli.

Z mého poklidného spánku mě ale druhý den ráno neprobudil ani zpěv ptáčků ani třeba vůně nějaké dobré snídaně. Místo toho se mojí ložnicí rozlehl Liamův křik.

,,To si ze mě kurva už děláš prdel, Tommo?''

,,To jste si tu v noci jako dávali trojku nebo co?''

Ospale jsem si protřel oči a uviděl ve dveřích rozzuřeného Liama který se právě díval na naše polonahá a propletená těla. (Harry byl překvapivě úplně nahý, no asi mu bylo v noci vedro...)

Naštěstí jsem byl ušetřen dalších nadávek, protože se Liamovi najednou udělalo špatně od žaludku a už jsem viděl pouze jeho záda mizející za dveřmi koupelny a uslyšel následné dávivé zvuky...


Ahojky

tak co říkáte na první  noc Louise a Harryho??? :))))))))) možná jsem se nechala trochu unést ale zdá se mi to takhle dobré :)))

Liamek nám v tom zase dělá trošku bordel ale on to prostě jinak neumí :DD

Zítra ráno už prej bude video k písničce Drag me down. Nevíte jestli je to pravda???

Já už se osobně hrozně těším :DDD a to ani nemluvím o novém albu (15.září).

-Claire-

I need only one thing... (Niam) czWhere stories live. Discover now