I wanna play with you, not with your feelings

170 1 0
                                    

Vreau sa ma joc cu tine. Vreau sa te iau incet de mana, sa-ti simt liniile fine din palma in timp ce te chem subtil in patul nostru. Vreau sa te intind precum intinzi nutella pe o felie de paine atunci cand imi faci micul dejun: calm, usor, cu grija, delicat.  Vreau sa te amestec printre cutele cearsafului, sa devii una dintre ele, iar apoi eu, ca un om obosit ce sunt, sa ma astern alene peste tine. Vreau sa ma odihnesti. Cu vorbele tale soptite printre rasuflari, cu pielea ta mangaindu-mi corpul rigid, cu firele tale de par ce se plimba grabite pe fata mea nebarbierita. Cu tine, scumpa mea!

Vreau sa am grija de tine, sa te protejez, sa te alint, sa te rasfat cu vorbe si atingeri. Vreau sa fii in viata mea, la fel de mult cum vreau sa fiu eu in a ta.

Vreau sa imi porti numele. Vreau sa fac multe lucruri cu tine. Sa visam impreuna, sa ne facem planuri de viitor, sa facem 20 de copii in mintea noastra si sa calatorim in tari cu nume pe care nu le putem pronunta. Sa ne imaginam prima noastra drumetie catre soare, iar apoi cum luam premiul in fata a milioane de oameni. Auzi ropotele de aplauze? Simti mana mea cum o tine strans pe a ta? Ma vezi?

Ne vezi in viitor?

Nu vreau sa te fac sa suferi, sa-ti frang inima, sa te las sa plangi noaptea cu fata in perna, in timp ce eu sunt de partea cealalta a patului. De ce ti-as face asta? De ce sunt barbati care le fac asta femeilor lor? Vreau sa-ti vorbesc frumos, vreau sa ma mai lasi din cand in cand sa spal vasele, pentru ca tu meriti sa te odihnesti. Vreau sa-ti cumpar o rochie noua, una rosie, pentru ca tie iti sta bine in culoarea asta. Vreau sa te complimentez, chiar daca stii ca esti frumoasa. Meriti sa auzi asta in fiecare zi. 

Vreau sa te joci cu mine, la fel cum te jucai cu papusile Barbie cand erai mica. Vreau sa ai grija de mine, sa ma iubești.
Vreau sa ma joc cu tine, nu cu sentimenele tale. Ce zici, vrei?

 Emma.

Gândurile EmmeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum