Te iubesc!

11.7K 540 6
                                    

La media aveți melodia lui John Legend-All of me pentru momentul celor doi din cabană. Xx :*

        E decembrie! Iar New York-ul este îmbrăcat în haine de sărbătoare. Mii de luminițe și beculețe luminează orașul, oameni îmbrăcați în Moș Crăciun, trecători care se lovesc unul de altul în goana după cadouri. Și bineînțeles, zăpada care se așterne liniștită, creând un peisaj de poveste.

      Maddy privește magazinele de două ore. E indecisă și nu știe ce cadou i-ar plăcea lui Davis. Nu sunt un cuplu oficial și nici momente intime nu au mai avut de la ultimul sărut, dar prezența lui a fost mai tot timpul lănga ea. Privește cu neîncredere puloverul de pe umeraș și face grimase dese. Ba chiar chicotește, imaginându-l îmbrăcat cu el. Într-un final, decide să îl achite și îl pune în punga de cadouri alături de brelocul personalizat. Iese din magazin și chiar se gândește dacă Davis îi va lua ceva de Crăciun.

Davis e agitat și pe ultima sută de metrii, pregătește surpriza pentru Maddy. O excursie în doi, la cabana lui de la munte.

— Omule, calmează-te! Parcă ești un copil care îl așteaptă pe Moș Crăciun! Zău, ne amețești!

Alfred și Maya l-au ajutat pe Davis cu excursia. Au cumpărat șampanie, au gătit mâncare gustoasă și au comandat un tort. Mâine e ajunul, așa că va pornii dis de dimineașă cu ea la drum. Îi trimisese un mesaj scurt în care o anunța să se pregătească  pentru o excursie. Era emoționat până peste cap și voia ca acest Crăciun să fie de neuitat.

— Dacă nu o să îi placă acolo? Poate nu iubește zăpada și m-a mințit.

— O să fie perfect! Se vede că e prima oară pentru tine când faci asta. Davis, o să se bucure ca un copil, ai să vezi!

Davis nu se îndoia de asta. O iubea pe Maddy în toate felurile posibile. Iubea când era un copil și făcea botic de cățel și încruntătura ei de pe frunte când se supăra, o iubea pentru că era naturală, iubea când adormea cu ea seara la piept și îi simțea inima bătând. O iubea în întregime cu tot ce era al ei.

Dis de dimineață, Maddy se trezii cu noaptea în cap. Davis îi trimisese un mesaj de seara să se pregătească pentru o excursie și nu venise la ea. Împachetă cadoul pentru el și închisă fermoarul genții. Nu știa unde o să meargă, dar fiind iarnă, își pusese ceva gros la ea. Davis era plin de surprize și niciodată nu știa ce avea să facă. Deși nu era adepta lor, îl acceptase așa cum este.

— Ești pregătită?

— Da, unde mergem?

— Surpriză! Hai, avem de mers vreo trei ore.

Davis îi luă geanta și intrară în lift. Maddy adoptase boticul de cățeluș și mutra de copil mic. Poate asa Davis îi va spune ceva.

— O, nu micuțo, nu și de data asta. Nu vreau să stric surpriza!

Se urcară în mașină și porniră spre cabană. Drumul până acolo a fost unul încărcat de zâmbete. Maddy cânta tot ce se auzea pe cd, iar Davis râdea și o mai acompania din când în când. Maddy privea peisajul de afară, încercând să își dea seama unde merg. Văzu doar multă zăpadă și mulți brazi. Se gândea că merg undeva la munte.

Davis parcă mașina în fața cabanei sale. Scoaseră bagajul din portbagaj și Davis descuie cabana cu cheia. Pășiră în aerul cald din interior. Căldura era dată de focul șemineului, Alfred fiind cel care venise mai devreme și pregătii totul. Maddy inspecta locul și era plăcut surprinsă. Living-ul era acoperit din lemn, cu o canapea confortabilă, o plasmă și șemineul cu lemne. Un brad mare și înalt trona într-un colt al camerei. Inspiră aerul de foc încins și închisă ochii, relaxându-se.

Atracție fatalăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum