Vizită

8.9K 449 3
                                    

Vreau sa dedic acest capitol prietenei mele DaianaGeorgescu care ma tot bate la cap sa scriu capitole mai lungi :)). Draga mea, acesta este cel mai lung capitol al meu și ți-l dedic ție, așa cum ți-am promis :*

Alfred 

Am intrat în clădire, grăbind pasul, deoarece eram în întârziere. Nu e prima dată când sunt pe fugă, dar Maddy și Edward mă fac să mă închid ăn casă cu ei și să nu mai ies de acolo.

Familia mea! E de necrezut cum viața mea merge ca pe roate. Încă de când sunt cu Maddy și cu juniorul, sunt mai fericit și strălucesc mai rău ca soarele. Ei îmi aduc lumină și căldură în viața mea.

Am intrat în birou, unde secretara mea deja îmi așternea pe masă documentele utile. Nu am putut sa nu remarc faptul că era îmbrăcată prea provocator pentru postul de asistentă. Probabil, dacă acum nu aveam o familie, o întindeam demult pe aici.

— Buna dimineața, domnule! Vă aranjam documentele.

— Bine, Molly, poți sa te retragi. A, încă ceva! Aș dori o cafea și ținuta ta vreau sa o schimbi în ceva mai serios. Ești asistenta mea.

— Desigur, domnule!

Mi-am dat ochii peste cap și m-am așezat mai confortabil pe scaun. Molly era o asistentă bună și se pricepea în tot ceea ce îi dădeam să facă. Nu aș vrea ca o bucată de haină să mă facă sa o concediez. La naiba, statutul de "tată " și de iubit m-au schimbat drastic.

Secretara mea intră și îmi așeză cafeaua pe masă.

— Doamna Hall dorește să vorbească cu dumneavoastră.

— Bine, poți sa pleci!

M-am încruntat puțin și am dat telefonul pe difuzor. Nu știu care e motivul pentru care mama ma sună. Nu mai vorbisem cu ai mei de ceva luni. Am evitat să îi mai sun deoarece ma băteau la cap să mă întorc în New York.

— Da, mamă!

—Fiule, trebuie să te sun tocmai eu? Ne e dor de tine!

— Mamă, dacă m-ai sunat iar să ma bați la cap să mă întorc, îți pierzi timpul! În plus, Maya e aici și iubita mea de altfel.

—Iubita ta? Nu știam că ai o iubită, vrem să o cunoaștem!

— O să o cunoasteți, mamă! O să stabilesc cu ea, să venim în New York, dar te anunț de pe acum că nu stăm mai mult de două zile.

—Bine, dragule, mă suni când veniți să am timp să mă pregătesc! Te pupăm!

— Tata ce face?

— Știi și tu, la firma de dimineață până seara.

— Bine, mamă! Te sun când vin, te pup!

Asta mai trebuia acum. Să ma întorc cu Maddy în New York și să o prezint părinților mei. La naiba! Nu e vorba că nu vreau, dar îmi e teamă ca mama ar putea să o recunoască din ziare, de pe vremea când era cu Davis. Și să mp întorc în New York după un an... Davis! Am încercat sa îmi limpezesc mintea și să mă concentrez pe muncă.

După ce mi-am terminat programul, mi-am luat la revedere de la angajați și m-am urcat în mașina mea. Abia așteptam să ajung acasă la băiatul meu și la iubita mea. 

 Am parcat mașina și am luat liftul. Am deschis ușa apartamentului, dar era cufundat în liniște.

— Iubito?

Atracție fatalăHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin