Chapter 27.

508 50 2
                                    

DA NE DODJE DO NEJASNOCA, POSTAVILA SAM 27. DIO UMJESTO 26. JER MI SE JEDNOSTAVNO NE MOZE UCITATI 26. DIO.. NE ZNAM KOJI JE PROBLEM, ALI HILJADU PUTA SAM POKUSAVALA UCI I IZACI SA WATTPADA ALI JEDNOSTAVNO NECE DA MI UCITA CIJELI 26. DIO PA JEDNOSTAVNO SAM ODLUCILA DA TAJ DIO NECU PREVESTI :)

UZIVAJTE U OVOM DIJELU.. NISTE UGL. NISTA PROPUSTILI. BAREM SE NADAM. X

Blue's POV

Tamo je stajala. Cim smo stigli do crkve, Harry je prosao pored mene i tu je bila ona koja me je natjerala da se priblizim do psihicke propasti. U stvarnosti, zadrzala sam ozbiljan izraz lica.

''Harry.'' Bila je odusevljena, opet igorisuci moju prisutnost na sto sam osjetila kako su mi se sake stegle. Ovo je od moje najbolje prijateljice vjencanje.. samo treba da se smirim.

Prisla je, grleci ga dok mu je se smijesila. ''Kako si?''

''Dobro sam. Ti?'' Pitao je prikladno, i stvarno nisam bila sigurna tko je on bio u ovom trenutku. Ruke su mu bile iza ledja, kada sam ga pogledala a zatim sam vratila pogled ka Kendall.

''Sjajno, za razliku od obaveza oko modelisanja.'' Nasmijala je se, izgledajuci kao da mi to namjerno nabija na nos kako bi dokazala da je bolja od mene. Ne znam je li to bila moja ljubomora ali sam vec bila jako ljuta znajuci da je zapravo ovdje. ''Morala sam da putujem iz Pariza do Los Angelesa za samo jednu noc, zamisli koje je to iscrpljujuce.'' Izdahnula je ogorceno, vise kao pretjerano.

''Vjerujem.'' Harry je se slozio, i onda sam shvatila da vise mislim o svojoj posvijesti umjesto da kazem nesto. Druga misao koja mi je dosla do uma, bila je kada je on uspio reci vjerujem? To je neuobicajno za njega.

Bijesno sam pogledala ka Harryu, i ne znam zasto, ali koncano sam dobila pozornost od Kendall.

''Blue, sta je s tobom?''

''Oh, ja sam sasvim uredu.''

''Cestitam na braku usput, i na djetetu.'' Nasmijala je se, klimajuci glavom. ''Mora da je jako naporno sa dvadeset cetiri godine.''

Dovoljno blizu.

''Da, imam dvoje djece.'' Pohvalila sam se, ali znala sam da se necu smiriti kako god.

Nasmijala je se, zureci prema podu, ali nekako sam htjela da udarim pravo u njezino lice.

''Blue!'' Hannah me je pozvala.

''Hannah!'' Kendall je rekla, dolazeci do nje i grleci je, i cim je to ucinila, imala sam najveci zgrozeni izraz na svome licu. Je li ona upravo planira ukrasti moje najbolje prijatelje? Koji je njezin plan? Bas sam bila izbezumljena, mozda zapravo i vise nego sto sam trebala.

''Oh, Kendall. Zdavo.'' Rekla je, dok mi je Hannah poslala zgadjenjem pogled zbog gesta koji je ucinila. I ne znam zasto ali bilo mi je lakse odmah nakon nekoliko sekundi, vjerovali ili ne.

''Hvala ti mnogo za tu svilenu haljinu koju si besplatno sasila za mene na proslom foto shutingu, bila sam spremna da platim veliku svotu za tu haljinu, ali ti nisi htjela da primis.''

Nije kao da ne bi dala, mislim.. ona je jebeni milijarder.

''Nema problema.'' Hannah je slegnula ramenima. ''Hvala ti zbog pokrivanja, stvarno mi je bila potrebna pomoc. Prije je sve bilo moguce.''

O cemu ona dovraga govori?

Osjetila sam Harryevu ruku kako me je lagano gurnula, na sto sam pogledala odmah u njega.

''Promjeni to namrsteno lice vec jednom.'' Zadirkivao me je, na sto sam se namrstila jos vise. ''Dodji sa mnom.'' Konacno je rekao, te smo zatim planirali napustili Hannah da vjesi ovdje, zapravo zaglavljenu sa Kendall.

P.S. I hate you 2(Harry Styles) - bosnian translationWhere stories live. Discover now