A/N Vervolg?

11.7K 326 50
                                    

Hey lieve lezers!
Als eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie steun tijdens het schrijven van dit verhaal, want al jullie comments zijn zo leuk om te lezen!
Dankzij jullie staat 'Mated' nu op #1 in weerwolf, iets waar ik niet eens van had durven dromen toen ik begon met het schrijven ervan, ongeveer drie maanden geleden.
Dus: Heel, heel, heel, heel erg bedankt!

Dan nu, de vraag die ik al best vaak gehad heb; Komt er nog een vervolg?
Het antwoord is op dit moment nee. Ik heb tijdens het schrijven gemerkt dat ik dit leuk vond om tussendoor te doen, maar uiteindelijk ben ik een echte fantasyschrijver. Dat is dan ook het genre van mijn volgende verhaal; fantasy (Ik zou het leuk vinden als een aantal van jullie daar blijven hangen ;p)
Het heet Drakenrijder en komt binnenkort online (naar verwachting begin/halverwege oktober 2015).

Maar. Ja, er komt een maar. Zoals ik al zei is het antwoord OP DIT MOMENT nee. Het zou kunnen dat ik na Drakenrijder verder ga met een vervolg, bijvoorbeeld over hoe Ari haar mate vindt, of hoe het gaat met Cailow's kinderen. Dit weet ik dus nog niet. Misschien schrijf ik na Drakenrijder wel een nieuw weerwolfverhaal, dat zie ik dan wel.

UPDATE 2021: Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een bonusverhaal! Deze wordt ongeveer 10.000 woorden lang, met in totaal 7 of 8 hoofdstukken!  Je kunt ze vinden aan het einde, onder BONUS. Laat me weten wat je ervan vindt! :D

Voor de laatste keer heel erg bedankt voor de stemmen, jullie lieve comments en alle reads die ik op dit verhaal hebben gekregen. See you around!

-xxx- Sanne (PhoenixPhee)

MatedWhere stories live. Discover now