Capitolul 8

288 18 0
                                    

-Haideti toată lumea! Striga Natalie iar ei se urca in mașini grăbiți.

Lucas pune cheile in contact si pornește masina.

-Stai! Cred ca mi-am uitat jurnalul in camera.

Aceasta nu mai așteaptă un răspuns de la Lucas caci se da jos din mașină si le face semn lui Dean si tatălui sau sa oprească mașina. Ea fuge repede înapoi la recepție si ia din nou cheia de la camera. Se întoarce si vrea sa pornească spre lift dar se lovește de cineva. Aceasta scăpa cheia si cade pe podeaua recepției.

-Îmi cer scuze, zice persoana de care se ciocnise.

Aceasta își ridica privirea spre acel bărbat de care se ciocnise acum cateva secunde. Avea parul roșcat, tenul alb ca spuma mării si buzele asemenea petalelor de trandafirii de culoare roz. Se putea obseda cu ușurință ca s-a născut in una dintre tarile nordice din cauza tenului sau alb si al buzelor care erau asa de  apetisante. "Apetisante? Ce s-a intamplat cu tine Natalie?"

-Dă-mi voie sa te ajut, spune barbatul si ii întinde mana ca sa o ajute sa se ridice.

Femeia nu ii accepta ajutorul. Se ridica singură.

-Mie trebuie sa îmi para rău deoarece eu am intrat in tine.

-Nu-i nimic. Numele meu este Hans Johnson.

-Natalie Steward.

-Îmi pare bine sa te cunosc Natalie.

-Hans! Aude pe cineva cum il striga pe bărbat. Privește peste umărul roșcatului si observa ca persoana de catre care a fost strigat Hans este un bărbat saten.

Acesta nu se întoarce cu fata spre saten iar expresia fetei ii rămâne intangibilă. Acesta când ajunge lângă ei un mic zâmbet in coltul gurii.

-Eu trebuie sa plec, spune si da sa plece dar Hans o oprește luandu-o de incheietura mainii stângi. Își coboară privirea spre mainile lor apoi il privește pe Hans in ochi.

-Mi-a părut bine sa te cunosc Natalie.

-De asemenea Hans.

Ii da drumul mâinii iar aceasta se face nemaivăzuta imediat.

-Hmm... Natalie Steward. Frumoasa, inteligenta si o foarte buna sotie, zice Jack apoi il bate pe spate pe roșcat.

-Tu știai ca se afla in acest oraș? Il întreabă Hans pe bărbatul saten printre dinți.

Tensiunea dintre cei doi creste considerabil.

-Poate, ii raspunde aceasta in timp ce privea cum ușile liftului se deschid iar sora roșcatului se îndrepta spre ei. Hans se abține sa nu il lovească pe Rider de fata cu sora sa.

-Mergem? Întreabă aceasta când ajunge lângă ei. Cei doi bărbați se relaxeaza imediat iar tensiunea dintre ei este data uitarii.

-Sigur, zice Jack apoi o ia înaintea celorlalti spre mașină.

***

-Este imposibil! Cum nu exista papirusuri sau carti vechi in care este menționat acest templu? Striga Natalie la bibliotecar.

-Pur si simplu nu exista doamnă, zice acesta in timp ce își aranja ochelarii pe nas.

Aceasta ii da un pumn zdravăn bibliotecarului. Ochelarii ii cad jos si se sparg iar ochiul i se învinețește. Lucas o ia repede din fata ghișeului si o înlănțuie in brațele sale. Richard, tatăl lui Natalie, vrea sa intervină dar este oprit de Dean.

-Lasa-ma pe mine sa discut Richard.

Bătrânul se da in spate si face ce spune bărbatul.

-Uite ce este, face o pauza pentru a ii citi numele de pe ecuson, Karl ,eu si prieteni mei vrem sa ne documentam despre acest templu, așa ca te rog sa îmi arați acele papirusuri si cărți.

Intoarcerea faraonuluiWhere stories live. Discover now