Jeff the killer

Jeff the killer

19.6K Reads 1.2K Votes 11 Part Story
Alexa028 By Alexa028 Completed

Eram intinsa pe o banca . Afara ploua , iar picaturile reci  se scurgeau incet pe pielea mea . Eram uda toata , singura pe banca din fata scolii . Abea terminasem orele si ma gandeam sa stau si sa meditez putin la viata mea . Atunci cand ploua simt cum sufletul meu se linisteste .

Probabil ca bunica mea se ingrijoreaza  pentru ca intarzii . Doar pe ea o aveam alaturi , parintii mei sunt plecati in strainatate si nu prea ma bagau in seama . Apropo eu sunt Ema . Ciudata liceului , fata invizibila care te lovesti de ea intamplator pe coridor , dar care nimeni nu prea ii da importanta . Eram uda , foarte uda . De la ciorapi , tenesi si pana la sutien,, par etc .., in timp ce stateam si simteam cum picaturile reci de ploaie fac contactul cu pielea mea calda, un tip imbracat cu niste pantaloni negri si o bluza alba cu gluga pe cap incepe sa ma bage in seama . 

-Hei , de ce stai aici singura . Aproape s-a intunecat , e cam periculos sa umble o fata ca tine pe strazi .

-De ce ar fi periculo...

IcyBlue2005 IcyBlue2005 Nov 06, 2016
In sf cineva care se gandeste la cum adoarme Jeff  cel fara pleoape.Nici eu nu m-am gandit pana acum!
Hayden73 Hayden73 Apr 08, 2016
Imi place felul in care povestesti dar pe viitor incearca sa ai mai multa grija cu semnele de punctuatie si restul. O sati faca povestirea si mai expresiva.
Alexa028 Alexa028 Aug 27, 2013
sincer nu vroiam sa am umor da asa fac bunicutele si in viata reala :))