-Taeletubies

-Taeletubies

14.1K Reads 2K Votes 16 Part Story
alyaman By Alya_Maysarah Updated Apr 10

Siapa kata hanya music bank je yang wujud dekat dunia ni?Sperm bank pun ada kut.Ni dia sperm bank bergerak,Kim Taehyung.HAHAHA.

  • bangtan
  • bts
  • kimtaehyung
  • taehyungbts
  • vbts
Apa tetibe sperma ni? Klakar duh... x prnh pompuan something mcm tu dr lelaki😂😂😂
Yeollie_Girl Yeollie_Girl May 31, 2016
Selamat .~ pengantin baru~ semoga berbahagia ヽ(´▽`)/ *menari dgn jhobie*  ..Baibai Taehyung (╥_╥)
                              (=´∀`)
Yeollie_Girl Yeollie_Girl May 31, 2016
Amboii..kak long nampak 😱😱jap..kak yong pon sama kan? 😂
Yeollie_Girl Yeollie_Girl May 31, 2016
Lol Taehyung kau nk meragut tapi pakai baju sekolah.. 😂😂 aku lempang kang..
Yeollie_Girl Yeollie_Girl May 30, 2016
Hahaha..jgn cabar pirimpuan itu tae.. sure mesti dia tahu kat mana sekolah kau😂😂😂
Yeollie_Girl Yeollie_Girl May 31, 2016
Nasib baik..Belilah The'Herbs...Menjadi woii..Tapi kalau terlebih pakai, maka jadilah kau Dato' Aliff Shukri kedua ..isb3 😶