[C] The Dream || bts.svt

[C] The Dream || bts.svt

27.9K Reads 3.2K Votes 23 Part Story
ig: kentjvoo.95_ By KentJ2807__ Completed

[ SEQUEL TLB1-3 ]

Woozi hilang ingatan ?

Kali ini betul betul dia hilang ingatan daripada dalam The Lost Brothers Season 2 ? Yoongi sudah berusaha untuk buktikan yang dia abang kandung Woozi, tetapi Woozi langsung tidak percaya malahan dia mengatakan Min Changkyun itu abang kandungnya.

Yoongi sudah mula berputus asa dan dia mula mengundur diri dari Woozi.

Tapi tidak pada Jungkook, Hoshi dan Jimin yang sentiasa membantu merapatkan semula Yoongi dan Woozi. Apakah yang akan terjadi? Adakah mereka akan berbaik dan ingatan Woozi kembali semula?

BTSVT is Family ♥

∞ Complete ✔

START: 01/04/16
END: 01/08/16

chimpanziii__ chimpanziii__ Jul 31, 2016
King of Destruction! Hang takleh dimaafkan! Kekejaman terhadap binatang 😭
makjemahfabmuah makjemahfabmuah May 19, 2016
Eh tu pakcik akulah sori beb...my uncle
                              
                              
                              Uncle!!!turunlahh kesian kat budak kampung nak gi masjid dah dah turun sekrang
makjemahfabmuah makjemahfabmuah May 19, 2016
Woi woi bapak aku punya tu...main rembat pulak dah...dah dah nanti pulangkan!
jimfires- jimfires- May 20, 2016
Selalu gmba pocong msti aku scroll laju² tp yg ni knpe aku tenung lama². B*b* tersedak aku tgok gmba ni. Hahaha.
chimpanziii__ chimpanziii__ May 06, 2016
Nightmare aku..*nak kapak author* muehehhehehheheheh..ada kata - kata akhir?? 😏
makjemahfabmuah makjemahfabmuah May 19, 2016
Ish ish mesti dalam reban tu banyak mayat ayam 😢 Namjoon kejammmm