NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Married With Hater???

Married With Hater???

27.3K Reads 1.5K Votes 25 Part Story
🌸Dia Ekyn🌸 By dhyia_ekynofficial Completed

Tajuk:married with hater..
Cast:chanyeol&ji hyo..
Genre:romantik/komedi...

Sinopsis:
Exo nme besar yg x asing lagi dlm dunia hiburan sebuah boyband yg mempunyai beribu-ribu fan...diseluruh dunia...
Nmn dlm banyak2 orng ada seorng hater...kira mcm die hard hater...kemana saja exo pergi dia akan ada...
Nmanya song ji hyo dia bukan tdk sukakan exo ttpi dia tdk sukakan salah seorng member exo iaitu chanyeol...disebabkn satu kejadian...
Dia sangat tdk sukakn chanyeol...dan itu membuat chanyeol risau kerana disebabkan ji hyo dia kekurangan fannya...
Entah mana silapnya mereka terjerat dlm ikatan perkahwinan yg direstui fannya...
Sepanjng perkahwinn mereka bermacam kerenah terpaksa chanyeol hadapi....
Dari situlah terjadi moment2 mencuit haty antara mereka...
Dapatkah chanyeol bertahan dengan wife haternya itu???
Knp song ji hyo tdk sukakn chanyeol??
Kalau nak tahu macam mna keadaan rumah yg dihuni dua orng yg bersikap kebudak-budakan ikutilh ff married with hater...

_Oreyeol_ _Oreyeol_ May 21, 2016
AUTHOR saya dah tengok trailer chanyeol berlakon.... Nama citer yang chanyeol akan berlakon ialah "So I Married an Anti-Fan" Saya tertanya.... agak2 jalan ceritanya macam mana? Kalau lebih kurang macam ni..... WOW