Mijn tijd |deel 1|

Mijn tijd |deel 1|

40K Reads 3.8K Votes 60 Part Story
Ilse By Just_Ilse Completed

Iedereen weet wanneer hij of zij dood gaat. Het staat op onze arm getatoeëerd, een datum. Waarom is niet duidelijk, maar het helpt ons. We kunnen ons voorbereiden op onze dood en we kunnen afscheid nemen van de mensen van wie we houden. Helaas zou ik, Clary Valley, maar 16 jaar oud worden. Het is moeilijk te beseffen dat ik over een paar weken zal sterven. Ik ben er nog niet klaar voor, maar het gaat gebeuren. Het is nog nooit voorgekomen dat iemand niet stierf. Dat zeggen ze...
  
  EXTRA: het verhaal van Wolf
  
  Hoogste positie #1 in sciencefiction
  Cover: Stardust24601
  Thank you very much!

Larissa_34 Larissa_34 Nov 15
Leuk idee, lijkt wel heel erg op het boek deadline, heb je daar mogelijk je inspiratie vandaan?
AnoniemSY AnoniemSY Nov 22
Ehm dit lijkt best veel op de film " In time " ?? Ben ik de enige die dit beseft of?
Misschien is het handig als je even het Engelse Wattpad-boek Expiration Date bekijkt, want het lijkt best wel veel hierop. Je wil niet dat mensen denken dat je het hebt gestolen :)
MarijkeHx MarijkeHx May 18
weet je wat ik hier nou zo leuk aan vind? Dat het zo VERSCHRIKKELIJK ORIGINEEL IS!!! echt waar ik houd hier zo erg van <3
Dit is het aller eerste boek dat ik op wattpad gelezen had hey was nog niet uit en opeens was het weg uit mijn bibiotheek en ik was de titel vergeten een jaar later vind ik dit boek eindelijk terug.
panamazura panamazura Jul 14
Ik heb de korte inhoud gelezen... En na het lezen van dit hoofdstuk heb ik geen spijt dat ik het boek geopend heb. Wauw... Ik ben benieuwd naar het volgende hoofdstuk. Het klinkt nu trouwens al veelbelovend. Heel goed geschreven!