O noapte in patul unui... "strain"

O noapte in patul unui... "strain"

323K Reads 21.1K Votes 34 Part Story
Roxanne Wilde By roxannewilde3121001 Completed

Aparent căsătorită cu un bărbat necunoscut, povestea lui Carolinne Colchester începe atunci când aceasta sfârşeşte în patul unui străin pe care îl întâlnise într-o noapte de beţie.
Femeia consideră că nu îl va mai reîntâlni pe misteriosul şi frumosul bărbat care îi lăsase dulci amintiri, până într-o noapte petrecută la muzeu. Se pare că, Sean Dylan este bogat, arogant şi determinat să o facă să cedeze în faţa seducţiei lui, astfel încât, aceştia ajung să cadă de acord în privinţa unei relaţii de scurtă durată. 
Simpla lor existenţă se complică atunci când Carolinne este martorul principal într-un caz de crimă, devenind şi prada omului care este în spatele atacului. Acum Sean este mai determinat ca oricând să o proteje pe Carolinne de posibila moarte care o aşteaptă, însă încăpăţânarea şi caracterul femeii înrăutăţit de aflarea simplei lui identităţi, face din aceasta o misiune imposibilă, însă, o misiune plină de pasiune, şi plăceri nebănuite de inocenta Carolinne. Căci nimic nu stă între Sean şi pasiunea lui întruchipată în ea.
Brusc, secretele ies la iveală, iar sentimentele vor fi destăinuite. Vor reuşi cei doi să rămână împreună până la adânci bătrâneţi în faţa unui viitor incert şi nesigur ameninţat de umbrele trecutului şi ale unor uneltiri diabolice?

NU VOI MAI EDITA CARTEA.

 • adolescenti
 • comedie
 • crima
 • drama
 • iubire
 • suspans
9875431asd 9875431asd Apr 23
Bravo tie ! Imi place atitudinea:de a nu o edita....e alegerea ta!
MonicaAlexandra17 MonicaAlexandra17 Dec 24, 2017
E super tare idea îmi place la nebunie cum ai scris de detaliat.
Shisouka Shisouka Apr 27, 2017
Amândoi fug unul de celălalt în acelașu loc, unde sigur nu se vor întâlni 😂😂 super până acum e super tare
MIRACHRISTHAL77 MIRACHRISTHAL77 Apr 13, 2017
Si sa vezi si sa nu crezi,astia doi se vor reintalni,fara ca macar sa stie cine sunt unul fata de altul si se vor inamora.Corect?
-sociopath- -sociopath- Nov 07, 2017
Neamț,România 2017.
               Abia aștept să văd ce pregătește această carte💜
Rroxanne13 Rroxanne13 Jan 22, 2017
Presimt ca domnul, ,,nu-vreau-sa-ma-căsătoresc" isi va face de cap destul de mult.. Haha