NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
O noapte in patul unui... "strain"

O noapte in patul unui... "strain"

224K Reads 15.1K Votes 34 Part Story
Roxanne Wilde By roxannewilde3121001 Completed

Aparent căsătorită cu un bărbat necunoscut, povestea lui Carolinne Colchester începe atunci când aceasta sfârşeşte în patul unui străin pe care îl întâlnise într-o noapte de beţie.
Femeia consideră că nu îl va mai reîntâlni pe misteriosul şi frumosul bărbat care îi lăsase dulci amintiri, până într-o noapte petrecută la muzeu. Se pare că, Sean Dylan este bogat, arogant şi determinat să o facă să cedeze în faţa seducţiei lui, astfel încât, aceştia ajung să cadă de acord în privinţa unei relaţii de scurtă durată. 
Simpla lor existenţă se complică atunci când Carolinne este martorul principal într-un caz de crimă, devenind şi prada omului care este în spatele atacului. Acum Sean este mai determinat ca oricând să o proteje pe Carolinne de posibila moarte care o aşteaptă, însă încăpăţânarea şi caracterul femeii înrăutăţit de aflarea simplei lui identităţi, face din aceasta o misiune imposibilă, însă, o misiune plină de pasiune, şi plăceri nebănuite de inocenta Carolinne. Căci nimic nu stă între Sean şi pasiunea lui întruchipată în ea.
Brusc, secretele ies la iveală, iar  sentimentele vor fi destăinuite. Vor reuşi cei doi să rămână împreună până la adânci bătrâneţi în faţa unui viitor incert şi nesigur ameninţat de umbrele trecutului şi ale unor uneltiri diabolice?
În curs de editare

Si sa vezi si sa nu crezi,astia doi se vor reintalni,fara ca macar sa stie cine sunt unul fata de altul si se vor inamora.Corect?
Rroxanne13 Rroxanne13 Jan 22
Presimt ca domnul, ,,nu-vreau-sa-ma-căsătoresc" isi va face de cap destul de mult.. Haha
Rroxanne13 Rroxanne13 Jan 22
Daca le-ar cumula si le-ar aduce pe toate in același timp, direct harem ar scrie pa casa lui! Oricum, norocos tipul.. Isi trăiește viata din plin! Haha
Rroxanne13 Rroxanne13 Jan 22
Abia astept sa văd cum vei trata aceasta diferența de zece ani între ei! Sunt sigura ca vor exista ,,cicniri" in idealurile si dorințele fiecăruia dintre ei!
JamieTheStranger JamieTheStranger Sep 01, 2016
Si tocmai cand ma pregateam sa comentez ca parintii nu ii pot obliga pentru ca sunt majori, intra in scena santajul. Deja imi place cartea asta:D