Bastarda și Aristocratul

Bastarda și Aristocratul

97.6K Reads 5.2K Votes 21 Part Story
Bianca Elena By BiancaElena169 Completed

Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soarta îi întoarce planul vieții cu 180°.La aniversarea ei de 20 de ani, află că face parte dintr-o familie bogată și cunoscută peste tot.Este obligată de bunicul ei să se mute în conacul uriaș. Hotărăște să meargă dar e supărată pe tatăl ei, căci mama ei e moartă de 4 ani, iar el nu s-a arătat nici la înmormântare, iar un secret vechi are să spulbere orice șansă a unei prietenii între tată-fică.
Ellie e trimisă la o nuntă sofisticată, a unei prietene de familie, ca reprezentantă a familiei Karon.Aici dă peste contele Leonard Taylor : rece, păr negru, ochi căprui, înalt , misterios și sexy în același timp, 24 de ani . 
Ceea ce pare ca o ură între cei doi va înflorii.Dar soarta se complică și mai mult la conacul bunicului din cauza unui concurs ecvestru cu soarta fermei în joc și a unui vechi amic care le face necazuri furând câțiva cai.

  • aristocrați
  • bastardă
  • cai
  • iubire
Emmatza Emmatza Nov 12, 2017
O doamne !!! Linkin Park si The Script !!!! M ai atina la inima !!
piticutza19 piticutza19 Sep 22, 2016
Seamana izbitor de mult cu originalul '' Bastarda si aristocratul'' de Mihaela Gheorghe
AlexandraDracea AlexandraDracea Feb 11, 2017
Nu îmi place. Greșeli de ortografie,acțiunea grăbită,sari peste detalii...Trebuie revizuită bine și eventual rescrisă. Îmi pare rău,dar asta am simțit din primul capitol și sincer nu doresc să citesc continuarea. Poate când o vei scrie așa cum trebuie.
BiancaElena169 BiancaElena169 Dec 22, 2016
Mulțumesc mult pentru sfaturi 😙🙋😸 Voi ține cont de ele ❤