Y O U R S !

Y O U R S !

8.6K Reads 529 Votes 17 Part Story
Denisa Beatrice By BeatriceBea Updated Nov 13, 2016

A ştiut că totul se va schimba încă din minutul în care l-a întâlnit.
Amândoi au ştiut.

Hope Miller şi-a dorit să intre în Artown de când era un copil, iar acum că visul ei s-a împlinit poate să îşi urmeze marea pasiunea în tainele actoriei. Sau nu.

Owen Balck este un bărbat puternic care a fugit de iubire întreaga lui viaţă, până când iubirea l-a prins din urmă.

Cei doi se intalnes în momentul nepotrivit cu circumstanţele nepotrivite.
Owen se îndrăgosteşte iremediabil de frumoasa Hope, însă ea îşi neagă sentimentele în totalitate fiind cuprinsă de mai multe frici: frica de a nu suferii, frica de a nu-şi pierde locul în Artown şi frica de a nu-i distruge viitorul bărbatului care îi poate schimba definiţia iubirii definitiv.

Cei doi acţionează de fiecare dată la poli opuşi. Asa se face ca atunci când Hope decide să îşi urmeze sentimentele, Owen decide să şi le ascundă pe ale sale.

Dacă cei doi vor reuşi să treacă peste impedimentele unei relaţii inerzise şi să întâlnească fericirea împreună puteţi afla urmărindu-le povestea.

 • colegiu
 • dragoste
 • eleva
 • iubire
 • pasiune
 • profesor
 • suspans
--MoonLight__ --MoonLight__ Dec 14, 2017
Mor. 3 comentarii foarte mari si dezvoltate. Iti voi scrie unul mic, simplu. In loc sa invat pt teza la istorie, am poposit pt a.ti citi cartea. Foarte draguta cu un inceput foarte frumos. ^^
AlinnaAlizz AlinnaAlizz Sep 01, 2015
Începutul e fain si merita sa o continui, dar ai greseli... multe semne de punctuatie lipsa si cel mai grav, la cuvintele "ia" ,"sa" si "ma" nu am vazut deloc cratime, acolo unde era cazul. 
               
               Imi place mult si abia astept sa citesc continuarea. Succes!