Capitolul 3

711 36 0
                                    

Ziua urmatoare m-am trezit putin ametita . Nu eram obisnuita sa dorm intr-un loc strain si nu stiam ca Emma vorbea in somn cu toate ca dormisem cu ea de nenumarate ori . M-am dat jos din pat privind ceasul . Ma trezisem cu jumatate de ora mai devreme . Am mers in liniste in baie incercand sa nu imi trezesc prietena . Privirea mea a poposit imediat pe camera de filmat din baie .Nu stiam cum era permisa filmarea elevilor in baie pentru ca mi se parea ceva ilegal .Am intrat îmbrăcată in cada si am tras perdeaua . Dupa ce m-am asigurat foarte bine ca nu aveam cum sa intru in cadrul camerei mi-am scos hainele si am dat drumul apei fierbinti sa imi relaxeze pielea . Am inchis ochii bucurandu-ma de felul in care ma simteam dar la nici 5 secunde i-am deschis panicata . Black a aparut in mintea mea . Felul anormal in care m-a privit pe hol in seara precedenta . Felul in care am interactionat , in care m-am pierdut si cel m-ai rau in care am simtit ca in egala masura cu el as putea sarii sa il dezbrac . Toate aceste lucruri imi dadeau fiori . Nu numai ca era ilegal din punct de vedere elev-profesor , dar acest barbat era mult mai mare ca mine . Inca nu ii aflasem varsta dar stiam ca se invartea in jurul a 30 de ani .

Am scuturat din cap incercand sa imi revin apoi am intins mana acoperindu-ma bine cu perdeaua si am luat un prosop . M-am invelit in el apoi mi-am strans hainele si am intrat in camera .

- Em , trezeste-te , am spus in timp ce imi alegeam o pereche de blugi cu talie inalta ,negri si un maiou albastru inchis .

- Deja ? A venit raspusul ei dupa cateva secunde

- Da , am afirmat .

A gemut bagandu-si capul inapoi in perna .

- Uitasem cum este sa ma trezesc dimineata .

Am chicotit .

- E timpul sa inveti din nou . Cred ca mai bine te-ai grabii , suntem in intarziere .

M-am asezat in fata oglinzii in timp ce Em s-a ridicat lenesa si s-a dus la baie .

Dupa ce mi-am uscat parul , l-am indreptat apoi mi-am aplicat fond de ten si mascara .

Stiam ca astazi aveam sa primim uniforme asa ca trebuia sa ma bucur de hainele mele pentru ultima oara . Nu prea am inteles niciodata chestia cu uniformele , dar sunt o persoana care se conformeaza destul de usor .

Dupa ce Emma a iesit din baie ,s-a imbracat si aranjat ,am pornit amandoua spre cantina pentru a lua micul dejun .

- Nu pricep de ce se holbeaza toata lumea la mine , a intrebat prietena mea revoltata .

Am privit-o din cap pana-n picioare dandu-mi ochii peste cap .

- Ce zici de faptul ca pantalonii tai scurti sunt cam prea scurti ?

S-a strambat .

- Draga mea prietena , nu este vina mea ca vremea de afara se mentine ridicata si ca am ce arata .

Am ras impingand-o usor .

Am intrat in cantina si ne-am asezat din nou la masa lui Nate .


- Uau , Em , a zis acesta analizand-o din cap pana in picioare .Frumos fund .

- Esti un idiot , Nate , dar multumesc .

Mi-am abtinut cu greu hohotele de ras .

- Eu ma duc sa comand . Vrei ceva , Em ?

- O sa mananc de la tine , a zis aceasta zambindu-mi dragastos .

Cum nu era ceva nou nu am comentat . Mi-am facut loc printre multimea de elevi care se afla in cantina si m-am pus la rand . In cateva minute am simtit cum tot corpul mi se incordeaza iar respiratia se opreste brusc . Spatele meu era lipit de un piept musculos si stiam , simteam cine trebuia sa fie.Am incercat sa ignor si sa imi vad de treaba mea tinandu-mi privirea inainte ,dar apoi vocea sa a rasunat la urechile mele .

- Daca vrei iti pot lua eu mancare si nu va mai trebui sa astepti cei 10 elevi din fata ta .

Eram atat de constienta de prezenta sa in spatele meu incat aproape am inghetat .

- Este ok , multumesc frumos , am reusit sa rostesc in cele din urma .

- Astazi vom avea curs impreuna domnisoara Miller .

Am inghitit in sec .

- Stiu .

- Abia astept sa te vad .

M-am incruntat scuturand din cap . Nu intelegeam nimic din ce se petrecea si ma simteam ametita .Abia astepta sa ma vada ? Pe mine ?

- Cursul de azi v-a fi interesant si sunt sigur ca te vei descura excelent . Abia astept sa te vad jucand .

Nu stiu de ce in acel moment am simtit dezamagire . El era interesat doar de talentul meu actoricesc . Era ceva bun , doar ca eu in acel moment nu am luat asa .

Am zambit fortat si am inaintat .

Cand am ajuns la masa , Emma ma privea zambind strengareste . Desigur ca vazuse toata scena , desigur ca stia ca vorbisem si probabil dupa expresiile mele faciale isi facuse un scenariu .

I-am aruncat o privire in care o anuntam ca nu e ce crede ea apoi am inceput sa mananc .

Cursurile au trecut destul de repede. Cursul lui Black era ultimul iar cand a urmat stomacul meu a facut un salt . Credeam ca o sa vomit de emotie. Ma simteam presata gandindu-ma ca urma un curs interesant dupa spusele lui si stiam ca eu aveam sa asist la el mai mult decat ceilalti , iar asta era rau.

In profida faptului ca voiam sa fiu actrita eram destul de emotiva , iar faptul ca urmau sa ma vada niste oameni de varsta mea si necunoscuti in mare parte jucand ma agita rau de tot .

In momentul in care Black a intrat in sala toata lumea a tacut iar eu am devenit atat de conștienta de prezenta lui si prezenta mea in acelasi loc incat am tresarit .

- Milles esti bine ? A intrebat Nate prinzandu-ma de mana .

- D-da ,m-am balbait . Amm , eu nu eram atenta si de aceea m-am speriat putin cand a intrat .

Am gasit o scuza penibila dar era tot ce aveam si speram ca subiectul sa se incheie fara alte intrebari . Spre norocul meu asa a fost .

- Atentie ! a rasunat vocea lui Black .

Asa cum a dorit a primit atentie . Toti ochii au fost atintiti asupra lui, iar eu observam ca ma priveste . Ba nu , privea mana lui Nate asezata pe mana mea . Nu observasem ca inca era acolo , eram prea captivata de el incat sa observ ca altcineva ma tinea de mana . Mi-am smucit mana cam prea brutal refuzand sa il privesc pe Nate si habar n-am de ce facusem asta . Simtisem ca Black asta voia sa fac si ca o netoata m-am supus .

- Astazi vom studia expresia corporala , a inceput asezandu-se lejer pe scaunul de la catedra . Multi dintre voi ,de fapt , niciunul dintre voi nu cred ca este stapan 100% pe corpul sau in momentul in care are de performat un scenariu . Eu sunt aici sa va invat cum sa o faceti deoarece este un lucru foarte important in domeniul actoricesc .

S-a ridicat si s-a sprijinit de catedra .

- Voi alege un elev cu care sa incerc sa va arat cum trebuie lucrat . Cum singura eleva la a carei prestante am mai asistat a fost domnisoara Miller o rog pe ea sa vina aici .

Am simtit ca iau foc . Am inchis ochii incercand sa fac cumva sa imi dispara roseata din obraji . Era atat de nedrept jocul asta . Atractia pe care o simteam ma facea sa rezist cu greu unei asemenea ore .

Am coborat cat de incet am putut scarile pana cand am ajuns in fata lui .

- Vreau sa te relaxezi . Nu iti voi da un text pe care trebuie sa il inveti , a zis facandu-mi cu ochiul .

L-am privit stanjenita .

- Tot ce trebuie sa faci e sa te relaxezi si sa ma lasi sa iti controlez miscarile .

Vocea sa coborase atat de mult incat simteam ca aceasta conversatie era ceva ce doar pe noi doi ne privea . Gandul ca el avea sa imi controleze miscarile era ceva greu de acceptat . Imi simteam corpul vibrand si picioarele tremurand si un val de emotii m-a cuprins .

Mainile sale le-au apucat pe ale mele facand un pas spre mine . Pantofii nostri se atingeau , mainile noastre se atingeau , respiratia sa imi atingea fata , iar eu am inchis ochii instinctiv .

Y O U R S !Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum