NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Apartment (Kisah Benar)

Apartment (Kisah Benar)

26.9K Reads 878 Votes 6 Part Story
Arisa Eriza By ArisaEriza Completed

#Kisah ni adalah berdasarkan kisah benar yg teman kutip drpd kisah2 di internet dan ditambah dgn imaginasi sendiri. selamat membaca! terima kasih kpd yang sudi memberi komen ;) anda begitu berharga!

A.A dan Shamira tercampak ke sebuah apartment sementara menunggu kolej baru universitinya siap dibina. apakah jawapan di sebalik persoalan2 apartment tersebut yg banyak menyimpan misteri2 yang tiada jawapan?

qila1811 qila1811 Jun 12, 2016
Pesal seram sangat ni!! Nasib baca time bulan ramadhan hahaha
CrazyJemah CrazyJemah Apr 28, 2016
Tido pakai earphone la ni? 😂 haish.. bahaya nakkk 😂🔫
CrazyJemah CrazyJemah Apr 28, 2016
Tido pakai earphone la ni? 😂 haish.. bahaya nakkk 😂🔫
hayatimarizam hayatimarizam Sep 04, 2016
lol..tiba part ni,,aku gelak mcm org gila weh..hahahahah..erkk! mungkin sedikit hiperbola..huhu
secret__03 secret__03 Oct 23, 2016
Maaf .. akak .. cerita ni tak de sambungan ke? Best lah cerita ni..nak tahu ending dia..
emmazubaidi emmazubaidi Jan 21, 2016
Seramm. Adoi mjur duk tgkat 5 . Tp kdg jd gak lif dok trun stu2 level tu tp xde org. Fuh. Bersangka baiklah. Alahi