Votebook Stories

Refine by tag:

14 Stories

𝗩𝗢𝗧𝗘 ‖ OY by KARDESLERIM-
#1
𝗩𝗢𝗧𝗘 ‖ OYby 𝐊𝐀𝐑𝐃𝐄𝐒𝐋𝐄𝐑𝐈𝐌
(In which you vote for the best kardeslerim couple, characters, episode etc;) (En iyi kardeslerim çiftine oy verdiğiniz, karakterler, bölüm vs;) (حيث تقوم بالتصويت لأفضل...
ECAH's VOTE ( close ) by -nylenio
#2
ECAH's VOTE ( close )by ecah 💗
open : close : √ here guys , here the rules ! baca dulu ! senang je kalini oke ? > just a few simple rules ! - follow acc @-nylenio - follow acc @-misscapo ( ada di...
VOTE BOOK [CLOSED] by blackrose_sky
#3
VOTE BOOK [CLOSED]by S K Y R O S E
• Beautiful cover by @atieiza • silalah tekan button read tu, tak elok tenung lama-lama. ada ke yang nak singgah benda ni? ʕ'• ᴥ•̥'ʔ batch 1 - closed batch 2 - open batc...
nawa promote service by lilnawa
#4
nawa promote serviceby Shenime
Masih buka! Untuk info lebih, Boleh tekan read. ... Highest ranking : #1 in votebook 280223 #1 in promotebook 280223 [MELAYU]
Vote For The Next Fanfic by AmamiyaKuze
#5
Vote For The Next Fanficby AmamiyaKuze
So This Book Is Mainly For Vote For The Next Story...
VOTE BOOK || OPEN  by -misscapo
#6
VOTE BOOK || OPEN by 𝓪𝓴𝓪𝓴 𝓹𝓮𝓷𝓰𝓪𝔀𝓪𝓼 .
OPEN ❗ OPEN ❗ OPEN ❗ assalamualaikum ? hye ? sihat ? semoga kita baik ² sahaja 🥰 alhamdulillah kita masih diberi nikmat bernafas hingga kini 😊 ada followers baru ? ne...
Plots I'm unsure about by BeckFletcher
#7
Plots I'm unsure aboutby Beck Fletcher
As the name suggests, these aren't complete stories. They are merely story ideas for you to look through and tell me which ones you'd like to read more of - and I will e...
duckladies service ! [CLOSE] by Duckladies
#8
duckladies service ! [CLOSE]by 𝖎𝖙𝖎𝖐𝖘 𝖎𝖙𝖎𝖐𝖘
hi welcome to duckladies service! kitorang just buat promote and vote service je, kepada author yang baru nak berkarya bolehlah join untuk naikkan vote and reads book k...
Gacha Character Solo Story AU Series Ft. 10-Love by DahMinJessicaPurple
#9
Gacha Character Solo Story AU Seri...by DahMin MiKaito
New and Improved Gacha Story Ideas Contains: Characters from my voice acting series Fantasy Visual Novels (picture of settings) Friends who will portray the characters ...
vote book [ OPEN ] by tmaihusna01
#10
vote book [ OPEN ]by tmaihusna01
kalau korang nak boleh tekan read, ikut rules dan isi form ok 8#😄😉👍👍👍 Tapi kene ikut rules yang di tetapkan kalau tak sis tak terima
CLOSE || VOTAZIONE BOOK 📚 by -syahahmad
#11
CLOSE || VOTAZIONE BOOK 📚by SA
holla guys ! bertemu kembali ya HAHA ni v- eh !? mana boleh bagi tahu HAHAHA tapi selalunya perkataan yg bermula huruf v kat wattpad ni apa eah ? takkan korang tak tahu...
Voting Book! by Kirbycake321
#12
Voting Book!by Heyyo
This is the book where I will post the stories I'm willing to update for the week! The list is most likely to shuffle every week! Lists are put out Sunday and Voting is...