Krim Stories

1.2K Stories

𝐿𝑜𝑣𝑖𝑛𝑔 𝑅𝑎𝑐𝘩𝑒𝑙. by __staarlight_
#1
𝐿𝑜𝑣𝑖𝑛𝑔 𝑅𝑎𝑐𝘩𝑒𝑙.by __staarlight_
𝑁𝑑𝑜𝑠𝘩𝑡𝑎 𝑝𝑦𝑒𝑠𝑛𝑖 𝑣𝑒𝑡𝑒𝑛 𝑐𝑓𝑎𝑟 𝑗𝑎𝑚 𝑎𝑝𝑜 𝑐𝑓𝑎𝑟 𝑏𝑒𝑗. 𝑀𝑒 𝑙𝑒𝑗𝑜𝑛𝑖 𝑡𝑗𝑢 𝑝𝑟𝑒𝑧𝑎𝑛𝑡𝑜𝘩𝑒𝑚, 𝑈𝑛 𝑗𝑎𝑚 𝑅𝑎𝑐𝘩𝑒𝑙 𝑀𝑐𝑄𝑢𝑒𝑒𝑛🤪...
Completed
Rikthimi by ModernWorldLovers
#2
Rikthimiby ModernWorldLovers
The Angel that he loves, and the Devil they want to kill...
BELONG / hogwarts au  by haden_min
#3
BELONG / hogwarts au by Haden Donna
Hecate Morena Zalkhov is a new student at hogwarts . she is Slavic and she's 16 as her aunt and uncle hid her from the whole magic world. She has gone to Scotland to m...
STOP ( shqip) by kamzacity
#4
STOP ( shqip)by Hello
Kylie nje vajze 22 vjece qe bije ne dashuri me nje kriminel... Ishte ai qe e futi ate ne burg ishte po ai qe e lendoi ate ... por harroi se me ke kishte te bente... Nuk...
Gjurme te erreta. ✔ by blue__writer1
#5
Gjurme te erreta. ✔by Ilda💙
Familja Nielsen ishte e zakonshme, me nje rutine te bezdisshme qe dukej sikur nuk do te perfundonte kurre. Mamaja merrte gjithmone makinen e saj te vogel "Tesla&quo...
Completed
Pergjithmone by stubit_person
#6
Pergjithmoneby stubit_person
Hiiii all Jam e re ketu,😂 I kam lexuar te gjitha historit e wattpadit me erdhi frymezimi dhe mua te shkruaj😂 . . . . . Eshte historia ime e par, dhe shpresoj te ju pe...