AŞKA TUTSAK 🚬 BİZE SEN KALA 3

Від Sldakser

1.6M 15.4K 23.6K

Mafya ve Aşk masalı devam ediyor... MAFYA Ve AŞK 5 Komiser yardımcısı bir kadın ve Mafya'nın hiç başlamaması... Більше

TANITIM
Mavi
Bölüm 2
Tehlikeli oyunlar
Bölüm 4
Sonsuz girdap
Bölüm 6
MaviŞah
Bölüm 8
Nazende
Bölüm 10
Gülüşlerinde saklı
Bölüm 12
Bakışları nimet
Bölüm 14
Kurban seçilenler
Bölüm 16
Aşktan Kaçış
Bölüm 18
BÖLÜM 20
Aşkın kıyısında
Bölüm 22
Sendeki aşk değilmiş
Bölüm 24
Sevda çiçeğim
Bölüm 26
Sen eşittir ben
Bölüm 28
Yalnızlığa esir olduk
Bölüm 30
Ne güzeldik oysa biz
Bölüm 32
Gitme kal yanımda
Bölüm 34
Sona yaklaşırken
SON

Zamana adanmışlıklarımız

4.3K 386 457
Від Sldakser

İyi olacak mıydı? Kardeşim o adamla mutlu olacak mıydı? O adamdan kardeşime hayır gelir miydi? Aman Allah'ım tıpkı abim gibi hareket etmiştim. Bir erkek gibi çözüm yolu aramıştım. Ben bunu nasıl yaparım, ona hiç ne istediğini sormadım. Nasıl olduğunu sormadım... Yalnızca "Mavi nereye?" Yol boyunca aynı şeyleri düşünüp durmuştum. Kardeşime attığım tokat hala vicdanımı sızlatıyordu.

"Konuşacağım Şahin kardeşimle konuşacağım. Ona bir evlilik istemeyip istemediğini soracağım. Benim gibi istemediği bir adamla zorla evlenmesini istemiyorum." Hararetli şekilde konuşurken merdiven korkuluğundan tutundum. Aslında doğruları söylememiş miydim? O halde neden onun gözlerinde gördüğüm şey beni rahatsız etmişti. Buz gibi olsam da yutkunarak önüme döndüm. Son sözlerimin altında ezilmeden önce kardeşimle konuşsam iyi olacaktı. Odaya girdiğimde kardeşim tımarhane kaçkınları gibi yatakta oturuyordu. Bana bakıp tekrar gözlerini yatağa diktiğinde kapıyı kapatarak yanına yaklaştım. Yalnızca birkaç saat önce kendimden çok emindim. O kadar emindim ki yalnızca evlenmesini istiyorum.

"Ekin, güzelim..." Kardeşim burnunu çekiştirdiğin de karşına oturup kızarmış gözlerine baktım. İçim acımıştı. Ben o kansızı görene kadar evlilik tek çözüm demiştim ama o iyi birine benzemiyordu. O adamla evlenip ömür boyu fiziksel yahut psikolojik şiddet göreceğine hiç evlenmese de olurdu. Şahin'i tama olarak çözemesem de iyi bir adamdı. Bana bu zamana kadar çok yardımı dokunmuştu. Elbette kardeşim başka türlü yardım eder belki abimle konuşur bizzat ikan ederdi. "Biz nereden geliyoruz biliyor musun?"

"Ben... Ben onu sevmiştim ya da sevdiğimi sanmışım abla... Sen haklıydın ben nefsime yenik düştüm. İğrenç biriyim yine de kötü biri olmam bunları yaşamamı haklı göstermez. Ben Şahin abiyle evli olduğunu bilseydim salakça şeyler yapar mıydım? Ben yalnızca korktum..." Hıçkırarak bana sarıldığında saçlarımı okşayarak sakinleşmesini bekledim. Ona soracaktım o adamla evlenmek istemiyorsa asla onu zorlamayacağım. "O adamı seviyor musun?"

"Asla!" Bir anda benden ayrılınca elinin tersiyle gözyaşlarını sildi. "O adi beni kandırdı. Beni aptal yalanlarına inandırıp tuzağa çekti. Abla beni neden o cehennemde buldunuz sanıyorsun? Bana kendi adresi olarak orayı verdi. Bende sandım ki hamile olduğumu öğrenince benimle evlenecek... Ona inandım... Abla ben oraya ona inanarak gittim... Sonra ne oldu biliyor musun, beni onlara sattığını öğrendim. Ona göre bebek değersizdi ve hala erken olduğu için aldırılabilirdi... Abla siz oraya gelmeseydiniz, Şahin abi zamanında gelip beni kurtarmasaydı yalnızca benim hayatımı çalmayacaklardı. Bebeğimi benden alacaklar..." Şokla ona bakarken ellerimi sıktı. "Abla bu bebeği her ne pahasına olursa olsun istiyorum, içimde bir can taşıyorum, lütfen bana yardım et. Benim arkamda ol. Yemin ederim senden başka hiçbir şey istemem..."

Satmıştı... O kansız kardeşimi oraya satmıştı ve ben şimdi öğreniyordum. Lanet olsun keşke daha önce bilseydim. Aptallık etmeyerek daha önce sorsaydım. Keşke onu oracıkta öldürseydim... Ellerimi ondan kurtarınca ruh gibi ayağa kalktım. Ekin abla derken birkaç adım geriledikten sonra odadan çıkıp duvarlara tutunarak aşağıya inmiştim. Benim onu öldürmem gerekirdi. O itin yaşaması haramdı. Son basamağa geldiğimde gözyaşlarımın akmaya devam etti. Bulanık gözlerle Şahin'e bakarken onun da bana baktığını görmüştüm. Sesimi çıkarmadan korkuluklardan tutarak aşağıya indim. Sessizce havuza doğru yürüdüğümde kendimi öylesine soğuk suya bırakıvermiştim. Nefesimi tutup suyun altında kendime gelmeye çalışırken yukarıya doğru çekildim.

Şahin'in hangi ara peşimden atladığını bilmesem de sular üstümden akarken derin bir nefes alarak kollarımı boynuna doladım. Dişlerim zangırdarken nefes bile alacak gücü bulamıyordum. Kendimi tanımasam nöbet geçirdiğimi düşünebilirdim. Şahin beni sudan çıkarıp yüzüne bakmam için sarstığında hıçkırıklarım boğazımda dizildi. Beni göğsüne çektiğinde ölecekmişim gibi var gücümle sıkıca sarılmıştım. İkimiz her ne kadar ıslak olsak da sıcaktık... "Derin derin nefes al sakinleşeceksin... Mavi nefes alışverişlerini düzene koymalısın..." Ne çok şey biliyorsun diye sataşmak istesem de sıcaklığı ruhuma ilaç gibi olmuştu. Biraz daha doğrulmaya çalışarak yüzümü boynuna gömdüm. Boşun boşluğu nefesim olmuştu. Ilık gözyaşlarım onu ıslatırken kalp atışlarım normale dönmeye başlamıştı.

Ben şimdi ona desem ki kardeşimi o adam satmış desem... Benim yapamadığımı o yapardı. Belki de bu defa gerçekten hapse girerdi ve benim ona şu an çok ihtiyacım vardı. Bilinçsizce onu sıktığımda benimde nefes almama izin ver, derken gülümsediğini hissetmiştim. Hayır, adam hala onun elindeyken ona bir şey söylemeyecektim. Onu öldürürdü. Ölmeyi hak etse de o yeğenim babasıydı, ilerde yeğenimin yüzüne nasıl bakardım... "Doğacak... Yeğenim doğacak..."

"Elbette doğmaması için hiçbir engel yok. Ben o köpeği yola getireceğim." Başımı geriye çekerek deli gibi hayır demiştim. "Olmayacak bu evlilik gerçekleşmeyecek." Şahin kaşlarını çatınca uzanıp düzeltmek istedim. "Neden Mavi, adamı vururken kendinden çok emindin şimdi nende fikrin değişti?"

"Kardeşim onunla evlenmek istemiyor. Onun gibi soysuzla bende evlenmesini istemiyorum."

"Kardeşin şu an ona sinirli yanına olmadığı için öfke doludur. Bak sende benimle evlenmek istemiyordun ama şu an kollarımdasın. Eminim bebek aralarını düzeltmeye yetecektir." Koyma... O soysuzla kendini aynı kefeye koyma. O it bile senin tırnağın olamaz. O senin yanından bile geçemez. "Sen... Sen en onun kadar karaktersiz olsaydın ölürdüm de yine de seninle evlenmezdim."

Bana güldüğünde içim ısınmıştı. "Karım bana ilk kez iltifat mı etti yoksa bana mı öyle geliyor." Bilmesine izin veremezdim. Onunla daha çok işimiz vardı. O birileri öldürür ve yeniden katil olursa bizden bir şekilde uzak kalır o zaman kardeşimi ve yeğenimi koruyamazdım. Ekin'in söylediği gibi abim ne ona ne de karnındakine acırdı. "Onu bırak Şahin, adamlarına söyle onu salsınlar. Yalnız bırakmadan önce onu uyarsınlar ki bir daha ne kardeşime ne de yeğenime yaklaşabilsin. Lütfen onu gönder."

Şahin cevap vermek yerine benimle birlikte ayağa kalktığında ıslak zemine baktım. Her yer su içindeydi. Hangi kafayla kendimi suya atmıştım bilmiyorum. O an yalnızca içim soğusun istemiştim. "Bunu odamızda konuşmak istiyorum." Odamızda mı? Beni sıkı sıkıya tutup merdivenlere yöneldiğinde hayır demiştim. Birileri görebilirdi ama o elbette umursamadı. Açıkçası iyi de olmuştu yukarıya kadar çıkacak halim yoktu. Sessizce yukarıya çıkmamızı beklerken bir yandan da beni yukarıya nasıl bu kadar kolay taşıdığını merak ediyordum.

Ve ben sözlerim de haklıydım, aklımda hala saçma sapan sorular olsa da Şahin katiyen o kadar karaktersiz değildi. Olamazdı. Odaya girdiğimizde ayağıyla kapıyı kapatarak beni giyinme odasına götürdü. Yere bıraktığımda sendeleyerek ayakta durmuştum. "Islak bir başka güzelsin..." Sözleriyle birlikte dudağıma eğilerek yüreğimi hoplatacak şekilde bir şeyler yapmıştı. Beni tam anlamıyla öpmese de nefesini iliklerime kadar hissetmiştim. Biraz geri çekildiğinde arkadan bir şey aldığını fark ettim. "Bunları giy bu gece yanımda yatmanı istiyorum."

"Ne yani bir çıkar doğrultusunda mı hareket ediyorsun, ben adamı bırak dedim sende karşılık olarak yatağımda mı yat diyorsun?"

"Bir adamda sürekli kötülük ararsan eninde sonunda bulursun." Elindekini bana verdiğinde kendine birkaç parça kıyafet alarak gitmişti. Islak takım elbisesine bakınca hiç düşünmeden suya atadığı aklıma gelmişti. Haklıydı, ondan sürekli kötülük bekliyordum, elim tetikte bana kötü bir şey yapmasını umuyorum. Yine de yapmıyordu. Uzun zaman olsa da bana dair olan iyimserliğini hiç kaybetmemişti. Vicdanım sızlayınca kasaya baktım. Artık onunla savaşmayı kesmeliydim. Üstümdeki ıslak şeylerden kurtulunca elime beyaz tişörtünü aldım. Giyinme odasından kafamı uzatıp baktığımda hala içeride görünmüyordu. Onu beklemek için yatağa oturup bağdaş kurdum. Kapı açılığında banyo kapısına baktım.

Ona söylediklerimden sonra yatağında oturmamı beklemiyor olmalıydı ki tuhaf bakışlar atıyordu. Bende beyaz tişörtünü havaya kaldırıp salladım. "Kısa süreliğine ateşkes ilan etmek istiyorum." Gel buraya diyerek beni kollarına almasını beklerken kollarını göğsünde birleştirdi. O kollarda taşındığımı hatırlayınca yine kızarmıştım. "Sen sormadan söylemek istiyorum. Ben kardeşimin o adamla evlenmesini istemiyorum. O adam kansızın teki o soysuz kardeşime ve bebeğe zarar verir."

"Onu yola getirir..."

"O iflah olmaz bir canavar Şahin, sen değil anası babası bile yola getiremez, sen istesen de her saniye onu gözetleyemezsin. Sende görmedin mi adam arlanmaz bir adam vurulduğunda bile bana kafa tuttu. Sen araya girmeyip yarasını deşelemeseydin belki de kabul bile etmeyecekti. Hayır, ben kardeşimin o soysuzun karısı olmasını istemiyorum." Bütün söyleyeceklerimi söylediğimde parmaklarını kaşlarına götürdü. "Şahin yalnızca ben değil Ekin de istemiyor, o adam onu kandırmış..."

"Tamam, devamı çokta önemli değil. Kardeşin istemiyorsa onu evlendiremeyiz."

"O halde o iti salıyorsun?" Başını salladığında bir saniye diyerek banyoya gitmiş geri döndüğündeyse ıslak telefonuyla dönmüştü. "Zengin olmanın faydaları telefon ıslansa da bir şey olmuyor." Ellerimi iki yana açarken başını sallayarak telefonu sildi. Yalnız konuşmak için giyinme odasına gitmiş konuştuktan sonraysa geri dönmüştü. "Tamamdır, adamı yarım saate mezarlığa bırakacaklar..."

"Ne? Allah aşkına Şahin, sana adamı öldürmeni söylemedim. Söyle onlara göndersinler dedim. O beş kuruş etmeyen adam hiçbir işimize yaramaz. Ne kardeşime koca olur ne de yeğenime baba, yine de ölsün istemiyorum tamam mı?" Dizlerimin üstünde durup parmağımı ona doğrultmuştum. Bu adamın soğukkanlılığa beni öldürecekti ben ne kadar hararetli konuşsam da o hep sakindi.

"İşte senin de sorunun bu yalnızca her şeyin en kötü tarafına bakıyorsun? Hiçbir zaman düşüncelerinin ardını sorgulamıyorsun. Sana adamı bırakacaklar dedim sende hemen hükmünü verip öldürttüğümü düşünüyorsun."

"Mezarlık dedin Şahin, adamı mezarlığa bırakacaklarını söyledin."

"Adamlarının o ibneyi bırakmalarını istiyorsun gül bahçesine mi, hak ettiği yer orası Mavi, beni daha fazla sinirlendirme." Yine boş yere mi çıkışmıştım. Yatağa oturduğumda surat astım. "Seninle hiçbir zaman anlaşamayacağız değil mi? Senin tabirimle yüzyıl geçse de yıldızlarımız uyuşmayacak." Ona bakmak istesem de bakmadım. Ne diyebilirdim ki ben ön yargılarla dolu bir kadındım. "Biz seninle hiçbir zaman aynı frekanslarda olmayacağız, biz seninle hiçbir zaman aynı dilde de konuşamayacağız... Mavi ben bilmiyorum benden daha ne istiyorsun?"

"Hiç... Ben senden hiçbir şey istemiyorum. Bu eve beni sen getirdin, seninle evlenmemi sen istedin, karın olmak benim tercihim değildi."

"Sen getirdin sen gönder diyorsun öyle mi? Seni hür bırakırsam koşarak gideceksin?"

"Evet, hem de hiç düşünmeden senden kaçabileceğim kadar uzağa kaçacağım. Bir daha dönememek üzere gitmek istiyorum."





MALUM YORUM KOTAMIZ VAR. BEN BU KOTAYI BİR SORUYLA DOLDURALIM DİYORUM

SİZE ATTIĞIM KESİTLERDEN OLACAKLARI AZ ÇOK BİLİYORSUNUZ?

MİSAL NE OLMUŞ OLABİLİR DE MAVİ SANA GÜVENMİYORUM DEMİŞTİR YAHUT ŞAHİN NEDEN SORUMLUSU BENİM BEN ÇÖZECEĞİM DEMİŞTİR?

ŞU KAZA OLAYINA GELMEK İSTİYORUM HEMEN ÖYLE KAZA GEÇİRİP TEKERLEKLİ SANDALYEYE MAHKUM FALAN KALMIYOR, BU DURUM DOĞUMDA SONRA OLACAKLARDIR.

GALİBA YİNE ÇOK KONUŞTUM.

SİZ EN İYİSİ PASAJIN ALTINA KALP BIRAKIN.

SEVİLİYORSUNUZ...

İnstagram: Sldakser









Продовжити читання

Вам також сподобається

45.5M 2.1M 85
Korkmuyordum, ne karanlıktan, ne gürleyen gök gürültüsünden, ne de bana zarar verebilecek bir insandan. Çünkü ben karanlıktım, ben gürleyen göktüm...
1.8M 49K 26
asker ve yeni aile kurgusu Barın elindeki çakıyı incelerken "fazla ses yapıyorsun. Dikkat et." diyerek konuştu. Ses falan yapmıyordum. Askerdim ben...
SAHİPSİZ KUŞLAR (+18) Texting Від hayalî bir yazar

Підліткова література

4.9K 185 5
20 bin dedi siyah takım elbiseli bir adam. 25 bin dedi hemen yanındaki uzun boylu olan adam kurbanlık koyun gibi dizilmişlerdi yine her gece olduğu...
1M 54.5K 41
Evin ise yediği tokatın şiddetiyle yere düşmüştü. Dudağının kenarı yeni bir darbe alırkende Kazım Ağa saçlarından koparırcasına tutup Evin'i kaldırmı...