𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕖𝕪𝕖𝕤 𝕥𝕖𝕝𝕝 𝕞...

By korareggel_h

150 19 1

03.11.19. A születésnapom. Bár inkább tekintek balszerencseként erre napra, mintsem úgy, hogy a világra jötte... More

prológus
part1
part 2
part 4
part 5
part 6

part 3

19 3 0
By korareggel_h

𝕪𝕠𝕦𝕣𝕒  ℙ𝕆𝕍

Miután Jungkook elment, sokáig csak ültem az ágyon és a szavain gondolkoztam. Hogy értette, hogy nem jobb apámtól, de nem is ugyanolyan. A csendet egyszer csak megszakította az ajtón lévő zárak nyitódása. Felpattantam az ágyról, hogy bocsánatot kérjek a fiútól, de legnagyobb meglepetésemre más fogadott az ajtóban. Egy magas, barna, hosszó hajú srác állt előttem, majd egy pillanattal később egy pisztoly volt  fejemhez szegezve általa.
-Te meg ki a fasz vagy? - kérdezte mérgesen és beljebb tolt, hogy be tudja maga mögött zárni az ajtót.
-Y.. Youra - dadogtam, mert féltem, ha nem szólalok meg, akkor lelő.
-Pontosabban? - biztosította ki a fegyvert.
-Seong Youra - motyogtam és lehunytam a szemem, hogy ne lássam az eltökélt arcát, ahogy lelő. 

-KIM TAEHYUNG!!! - hallottam meg Jungkookot az ajtóból. - Te mégis mi a telibevert hétpecsétes mocskos batyufaszt művelsz a házamba?! - kérdezte idegesen. 
-Köszönöm a bókot, viszont találtam egy betolakodót - mutatott rám a fegyverrel vigyorogva. 
-Nem betolakodó - vakarta meg az orrnyergét, én pedig végre fellélegezhettem, mert ez már biztonságot adott nekem.  - Taehyung ő itt Youra, a lány akit mondtam, hogy hazahozok. Youra, ő itt Tae, az eléggé elbaszott legjobb barátom - forgatta meg a szemét. 
-Eddig arról volt szó, hogy valami Opheliát hozol el - értetlenkedett a magasabbik fiú. - Most viszont le kell lőnöm valakit, mivel kibiztosítottam a fegyverem - hadonászott vele. 
-Ne tettesd a hülyét. Vissza tudod csinálni - mordult rá Jungkook és a karomra simított. - Jól vagy, ugye? 
-Ühüm - sütöttem le a szemem és lesepertem magamról a kezét. 
-Szereted a palacsintát? - terelte el a témát. Bólintottam egyet ő pedig elindult Taehyunggal együtt a konyhába. 

Vissza mentem a szobámba, hogy átöltözhessek. Tényleg nem volt sok ruhám, úgyhogy válogatni se nagyon tudtam. Mivel a házban meleg volt, egy rövidnadrágot és egy oversized pólót vettem fel. A hajamat hátul copfba kötöttem, hogy ne legyen útba, majd kislattyogtam mezítláb a fiúkhoz. 
-És fizettél is érte? Haver ez olyan, mintha egy kurvát hoztál volna a házhoz - hallottam Taehyung hangját. 
-Azért fizettem, hogy ideadják nekem, mert amúgy nem tették volna. Nem csak kúrni hoztam magamhoz.. - mondta halkan Jungkook.
-Nem csak? Tehát dugni is fogtok - szinte láttam magam előtt, ahogy a magas fiú vigyorog ezen a kijelentésen. 
-Sziasztok - motyogtam az orrom alatt, mikor beléptem a konyhába. A két fiú zavarban nézett össze majd rám. 
-Szió - intett Taehyung. - Kérsz palit? Van kettő is, de én a helyedben a a szexibbet, azaz jómagamat, választanám - hajolt meg. Elnevettem magam az ajánlatán, de amint megláttam Jungkook rosszalló tekintetét, elkomorodtam. 
-Hogy szereted a palacsintát? - kérdezte a fiú és elővette a palacsinta tornyot. 
-Mindegy, mindenhogy megeszem - vontam vállat és leültem a bárpult melletti székre, mivel a két fiú is ott tevékenykedett. 
-Van kakaó, nutella és lekvár is hozzá - tette ki a töltelékeket elém, majd mellém ült. Kicsit feszengtem és megpróbáltam odébb húzódni, mert zavart a közelsége. 
-Ember, te félsz Kooktól? Mondjuk megértem, ilyen ostorom lenne alul, én is félnék - röhögött Taehyung. Elkerekedett a szemem a ténytől, és próbáltam nem arra gondolni, hogy az előbb beszélték, hogy lesz intim kapcsolat is kettőnk között. 
-Kim Taehyung, ha kurvagyorsan nem tömöd tele a szád palacsintával, akkor én magam foglak megfojtani - közölte vele Jungkook komoran. Nem értettem, hogy miért nem nevet ezen a poénnak szánt valamin. A gyerekotthonba a fiúk mindig röhögtek egymás méretén. 
-Oh, úgy látom megint jókor jöttem. Kit kell megfojtani? - hallottam meg egy férfi hangját mögülem. - Hát ő meg kicsoda? 
-Jimin, Ő itt Youra - állt fel Jungkook és kezet fogott a most érkező férfival. Alaposan megnéztem, hiszen nagyon jól nézett ki. Szinte vonzotta a tekintetem. - Youra, ez itt Jimin, az elbaszott baráti társaságom második tagja. Ő nem akar majd megölni téged, előre szólok. 
-Szia Drágám - vigyorgott rám Jimin. Elmosolyodtam a becenevet meghallva. - Mi az, hogy én nem? Tae, te le akartad lőni, ezt a szépséget? - lökte oldalba barátját. 
-Mentségemre szóljon, hogy nem tett ellene semmit - tette fel kezeit védekezően és mindhárman elnevették magukat. 
-Rád fér egy alapos tréning - mondta Jungkook két harapás között. 
-Akkor ő már marad? Végleg? - csillant fel egyszerre a két másik srác szeme. 
-Úgy gondolom - kacsintott rám Kook.
-Üdv a familiában Kedves - hajolt meg Jimin előttem. Mostmár én is elnevettem magam a bohóckodásukon. Csak maradjanak mindig ilyenek és nem lesz baj. 

Már egy ideje ettük a palacsintákat, de nem tűnt úgy, mintha fogynának. Közben rengeteg új dolgot megtudtam. Példaul, hogy hárman, már gyerekkoruk óta barátok, viszont a "familiában" még 4 másik fiú is van, Namjoon, Seokjin, Hoseok és Yoongi. 
-Na Youra, mostmár hogy mi kibeszéltük magunkat, most te jössz - mosolygott rám Jimin. - Mesélj a gyerekkorodról. - hirtelen elment minden kedvem. Ez lett volna az utolsó téma, amire gondoltam, hogy beszélnem kéne. 
-Ezt inkább ne - mondta Jungkook halkan és megtörölte a száját. 
-De érdekel minket és téged is Kook, mert ez az egy érdekel azóta, hogy elsőnek láttad - forgatta meg a szemét a kisebbik. 
-Elraboltak.. - kezdtem bele, mielőtt veszekedni kezdenének. - Ahogy megszülettem, elraboltak. Az anyám az elején nagyon kedves volt velem, apámmal nem nagyon találkoztam. Körülbelül 3 éves lehettem, amikor elsőnek megvertek. Nem volt indok, apám bejött hozzám és addig vert, ameddig már nem visítottam. Aztán bejött az anyám, és ő is adot két pofont, mert a szomszédok meghallottak. Apám 5 évesen erőszakolt meg először. Minden alkalmommal fojtogatott, és mindenhol lilára harapdált. Napi szintűvé vált a verés, és a szex apámmal. Aztán egyszer este épp hazafelé mentünk anyámmal, és egy rendőr megállított minket, közúti ellenőrzés céljából, anyám pedig lebukott. A rendőr ezután minden héten bejött meglátogatni a gyerekotthonba. Vett nekem ruhákat, játékokat. Ő volt az első ember akire számíthattam - fejeztem be könnyes szemekkel. 
-Youra, rám is számíthatsz innentől kezdve - fogta meg a kezemet Jungkook, de én kihúztam apró kacsómat az övéből. 
-Már hogy számthatnék rád? - szipogtam. - Az előbb mondtad, hogy te is ezt akarod - buktattam le magam. 
-Hallotta - motyogta halkan Jungkook. - Kurvára hallotta - csapott rá idegesen az asztalra. - Menjetek el fiúk. Most - állt fel és várta, hogy a két srác távozzon. 
-Kook, ne csinálj hülyeséget - nézett rá komolyan Jimin. 
-Azt mondtam, hogy menjetek - nézett rájuk. A tekintete zavarodott volt, szinte szikrázott. Jimin és Taehyug eltűntek, Jungkook pedig a kezemre fogott és lerángatott a székről. 

-Rohadtul megpróbáltam veled kedves lenni, de neked hallgatóznod kell. Nem vagy itt egy napja, de már bajt csinálsz magadnak - húzott maga után. A szobájába mentünk.
-Kérlek ne - fékeztem le a lábaimmal.
-Szarom én le, hogy mit kérsz - rántott meg, amitől elestem, de ennek ellenére a fiú tovább húzott. 


Continue Reading

You'll Also Like

119K 4.2K 95
'How I obsessively adore you' ˏˋ°•*⁀➷ started➛30/03/2024 finished➛ ˏˋ°•*⁀➷ cover by me x
182K 6.6K 93
Ahsoka Velaryon. Unlike her brothers Jacaerys, Lucaerys, and Joffery. Ahsoka was born with stark white hair that was incredibly thick and coarse, eye...
159K 4.5K 63
Daphne Bridgerton might have been the 1813 debutant diamond, but she wasn't the only miss to stand out that season. Behind her was a close second, he...
511K 14.6K 107
"aren't we just terrified?" 9-1-1 and criminal minds crossover 9-1-1 season 2- criminal minds season 4- evan buckley x fem!oc