Real me /Jikook ff./

By _WingsOfMind_

57.6K 4.7K 463

"Az előítélet a legfőbb ellenségünk. Mert láthatatlanná teszi a láthatót is." -Higasino Keigo Jungkook soha n... More

1. Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész.
14. Rész
15. Rész
16. Rész
17. Rész
18. Rész
19. Rész
20. Rész
21. Rész
22. Rész
23. Rész
24. Rész
25. Rész
26. Rész
27. Rész
29. Rész
30. Rész
31. Rész
32. Rész
33. Rész
34. Rész
35. Rész
36. Rész
37. Rész
38. Rész
39. Rész
40. Rész

28. Rész

1.4K 125 14
By _WingsOfMind_

Jimin szemszöge.

- Hogy mi? - nyögöm ki elveszetten, mert egyszerűen most képtelen vagyok megfogalmazni azt a rengeteg kérdést, ami a fejemben tombol. Ez viszont azt hiszem elég jól összefoglalja őket. Döbbent vagyok még mindig a puszta érkezésétől is, most pedig már zavart és hitetlen is vagyok ez mellé, átható tekintete, mely a reakciómat várja, pedig egyáltalán nem segít. Azt mondja szeret? Jungkook szerelmes lenne belém? Hogyan és mikor történt ez?

Legnagyobb meglepetésemre Jungkook nem haragszik meg a reakciómon, sőt kis vigyora arról árulkodik, hogy baromi szórakoztatja, amit produkálok.

- Melyiken akadtál fel inkább? - kérdezi, míg hátra dől, de kezeit egy pillanatra sem veszi el a csípőm két oldaláról, helyette gyengéden cirógatja a hüvelykujjaival érzékeny bőrömet. Én is hátrébb hajolok, hogy jobban láthassam helyes arcát, miközben a kérdésén törőm a buksit. Hogy őszinte legyek igazából mindegyik meglepett. Mármint számítottam rá, hogy egyszer megtörténik a szex köztünk, sőt ha rajtam múlott volna, már rég meg lettünk volna, de azért ez elég hirtelen így a semmiből. Na meg, hogy szerelmes belém? Sosem utalt rá...Persze voltak közös programjaink, tagadhatatlanul kedveltük egymást és megállíthatatlanul vonzódtunk a másikhoz, de szerelem? És én szeretném Őt? A gyönyörű szemeibe nézek, melyek olyan szeretetteljesen csillognak rám, majd tekintetem tovább síklik az arca minden lélegzetelállító pontján, amiket annyira szeretek megcsodálni, amikor éppen nem figyel rám, vagy ha alszik. Aztán kívánatos, hosszú nyakát nézem, majd izmos, tónusos mellkasát, mely eltűnik a habtengerben. Eszembe jut minden minden kedves emlékem vele, és minden túlfűtőtt éjszaka is, amit együtt töltöttünk. És rá kell jönnöm, hogy minden rossz ellenére, soha nem voltam még olyan boldog és egész, mint vele.

Az arcomra indokolatlannak tűnő, lusta kis mosoly húzodik. Már tudom, hogy mit érzek és ez eszméletlenül boldoggá tesz. 

- Mindegyiken. - bököm végül ki, végtelennek tűnő idő után, de Jungkook arca nem tükröz türelmetlenséget, így tudom, hogy csak a fejemben tűnt soknak a csend. Jobb mancsát elemeli a csípőmről és óvatosan a pofimra helyezi, mely szinte elveszik hatalmas tenyerében. Érintése perzsel, én mégis úgy bújok bele, mintha az életem függne tőle. Észbontóan nagy megnyugvás, hogy tudom mit érzek. Hogy tudom Ő mit érez. Mintha csak egy láthatatlan falat döntött volna le a vallomásával, ami nem is tudtam, hogy közöttünk áll.

- Akkor megismétlem. - suttogja izgatottan, majd reakciómat meg sem várva közelebb hajol hozzám. Ajkaink szinte összeérnek, így szavait a számra mormolja el, míg feneketlen szemei egy pillanatig sem eresztenek. Hogy nem vettem észre eddig, hogy odáig vagyok érte? - Szeretlek téged, Jimin. És azt akarom, hogy ma végre az enyém legyél. Mint a szerelmem.

Szinte éppen csak befejezi a vallomása ismétlését, én máris az ajkaira tapadok. Hevesen falom a száját, majd közel is vonom magamhoz ismét. Ahogy meztelen mellkasa az enyémnek csapódik, a csípőm automatikusan indul meg újra, hogy a fenekem a már igencsak menetre kész farkához dörgölőzhessen. Jungkooknak sem kell könyörögni a folytatáshoz, azonnal felveszi a gyors tempóm, és bár egy pillanatra úgy érezhetem én irányítok, Ő ezt hamar megmásítja és minden téren leigáz engem. A kontrol visszapottyan a kezébe, én pedig élvezkedve hagyom, hogy ez megtörténjen.

Jungkook a fenekemre markol és felemel, majd a csókunkat meg nem szakítva kiszáll a kádból. Elválok tőle és a nyakára tapadok át, hogy legalább az esélyt megadjam neki, hogy láthassa az útat. Jól ki is használja, mert nem sokkal később már a paplanom simul a hátamhoz, míg Jungkook széthúzza a lábaimat a térdeimnél fogva, miközben felettem térdel. Annyira tekintélyt parancsoló az egész kiállása, hogy nehéz megállnom, hogy ne nyögjek fel csupán a látványától. Éhes szemei pajkosan méregetnek, izmai feszülnek a pozíciónak hála, míg testén versenyt fut még egy-két megmaradt vízcsepp. Lélegzetelállítóan fest, ezt pedig csak tetézi amikor jobb kezével végig szánt éjfekete tincsei közt, hogy hátratűrje a haját, mely most rakoncátlanul öleli körül az arcát.

- Iszonyatosan szexi vagy. - sóhajtja, nekem meg megrándul az ölem attól a szexi tónustól, amit megüt. Lehunyom a szemeim, hogy a hangja még visszhangozhasson a fejemben, míg Ő tovább megy. Megérzem, hogy egyik kezét finoman a bal kulcscsontomra rakja, majd ujjai kínzóan lassan és izgatóan megindulnak a testemen. Kidomborítom a mellkasom, hogy még többet kaphassak, Jungkook pedig érti néma kívánságom, és ujjai helyett, most már az egész, nagy tenyere siklík a bőrömön. Finoman körvonalazodó kockáimon táncol a keze egy kicsit hosszabb ideig, majd mikor ráfog érkézékeny farkamra szemeim kipattanak és hangosan nyögök. Jungkook sunyi vigyorral méreget, míg marka mozgásba lendül és finoman, mégis kellemes tempóban kényeztetni kezd.

- Jungkook! - sóhajtom kéjesen, egy pillanatra sem elszakadva elsötétült szemeitől, melyek szinte beszippantanak. Lehajol hozzám, és szabad bal kezével megtámaszkodik a fejem mellett, míg jobbja egy pillanatra sem áll le.

- Mondjad Édes! - búgja mély hangján, amitől ismét felnyögök, és megint kidomborítom a mellkasom. Azt akarom, hogy végre elvessze a fejét és mindenhol érintsen, ehelyett annyira nyugodt, hogy felbosszant és türelmetlenné válok.

- Akarlak! Most. - parancsolom neki bele-bele sóhajtva. Jungkooknak úgy látszik ez végre elég motiváló, mert minden előjel nélkül lecsap az ajkaimra. Azonnal elmélyíti a csókunk és szenvedélyes táncot kezdeményez a nyelvemmel még ölét leengedi az enyémre, és eleresztve a farkam összedörgöli az ágyékunkat. Már ő is teljesen készen áll, ezért még ingerlőbb ahogy összesimulunk. Elválok tőle és a nyakába temetem az arcom, hogy heves sóhajaim közt csókolgassam Őt, vagy néha ráharapjak, hogy én is tovább ingereljem. Ez be is jön, Jungkook ugyanis egyre tempósabban löki a csípőjét, hangja pedig neki egyre hangosabb.
Hirtelen cuppogás üti meg a fülem, így a mellkasánál fogva kicsit feljebb tolom Jungkookot, aki éppen a három ujját nedvesíti be pajkos nyelve segítségével. Ahogy megértem mire készül,. ösztönősen feljebb húzom a lábaim, majd szélesebbre tárom a terpeszem, hogy zavartalanul hozzám férjen majd. Jungkook rögvest leljebb csúszik, ahogy meglátja kitárulkozott valómat, de ahelyett hogy egyből munkához látna, leáll bámészkodni. Alapesetben égne a fejem attól a tekintettől, amit produkál, miközben kiengedi az ujjait az ajkai fogságából, de most túlságosan vágyom rá, hogy ilyenekkel foglalkozzak.
Úgy döntök, hogy ideje kicsit nekem dominálnom, így a számhoz emelem én is a kezem, és végig a szemeibe nézve gyorsan nedvesíteni kezdem. Azt képzelem, hogy az igen impozáns farka van a számba, amit nem nehéz elképzelnem, mert ahogy tekintetem lesiklík az ölére, premierplánban láthatom azt. Végig odakoncentrálva cuppogok, de nem húzom az időt; amint kellemesen nyálasnak érzem, már ki is húzom a számból az ujjaim, majd pár finom körzés után, a mutatóujjamat fel is csúsztatom magamnak. Egy pillanatra lehunyom a szemeim a viszonylag régen tapasztalt kellemes érzésre, de aztán ki is nyitom, ahogy mozgatni kezdem magamban. Szabad kezemmel a saját péniszemre fogok, a kettős inger pedig hamar szintre lépteti a vágyam.

- Ah, Jungkook! - sóhajtom kényesen, ahogy a második ujjam is csatlakoztatom. A farkam már lucskos, és nagyon is robbanásra kész, de tudom, hogy szükségem van még felkészítésre, mert amúgy Jungkook szétszakítana. Hirtelen felnyitom a szemeim, hogy láthassam az emlegetett szerelmem, aki nem is olyan tétlen, mint azt gondoltam, legalábbis nem magával szemben. Benyálazott ujjai -melyeket gondolom nekem szánt- most saját vágyát ölelik körbe, és miközben engem néz szexi kifejezéssel az arcán, hevesen veri a farkát. Rögvest kitör belőlem egy kéjes hang a látványra, ahogy pedig tekintetünk találkozik, a harmadik ujjam is felcsúsztatom. Felnyögök, de egy kicsit sem a fájdalom miatt. Jungkooknak azonban úgy tűnik ez megadja a végső löketet és végre teljesen elengedi magát. Közelebb mászik hozzám, és ahogy leljebb hajol elhessegeti a kezem a péniszemről és egy könnyed mozdulattal összefogja a sajátjával a farkam a nagy tenyerében. Mindketten felnyögünk, ahogy vágyaink egymáshoz érnek, de Jungkook itt nem áll meg.

Szabad bal kezével ráfog a magamban munkálkodó kezem csuklójára, és már majdnem felnyüszítek, mert félek, hogy megszakítja a kellemes érzést, de helyette stabilan megtart, és először lassan, majd gyorsabban kezdi mozgatni bennem az ujjaim. A saját tempója szerint kényeztet a én ujjaimmal, ez pedig annyira perverz, hogy még jobban megveszek. Még jó hogy szex közben nem vagyok szégyenlős, mert valószínűleg most felgyulladna a fejem. Furcsa, de valahogy most nem is vágyom valami óvatos szeretkezésre vele. Ez szerintem jobban passzol hozzánk, pláne ilyen hosszú várakozás után, mint amit mi adtunk magunknak. 

Jungkook moranva húzza ki az ujjaim a fenekemből, amikor megelégeli, hogy elfoglalják a vágyott helyét. Visszaegyenesedik, és látom hogy emelné a tenyerét, gondolom hogy még kicsit nedvesíthesse a tagját, de én elkapom félúton a karját. Kérdőn néz rám, és láthatóan türelmetlen, mert csak olyan hevesen sóhajtozik, mint én. Válasz helyett azonban felülők, és amíg ő teljesen kiegyenesedik és úgy néz le rám, én a kezembe veszem a péniszét és egyből teljesen elnyelem. Jungkook hatalmasat nyög, majd egyből két kézzel belemarkol a tincseim közé.

- Bassza meg! - szitkózódik, így pajkosan felpillantok rá, míg neki kezdek a mozgásnak. Sebesen járatom a fejem és jó sok nyálat használok, mert eszembe sincs sokáig húzni, bár az arca miatt nagyon megérné. Hangját egy cseppet sem visszafogva állatiasan nyög és sóhajtozik, végig a szemeimbe nézve, amik falják vadító látványát.

Cuppanva válok el tőle, mikor elég nedvesnek érzem, majd vissza is huppanok az ágyra egy pajkos vigyorral, mintha mi sem történt volna. Lábaimat közben ismét kicsit nagyobb terpeszbe rendezem, Jungkook pedig nem is hezitál, hogy egy hitetlen kis nevetés után elhelyezkedjen. Szinte teljesen rám fekszik, majd érzem hogy a makkját is bepozíciónálja, ami kellemes izgatottsággal tölt el. Bal alkarján támaszkodik a fejem mellett, így hosszú ujjaival megtudja cirógatni az arcom.

- Kérlek, szólj ha fájna! - kér gyengéden, majd éppen csak bólintok és már meg is érzem, hogy elkezd benyomulni. Hiába a szorgos előkészület, teljesen rászorulok, és egy pillanatra még a levegő is bennem reked. Aztán ahogy tövig elmerül egy delejes nyögés kíséretében hátra csapom a fejem, miközben azon agyalok, hogy bánom is, meg nem is, hogy nem Jungkook vette el a szüzességem. Tutira meghaltam volna, de minden pillanatért megérte volna. - Azt a kurva mindenit!

Jungkook szitkózódása ránt vissza hülye gondolataim közül, és ahogy visszahajtom a fejem és meglátom összeszorított szemeit, enyhén lehajtott buksiját és nagyon csak koncentráló arcát, nem tehetek róla de egy kis kuncogás kiszalad belőlem. Rám emeli a tekintetét, de még mindig erősen ráncolja a homlokát, ami nem segít a vigyoromon.

- Ne nevess! - morran rám. - Mindjárt elsülők, mint egy szűz, pedig meg se mozdultam.

- Oh, Édesem. - vigyorgok rá szemtelenül, majd mivel az alhasamban keletkezett kellemes érzés teljesen megbódít egészen véletlenül megbillentem a csípőm felfelé, hogy kicsit húzzam az agyát és a türelmét, valamint kielégítsem a vágyam is, hogy jobban és többet érezzek belőle. Viszont a tervemmel ellentétben nem csak Kooknak, de nekem is túlságosan intenzív az érzés, így mindketten artikulálatlanul felnyögünk.

- Kicsim! - sziszegi Jungkook összeszorító szemekkel, majd egy nagy levegő vétel után dühösen villannak fel gyönyörű fekete szembogarai. - Te tényleg egy dög vagy az ágyban! Azt hiszem most buktad el, hogy finomkodjak veled. 

- Talán túlélem. - felelem kacéran, egy kihívó kis vigyorral. Jungkook végig mér, majd egy kis somollyal a szája sarkában hirtelen lök egy hatalmasat. Ezután már nem áll meg, a szobám pedig folyamatosan megtöltik a morgásaink, nyögéseink és érthetetlenül elsóhajtott szavaink. Az agyam teljesen kikapcsol és minden érzékemmel csak rá vagyok képes koncentrálni. Jungkook nem finomkodik, mégis tudom, hogy teljesen odafigyel rám és a legkisebb  rezdülésemet is érzi. Képes nekem megadni azt, amire már jó ideje vágyom, az pedig csak egy plusz, hogy nem kezel úgy, mint egy finom, törékeny nőt. Teljesen tudatában van minden mozdulatának, nekem pedig ettől földöntúli az élmény, amit nyújt. Jungkookkal isteni a szex. 

Kezeimmel képtelen vagyok megállni, hogy ne simogassam csodás, feszes bőrét, mely alatt csakúgy duzzadnak mesés izmai, amikkel rajtam dolgozik. Minden négyzetcentijét érintem, amiket pedig elérek azokat csókokkal és kis harapásokkal illetek, függően attól, éppen mennyire is kínoz meg. Ezeket Jungkook morgásokkal díjaz, ami mély tónusán olyan, mint egy kellemes simogatás a belsőmnek, mely tovább kovácsolja az így is eget verő vágyam. Egyre közelebb és közelebb vonom magamhoz mesés testét, majd a szájára tapadok át, hogy heves csókban forrjunk össze. Irdatlan tempóban mozog bennem, így ahogy lecsúsztatom a kezeim feszes, kerek fenekére, hogy belemarkoljak, a mancsaim alig tudnak megkapaszkodni az izzadságtól nedves félgömbjeibe. 

Érzem a közeledő beteljesülést, így elszakadok mesés szájától, hogy ezt az Ő tudomására is hozzam. 

- Khook! Mindhjárt! - sóhajtom neki rekedtes hangon, Jungkook pedig válaszképpen pozíciót vált; lábaimat felemelve a vállaira fekteti őket, így az ágytól elemelkedett alfelemet a kezei között kell hogy tartsa. A csípőm és a fenekem találkozásánál tart meg, ez a testhelyzet viszont sokkal intenzívebb érzést hoz, pedig Kook még meg sem mozdult. Szorosan belém vájja az ujjait, hogy erősen tartson, majd miután elhelyezkedik visszavágja magát belém. Mindketten felnyögünk az érzéstől, ahogy az eddigieknél is mélyebben ér el engem, amit a testem meg is hálál és még inkább rászorul a hosszára. 

Jungkook kegyetlen tempót diktál, ami az én így is pattanásig feszült érzékeimnek a végső kegyelemdöfés. Figyelem mesés testét, ami izgatóan csillog az isteni szeretkezésünk okozta izzadságtól, és vágytól eltorzult szexi arcát, ahogy engem néz mélyfekete szemeivel, ettől az összképtől pedig képtelen vagyok visszatartani az felépült orgazmusom. Izmaim megfeszülnek, mellkasom még inkább kidomborodík, ahogy átadom magam az érzésnek egy hatalmas nyögés kíséretében. Jungkook kegyeleim döfései azonban ezután sem állnak meg, még pár mély lökést intéz, mielőtt egy állatias hang kíséretében megérzem, hogy Ő is elélvez. Az ujjai szinte már fájóan szorítanak, de még ez is csak tetézi az elhúzott élvezetem. 

Jungkook végez még pár levezető mozgást, majd kihúzodik belőlem, ami kellemes sóhajt csal ki eltépázott ajkaim közül. Visszahelyezi a fenekem a paplanra, majd mellém fekszik a hátára és a plafont kezdi kémlelni csakúgy, mint én. Légzésünk még sokáig egyeletlen, kell jó pár perc mire megnyugszik a testünk ettől a felejthetetlen és eszméletlen szeretkezéstől. Életem egyik legjobb élménye volt, az pedig csak külön boldogság számomra, hogy ezt Ő okozta nekem. Ő, akivel olyan messziről indultunk, és akivel soha nem hittem volna, hogy ide elérünk, most viszont mégsem tudnék mást elképzelni, hogy mellettem feküdjön a szextől kimerülten. Ekkor eszembe jut az is, hogy én még nem válaszoltam a vallomására sem, így felé fordulok az oldalamra, és bal karomat a fejem alá teszem, mintha a párnám lenne. A mozdulatomra Kook felém pillant, majd egy kedves, lusta kis vigyor kíséretében Ő is felém fordul, mielőtt azonban megszólalhatnék, Ő megelőz. 

- Szeretném leszögezni, hogy bár eszméletlen volt, rohadtul nem így terveztem ezt. - mondja kacéran somolyogva, én pedig nem bírom ki nevetés nélkül miken is töri a helyes buksiját. 

- Hát hogyan? - kíváncsiskodom, míg jobb kezemmel az arcához nyúlok és kisimítok egy tincset onnan. 

- Finom és lassú szeretkezést terveztem, de annyira megvadítottál, hogy képtelen voltam erre. - szabadkozik szájhúzva, mintha tényleg komolyan bánná, hogy nem tudott uralkodni magán. Pedig ha tudná, hogy ez volt életem egyik legjobb szexe! 

Szeretetteljes mosoly kúszik arcomra, majd közelebb csúszok hozzá, és az alul lévő karommal kicsit kitolva magam egy minimálisan felé emelkedem. Jungkook érdeklődve figyel, de kedves kis vigyora nem tűnik el az arcáról, és fekete íriszei sem tágítanak az kémlelésemtől. Ismét megcirógatom ezt az édes pofit, mielőtt egy rövidke csókot nyomnék az ajkaira, a vallomásom előtt.

- Én is szeretlek Jungkook. - suttogom neki, végig a szemeibe nézve, melyek először döbbenten elkerekednek, majd már nem is látom őket, mert Jungkook hirtelen a számra tapad. Tenyere az arcomra simul miközben szenvedélyesen csókol, én pedig csak idiótán vigyorgok közben. 

Nem is kérhettem volna szebb karácsonyt, mint amit Jeon Jungkooktól kaptam. 


Huhu, hát sziasztok! :D Ide is elérkeztünk, bár kicsit vegyesek az érzéseim. Erősen agyaltam, hogy milyennek is kellene lennie köztük az első alkalomnak, de végül ez mellett döntöttem. Viszont érdekel, ti milyent vártatok volna? Óvatos szeretkezést, amit Kookie is tervezett vagy az én kis gondolataimat, amikre pedig Jiminie vágyott? <3 

Remélem tetszett nektek! <3 

Continue Reading

You'll Also Like

5.3K 489 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
14.6K 1.1K 26
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...
435K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
3.3K 224 72
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...