Veïns

Bởi happyscorner

10.7K 352 41

Tothom té una vida que ha anat construïnt amb els anys; els amics de l'escola, la parella de l'institut i els... Xem Thêm

Cap 1 El nou veí
Cap 2 El sopar
Cap 4 El pantaló de Hello Kitty
Cap 5 Coneguts
Mini Extra: L'Ethan el 26 de juliol
Cap 6 La casa 21

Cap 3 La promesa

1.6K 36 2
Bởi happyscorner

Aquell va ser, sense dubte, l'atac de riure més llarg que mai havia presenciat. De fet va haver un moment que em vaig pensar que l'Ethan s'anava a ofegar.
Per sort em va donar temps en tota aquella estona per fer-me amb el meu sostenidor, que vaig aprofitar per desar ràpidament al calaix més proper. Seguidament, es va aixecar trontollant i es va eixugar les llàgrimes amb la màniga de l'americana, mirant-me divertit.
-M'encantes. -Em va dir recuperant l'alè, i jo em vaig quedar gelada- No m'ho había passat tan bé en tot l'estiu... M'agradarà tenir-te de veïna. Ets molt divertida.
-Jo no sóc divertida, el que passa és que tu estàs fatal.- Vaig deixar anar amb un to de conya. El cor m'anava a cen. -Tu no li diguis a ningú el que ha passat eh?
-Oh, m'has ofés.
-Tu ets sempre així?- Vaig dir mig rient.
-No no, vale ja paro. Tranqui Laura, a partir d'ara el que passi a l'habitació, es queda a l'habitació. Ho prometo.- Va fer un mig somriure.
-Perfecte.
-Va i en quina película has pensat?
-Ah si! Aviam... -Em va mirar expectant- Que en penses, Harry Potter o After? Son les dues úniques opcions, perquè la resta de CDs que tinc són documentals i...
-After.- Va dir interrompent-me.
-Quina decisió més ràpida. I perquè Harry Potter no?
-Me l'he vist masses vegades.
-És coherent... Doncs decidit!
-Nois! Que sou a dalt? - Va cridar-nos de cop ma mare, des-de el peu de les escales- Laura carinyo, que els Jones ja han de marxar!
Ens vam mirar i sense dir res vam anar tirant cap al pis d'abaix.
-Al final no haveu vist cap película?- Va preguntar el seu pare quan vam arribar al saló.
-Ah no, no ens hagués donat temps, i a més ha passat una cosa... - Va contestar-li l'Ethan, el vaig fulminar la mirada.- ...Ens hem distret parlant.
-Sí, parlant. -Va deixar caure la meva mare, i també vaig voler estrangularla.
-Ens ho hem passat molt bé. -Va afegir llavors la senyora Jones. - El proper cop ens toca convidar a nosaltres.- Va fer un somriure amable i llüent, molt semblat al de l'Ethan. Clar, eren mare i fill.

Un cop vam ser tots fora, ens vam acomiadar i just quan estava a punt de tornar a entrar a casa, l'Ethan em va cridar des del seu porxo:
-Laura!
-Xttt! Es de nit, que vols despertar a tot el veïnat?
-Tu recorda que tenim After pendent!
Vaig fer que si exageradament amb el cap perquè em pogués veure, i ell em va seguir el rotllo dient-me "okay" amb els polzes alçats.
-Bona nit - Vaig dir, i seguidament cadascun va entrar a casa seva.

Al dia següent em va despertar el Tom miolant, com cada matí. És com el meu despertador automàtic, sols que no té l'opció d'ajornar.
Em vaig seure mandrosa a la vora del llit.
-Jo també tinc gana, Tom.- Vaig dir-li posant-me les sabatilles.- Anem.
Feia dos dies que no veia l'Ethan, i no podia deixar de pensar en ell. Potser perquè mai havia tingut un amic noi... o perque era justament ell, el meu nou amic. A més a més no sabia tampoc si podía considerar-lo un amic, ja que el nostre temps de relació es reduía a una sola tarda. I que debia pensar ell de mi?
-Laura...- Va dir algú - Laura! -Estaba tan capficada en els meus pensaments que havia deixat de prestar atenció a la realitat.
-Una mica més i acabes vessant el pinso del Tom a fora del plat!- Va dir-me el meu pare engrescat.- Despistada!
-Bon dia papa- Vaig abraçar-lo.
-Bon dia -Em va somriure. Llavors en vaig fixar en que anava vestit de carrer.
-Que vas a fer?
-Ah! Tornaré ràpid petita, però necessito passar-me per el centre a demanar que ens instal·lin la wifi. Es veu que per telèfon hi ha una llista d'espera infinita, així que no em queda més remei.
-Quin pal.
-Va que quan abans marxi, abans tornaré. -Va obrir la porta.
-Fins després carinyo! - Va dir ma mare, que acabava d'arribar on nosaltres.
-Adéu!

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

16 0 4
Al poble Serrat, durant la Festa de les Cireres, el jove Jack es perseguit per uns mercaders per haver robat menjar. Durant la persecusió s'endinsa a...
431 47 14
القصة اغلبها وضعيات عن الجنس ان كنت تكره الجنس فأنصحك لا تدخل ممنوع 🔞🔥
63 8 2
𝐄𝐋 𝐒𝐀𝐋𝐎𝐍 retumba en silencio. mientras que el ambiente es tensó distorsionando la realidad, ambos cuerpos tomados de la mano, ninguno se atrev...
8.2K 338 14
Hola, soc l'Emily Brown! Una noia molt corrent que comença l'últim any d'insti. Setmanes abans per un event molt important, prometo no tornar-me ena...