Hogwarts jednodílovky

By Cuky_Lucky

48K 1.4K 232

Hlavně LGBT jednodílovky různých shipů. Jako třeba Wolfstar,Drarry... ale i ne moc obvyklé například 'naše'... More

2. Twincest
3. Deamus
4. Lunny
5. Rois
6. Jeddy 1/2
7. Jeddy 2/2
8. Scorbus
9. Wolfstar
10. Pansmione
11. Twincest
12. Rondrry
13. Pansmione
14. Maxrid
16. Fremione
15. Drarry
17. Bartylus
18. Ginsy
19. Hedric
20. Bellamort
21.Druna 1/2
22.Druna 2/2
23. Dramione
24. Tomarry
25. Drarry
26. Jegulus
27. Bellamione
28. Bellamort
29. Snarry
30. Blinny
31. Romione
32. Drarry
33. Drarry
34. Sirius a Regulus
35. Regulus a Severus
36. Drarry
37. ?
38. Bellatrix + Lenka
39. Wolfstar
40. Ron
41. Křivonožka
42. Drarry + Ronmione
43. Drarry
44. Pansy + Georg
45. Jegulus

1. Rondrry

5.9K 65 12
By Cuky_Lucky




Na hodině lektvarů Harrymu přišel dopis. Po hodině u jezera. <3 D.M. Pohledem se pokusil najít Draca který na něj mrkl. Po lektvarech se Ronovi a Hermioně vymluvil že si musí ještě něco zařídit. Neobešlo se to bez protestu od Hermiony, které se nelíbilo že je zase opouští.Když si vše vyslechl rozeběhl se za Dracem, protože už měl menší zpoždění.

Když vyšel ven zahlédl u jezera blonďatou čupřinu jeho zmijozela.

Harry: Ahoj zlato Draco: Ahoj! Dali si pusu na přivítanou a rozešli se k jejich oblíbenému stromu. Harry si sedl a zády se opřel z o strom. Draco si na něj obkročmo sedl. Začali se líbat. Po chvíli zapojili i jazyky a započal souboj dvou nepřátelských kolejí. Polibek by byl asi skoro bez konce pokud by je nevyrušili něčí kroky. Draco se za dotyčnou osobou otočil a asi kdyby neseděl na Harrym který ho pevně držel za boky tak by to s ním seklo.

Draco: Oh kur*va.  Draco: To není tak jak to vypadá. Ron: Vážně? Protože to vypadá jako bys mě podváděl s Potterem! Harry se na ně koukal se nechápavým pohledem. Jak jako že s ním Draco podvádí Rona. Vždyť spolu ani nechodí. A Ron přece není gay. To by mu řekl. Vždyť Harry mu to taky musel říct když se dal dohromady s Cedricem. Vždyť to nejde utajit. Nebo je Ron nějaký super hrdina a zvládá to? A je teda gay? Tyhle myšlenky Harrymu zavařovali mozek dlouhou chvíli. Harry: Rone? Draco? Nechcete my náhodou vysvětlit co se to tady děje? Já jsem totiž asi trochu mimo. Draco: Nooooo.  Ron:Nooooo. Je to trochu složitější. Harry: Mluvte. Jsem jedno ucho.Pobídl je Harry.  Ron s Dracem se teda s nenávistným a zároveň provinilým pohledem dali do vyprávění. Draco: Takže Rone povídej. Ty jsi Harryho nejlepší přítel. Ron: Dobře. Já se teda obětuji když ty očividně jako jeho přítel jsi úplně neschopný. Draco: Nezapomeň že jsem i tvůj přítel! Který to všechno může klidně skončit Ron: Přítel který mě podvádí. Takže důvod to ukončit mám spíš já než ty. Harry: Mohli by jste už konečně začít?! Vaše hádky mě nezajímají. To si vyřešte někde v soukromý.Beze mne.

Zakročil už naštvaný Harry. A zabralo to. Ron s Dracem zmlkli a dlouhou chvíli jen zahanbeně koukali do blba.

Ron: Takže má se to tak že já a tady Draco spolu chodíme už asi měsíc. A jsem Bisexuál. Promiň Harry že jsem ti to neřekl dřív a musel ses to dozvědět takhle. Ale nijak jsem se na to necítil. Asi jsem ti to měl říct když ty ses mi taky svěřil, ale prosím pochop že to je těžký někomu říkat když si nejsem ani já sám jistý co chci. No a před tím měsícem mi vlastně Draco pomohl zjistit co chci. To je asi tak nějak všechno. Harry: Ou. Asi tě chápu Rone. Taky jsem se dlouho přemlouval to někomu říct. Harry se na Rona podíval se soucitným pohledem.

Draco: Oba určitě víte že já na tyhle věci moc nejsem, ale asi bych se vám měl omluvit. Oba dva jsem vlastně tahal za nos. Jenže já si nemohu pomoct. Jste tak sexy. Oba dva. A já si prostě nedokázal vybrat. A nejen to i vaše osobnost samozřejmě.

Při poslední větě se Draco zazubil jako malé dítě kterému projde lež u rodičů.

Draco: Omlovám se.

Harry: Já Omluvu přijímám. Ale jak to teď vyřešit? Ron: Promiň Draco. Ale mě bude trvat delší dobu než se s tím smířím. Byl si můj první kluk. Ale Harry má pravdu co teď. To prostě budeme dělat jako by se nikdy nic nestalo? Protože to já nechci. Nevím jak pro vás ale pro mě to docela dost znamenalo.

Všem třem to v hlavě šrotovalo na plné obrátka. Co teď? Opakoval si každý neustále dokola.Až najednou Draca něco napadlo. Vždy to chtěl zkusit a teď je příležitost. Stačí jen doufat že budou souhlasit a neodsoudí ho. Naposledy se nadechl a připravil se na případnou kritiku po vyslovení jeho spontálního nápadu.

Draco: Něco mě napadlo ale nevím jestli s tím budete souhlasit. Harry: Sem s tím. Každý nápad se hodí. Draco: Co takhle trojku? Ron: Jako teď a tady?

Zhrozil se Ron.

Draco: Ne Weasley tady vážně ne. Ale teď jo. Harry: Jsem pro každou špatnost. Takže beru. Ale kde? Ron: Chroptící chýše? Draco: Moc daleko a je tam zima. Nějaký další nápady? Harry: Sedmé patro, Komnata nejvyšší potřeby? Draco: Že mě to nenapadlo dřív. Jdeme.

Zavelel Draco a všichni tři se bok po boku vydali do hradu. Většina studentů na ně koukala s nechápavým pohledem. Jakto že Malfoy, Potter a Weasley jdou vedle sebe a nemetají na sebe různé kletby. Nebo na sebe alespoň nekřičí? Jenže oni šli jak králové a úspěšně ignorovali okolí.

V sedmém paře se Draco zastavil před zdí a začal chodit třikrát okolo. Při chůzi si v hlavě představoval útulnou místnost s velkou postelí vhodnou na milování. Místo zdi se po chvíli objevili velké dveře které otevřeli a všichni vešli. Nebylo času nazbyt. Už tak ho měli málo když se tak dlouho vykecávali venku. A Rona s Harrym ještě čeká Famfrpálový trénink. Všichni víme že ve dvou je to občas těžké.Ale ve třech? Nikdo vlastně ani netušil jak nato. Pro všechny to bylo poprvé. Chvíli jim trvalo se nějak domluvit, ale nakonec se jim to povedlo. Na předehru nebyl čas, šlo se rovnou na věc. Po chvíli se místností začali ozývat hlasité vzdechy tří chlapců. Naštěstí je místnost očarovaná tak že zvuky zevnitř venku nejsou slyšet. Při společném vyvrcholení každý zvolal jména svých partnerů.

Draco: Och. Rone! Harry! Harry: Draco! Rone! Ron: Harry! Draco!

Bylo to pro ně něco nového a tak neobvyklého. Zároveň strašně úžasné.

Po náročném sexu se chvíli váleli na velké posteli kterou jim komnata vyčarovala. Nikomu se nechtělo ty ostatní opouštět. Byli spolu šťastní.Užívali si poslední čas co mohou strávit spolu v posteli. Dohodli se že zkusí společný vztah. Bude potřeba hodně trpělivosti aby se naladili na společnou vlnu a vztah byl alespoň trochu plnohodnotný. Oni to podstoupí protože se milují a to je hlavní. Hlavně se nebudou před nikým skrývat.Ať to ví klidně celý kouzelnický svět.

Po pár minutách se ruku v ruce vydali směr Famfrpálové hřiště. Draco se šel na Harryho s Ronem podívat. Vlastně je ještě nikdy neviděl trénovat.

Teď to nesmím posrat když se na mě bude dívat Draco. Říkal si Ron při převlékání. A vlastně i Harry. Jak mám asi zvládnout se s ním po trénincích sprchovat ve společných sprchách?

Harry měl ohledně Rona podobný problém. Nevydrží se jen dívat. A možná ani to. Vždyť tam budou i ostatní hráči.

Draco už se jen těšil až ty svoje dvě paka uvidí létat na košťatech a oni kvůli jeho přítomnosti zapomenou na hru.


To je konec naší první jednodílovky. Jsem překvapená že jsem sesmolila tak dlouhou kapitolu.Za případné chyby se omlouvám. Doufám že se vám líbila.Budeme rády za každý komentář jak za pozitivní tak i za negativní či různé připomínky k příběhu. Tak zase u další kapitoly. Loučí se s vámi vaše Cuky a Lucky.                                                                                                    Cuky & Lucky

Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 209 19
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
3K 433 19
Jisung a Felix se konečně nachází v maturitním ročníku. Každý ale toto období prožívá jinak. Felix tráví čas se svým přítelem, který je u nich doma t...
2.5K 267 95
Rhaenyra požádala svého strýce Daemona aby jí pomohl zastavit pochyby o tom jestli její syn Jacaerys je bastard. Jeho žena Laena s tím neměla problém...
10.7K 704 27
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...