T'he oblidat

By Lia5001

4.6K 165 138

Per entendre aquesta història recomano llegir la primera part, "COMPLICAT". Després d'acabar segon de batxill... More

Pròleg
1 - BIBURY
Important
2 - BARCELONA
3 - ET NECESSITO
4 - PETIT PROBLEMA
5 - SOLUCIONS
6 - VIDA
7 - MARE
8 - UNIÓ
IMPORTANT
9 - CIRCUMSTÀNCIES
10 - FUTUR
11 - TOT VA BÉ
12 - ECOGRAFIA
13 - AMOR
14 - ENHORABONA
15 - ACOSTUMAR-S'HI
16 - NO
17 - (SOBRE)VIURE
18 - SER-HI
19 - CASA
20 - PETITA GRAN REVOLUCIÓ
EPÍLEG
- Mitja volta -

21 - FAMÍLIA

95 1 4
By Lia5001

GAL·LA:

- Enhorabona, mira que bonica...

- Ja esteu aquí. Ai... Gal·la carinyo, que bonica. Ha anat tot molt bé, i molt ràpid! Qualsevol cosa toqueu el timbre, enhorabona. – tot són missatges plens de tendresa per part de l'equip mèdic de l'hospital quan creuem els passadissos amb la bebè entre els meus braços tapats amb una manta per no perdre l'escalfor dels nostres cossos en contacte. Els seus ditets em fan pessigolles quan toquen el meu pit nu, les mateixes pessigolles que provoquen les papallones del meu estómac al conèixer, per fi, al veritable amor de la meva vida. Amb unes gràcies eternes per part meva i de l'Arnau tothom marxa de l'habitació i ens deixen als tres sols gaudint de la pell amb pell.

- Mira que desperta està... Ui... Aquesta petita... mira com obra els ullets. – no em vull perdre ni un detall de la vida que comença.

- Ja estem a l'habitació, ja la tenim aquí. I ha sortit tot molt bé i molt ràpid. – diu l'Arnau trucant als seus pares.

- Està molt desperta, mirant-ho tot. És molt bonica i no para de moure les manetes i fer ganyotes. – els hi explico sense deixar-la d'observar.

- La mare està molt bé, ja ho veureu demà. – diu acomiadant-se ja d'ells. Els seus pares finalment no han pogut arribar-se fins a la ciutat, però avui ja és realment tard i tampoc tenim moltes ganes de veure a ningú.


...


L'Aitana entra a l'habitació després que els meus pares hagin marxat deixant-nos una caixa de bombons per sobrepassar la nit, que segons ells, ens espera.

- Ai felicitats, enhorabona. Que bonica, és preciosa. – diu emocionada i amb una llàgrima que se li escapa galta a baix.

- Escolta, com ha anat?

- Això t'ho hauria de preguntar jo a tu, no creus? – L'Arnau ens mira rient des de l'altre costat de llit amb el dit índex atrapat entre els ditets de la nostra filla. La meva mirada cap a l'Aitana fa que s'afanyi a contestar.

- No s'han dirigit la paraula, m'han fet servir de missatgera per saber si l'altre volia un cafè. Ara s'han quedat parlant amb els teus pares, jo he entrat que he de marxar aviat.

- I ja està? Jo fent un gran esforç – dic assenyalant amb el cap a la bebè – i ells sense dirigir-se la paraula...

- A veure Gal·la, tu... – sé cap a on van dirigides les paraules que la meva amiga calla i m'apunto mentalment tractar aquest tema amb l'Arnau abans de sortir de l'hospital i continuar amb les nostres vides.

- Família, jo marxo ja. Estic molt contenta per vosaltres i per aquesta petitona tan bonica. – diu acariciant-li el nasset. – Envieu-me moltes fotos, que no vull perdre'm res dels seus pròxims mesos. – Amb la nena als braços del seu pare després de passar pels de la meva amiga, m'acomiado tan bé com puc d'ella deixant-li petons que vull que conservi durant les pròximes setmanes i el temps que no ens veurem. Li va fer mal escollir-ho, però finalment no va poder renunciar a l'oferta de feina que la feia volar a l'altra punta de món i que alhora alçava la seva carrera com a dissenyadora. Una de les coses que la tirava enrere era perdre's els passos de la nova integrant de la família, però amb moltes fotografies, trucades i vídeos promesos va acabar acceptant marxar. Tenia por de perdre's també la seva arribada, però al final el destí així ho ha volgut. I en el fons tots sabem que aquest canvi d'aires li anirà de meravella.

Ens quedem en absolut silenci quan l'Aitana desapareix rere la porta. Després d'uns minuts esperant que els meus altres amics entrin desisteixo i miro amb atenció les interaccions que la petita i l'Arnau estan tenint. Quan aquest se n'adona de la meva atenció cap a ells deixa amb cautela la nena sobre els meus braços, però sense trencar el contacte amb la seva maneta.

- Benvinguda al món, Èlia. Està una mica boig, però estarem al teu costat per donar-te la mà quan ho necessitis i per veure't volar ben amunt. Èlia. – No puc creure que ja sigui aquí, que reposi sobre els meus braços observant les nostres cares sabent de ben segur que encara no hi veu clar. No puc creure que el meu somni de ser mare s'hagi complert, encara que no tot estigui com ho havia imaginat. Èlia, que significa resplendent com el sol, que ens ve a donar vida i a il·luminar cada racó d'ella. I ara que la tinc al meu davant no puc deixar de pronunciar cada lletra que forma el seu nom, Èlia.

- Té uns ulls com tu, i aquests llavis també s'assemblen. – em diu l'Arnau col·locant-me un tirabuixó rere l'orella.

- Jo crec que té una barreja perfecta dels dos, és preciosa Arnau. – I és que no em canso de mirar-la. – Crec que abans de sortir d'aquí hauríem de parlar... que farem? Com ens organitzem? Una setmana a cada casa? És difícil...

- Gal·la, la nena i tu necessiteu està juntes, no et vull molestar però tampoc vull perdre'm res d'ella.

- No molestes mai, pots venir quan vulguis. De moment jo em quedo al poble, així serà més fàcil potser. No tant com..., però és igual, ens en sortirem.

- Evidentment que vivint els tres junts seria molt més senzill, sobretot perquè no t'ho carregaries tot tu, i això no m'ho vull permetre. Necessitaràs descansar, i jo vull fer el meu paper de pare.

- Però i la teva novia, Arnau? No només som l'Èlia i jo. No només som nosaltres. – la conversació està plena de tensió i temo que la petita que balancejo sobre els meus braços pugui despertar-se, però contra tot pronòstic té els ulls tancats i els llavis arrufats.

- Només sou vosaltres, sempre has estat tu, i ara és també ella. Tot ha anat molt ràpid, això no ens ho haguéssim imaginat mai, però les coses han anat així. Jo estic disposat a aprendre al vostre costat i demanar-te perdó cada dia de la teva vida. Tot hagués pogut ser millor, però ara he entès que no en vaig saber més.

- I llavors, ella...?

- Ella res. Tu i ningú més. Bé, aquesta petiteta d'aquí també.

- Ai, Arnau... – els meus ulls brillen i el meu cor batega amb força.

- Ai...- la veu suau de la meva amiga fa acte de presència. – Però que és aquesta coseta tan bonica... – darrere seu entra el Biel amb un somriure a la cara i mentre la meva amiga em pren la meva filla ell deixa un petó sobre el meu front i li fa una forta abraçada al seu millor amic. No aconsegueixo desxifrar la mirada que el Biel dirigeix cap a una Lia totalment absorta per la bebè, però no penso deixar passar aquesta oportunitat.

- Parella, em regaleu uns minutets per poder-me dutxar i arreglar una mica abans de passar la primera nit.

- Encantada de passar uns minuts amb la meva nebodeta, mami – diu la meva amiga fent-me un petó a la galta quan passo pel seu costat direcció al bany.

- Arnau, m'acompanyes? – amb un breu assentiment els dos ens disposem a agafar les coses que puc necessitar i tanquem la porta del bany deixant intimitat suficient als nostres amics però podent saber el que passa gràcies a les fines parets de l'hospital. Abans però, de donar-los-hi temps d'interactuar, l'Arnau m'agafa de la cintura.

- Hi pot haver una mare més guapa després de donar llum? L'Èlia és preciosa i jo la persona més feliç del món ara mateix. - I amb això poc més puc afegir que ajuntar els nostres llavis altre cop.



LIA:

- Què passa petita meva, no ploris amb lo bonica que ets, preciosa. Ara tornen els papis, gaudeix una estoneta amb els teus tiets. Mira, aquest és el Biel... – dic intentant que s'acosti una mica a nosaltres – és una mica pesat i malhumorat, però es fa estimar.

- Mare meva... – xiuxiueja massa fort com perquè no el senti. Amb la mà acaricia la carona de la nena i deixa que ella l'agafi fort d'un dit. – No li facis gaire cas a la teva tieta, ella és més pesada i molt enfadosa però et mira amb aquests ullets i aquesta cara de rateta que no pots evitar donar-li la vida. – El meu cor es salta un parell de batecs amb les seves declaracions i més quan els seus dits fan contacte amb els meus en agafar la nena. Després de cantar-li un tros de cançó que era meva, i ara compartiré, la deixa al bressol assegurant-se que està adormida. – Sento no haver deixat que t'expliquessis...

- Biel, ja m'has donat les disculpes a fora. Ja ho hem parlat tot, ja està solucionat.

- Ara que els dos hem comès el mateix error ja no podrem tornar-hi a caure, no?

- No t'ho puc prometre. – els nostres cossos no respecten l'espai vital de cada persona.

- Sempre he pensat que l'acció val molt més que qualsevol promesa.

- Jo també. – i amb això aclarit els nostres llavis prometen una acció que volen repetir cada instant de la nostra vida.

FI



Això és el final, però encara no dic adéu. Hi haurà un epíleg, que ja fa temps que tinc escrit.

Ara que tinc el final escrit davant meu sento molta pena. Vaig començar a escriure aquesta història fa gairebé cinc anys sense pensar que aquell primer capítol pogués arribar a ser els quaranta-cinc que té la primera part més els vint-i-un que té aquesta, gràcies a aquesta història he pogut créixer a partir de les lletres, i m'ha acompanyat durant el meu propi creixement personal. Ha passat molt aquesta història, i per això també li tinc un carinyo molt especial.

Espero que us hagi agradat molt, que hagueu gaudit llegint-la almenys una petita part del que jo ho he fet escrivint-la. Com ja he dit, no m'acomiado i ens tornem a veure la setmana que ve amb l'epíleg. Tampoc m'acomiadaré de Wattpad perquè de moment tinc la intenció de continuar escrivint i compartir-ho amb tothom que vulgui, però d'això ja en parlaré la setmana que ve. També estaré encantada de saber les vostres opinions.

Espero que estigueu tots i totes molt bé! Molts ànims i molts petons. I sobretot, moltes gràcies de tot cor.

Lia

Continue Reading

You'll Also Like

28.6K 2K 56
sempre hi ha una mica de veritat en cada "es broma" Sempre hi ha una mica de mentira en cada"no se" sempre hi ha una mica de sentiments en cada"no im...
8.1K 401 35
Una nova vida li espera a l'Aidé. En un nou poble, nou institut, noves amistats, nous amors... Ella i la seva mare soles. O això és el que semblava a...
17.4K 843 32
L'Emma comença un altre curs a l'Institut i veurà que estimar algú és com bufar i fer ampolles. I que per molt que aquella persona hagui estat presen...
8K 149 5
L' Ainet es una noia de 16 anys, quasi 17, que va de botellon una nit amb els seus amics. L' Ainet veu al Bru, un noi atractiu de 17 anys, quasi 18...