Little Do you Know (Finish)

By Cermak26

25.9K 2.1K 1.9K

İki en iyi arkadaş aileleri için evlenmek zorunda kalıyorlar. Arkadaşlık aşka dönüşebilir mi? Veya zaten birb... More

Evleneceksin kızım
Ard arda gelen şoklar
Düğün
Kumsal
Can yakan düşünce
Sarhoş
Birde soğuk sokak kalmıştı sadece....
~Yanlış kararlar ,doğru insanlar~
Little do you know (küçüğüm biliyor musun?)
Hesap
Her şey ters
Karışık
Seni özledim, kötüyüm
Özlemin sonu
Ayrılık, Aldatma!!??
Yani bir sayfa değil, yeni bir defter
Geri dönüş...
İlaçlar
Psikolojik sorunlar
Bizim kızımız
Son...

Aşkın tanımı...

1.2K 97 102
By Cermak26

Ruggero
R:KÜÇÜĞÜMMM

bağırdım ama bu bir şey değiştirmiyordu. O düşmüştü. Hemen telefonumdan ambulans çağırdım. Çok hızlı bir şekilde uçurumun ucuna gittim ve karola baktım. O güzel yüzü kan olmuştu. O sıcak elleri kan olmuştu. O güzel ve küçük bedeni mahfolmuştu. Hele o herşeyden ama herşeyden güzel kalbi tuzla buz olmuştu. En çok acıtan şeyse bunların hepsine benim sebep olmamdı. Karol hala o güzel gözünü kapatmamışken konuşmaya başladım.

R:KÜÇÜĞÜM, HAYIR. HAYIR SAKIN BENİ BIRAKMAYA KALKMA. SANA YENİ KAVUŞMUŞKEN YAPMA BUNU BANA. LÜTFEN. KAROLLL. KÜÇÜĞÜM.

Oysa öylesine bakıyordu. Yavaş yavaş gözlerini kapatmaya başladı.

R:KAROL, KAROL HAYIR. SAKIN BENİM İÇİN DAYAN, BİZİM İÇİN NOLUR? HADİ GÜZELİM, KÜÇÜĞÜM AÇ GÖZLERİNİ.

karolumun gözlerinden yaşlar gelmeye başladı. Kısık, çok kısık olan sesiyle konuşmaya başladı.

K:d-dayanamıyorum artık

Bunu söylerken acı çekiyordu. Belliydi. Daha sonra zorlanarak gözlerini açtı ama çok bitkindi.

R:AFERİM, AFERİM GÜZELİM. DAYAN, DAYAN BİRAZDAN ALICAKLAR SENİ ORDAN.

K:c-canım yanıyor

R:BİLİYORUM GÜZELİM, BİLİYORUM KÜÇÜĞÜM AMA DAYAN.

K:hayır b-bilmiyorsun, kalbim a-acıyor.

Gözümden yaşlar deli gibi boşalıyordu. Onu kaybedemezdim. O benim hem küçüğüm hemde aşkımdı. O benim hem en yakın arkadaşım hemde aşkımdı. O benim her şeyimdi. (Ruggarol_My_World al kız çığlık at bakem)

R:biliyorum küçüğüm. B-benimde kalbim acıyor.

K:benim kadar değil

Hemen kalktım ve oraya inmek için yollar aradım ama yoktu. Daha sonra taşları fark ettim. Taşlara tutunarak inmeye başladım. Ara sıra düşme tehlikesi geçiriyordum ama iyiydim.

K:yapma.

Bunu dediği anda olduğum yerde kaldım.

R:ne?

K:bir yerini acıtıcaksın şimdi yapma.

Onu takmadım ve inmeye devam ettim. Kıyamam. Hala beni düşünüyor ya. Hala. Neden? Aşk bu mu? Ne kadar zarar verirse versin sevdiğin için affetmek mi?

K:hayır aşk o değil. Aşk onu verdiği zararlarla sevmektir, verdiği zararları bile sevdiğin için ona hiç küsmezsin ki affedesin.

Şaşkınca ona baktım. O anlatınca aşkın tanımı çok güzeldi.

R:sen.. Nerden-

K:hep sen mi göz konuşmalarını okuyacaksın

Dedi ve hafif güldü. Bu halde bile gülebiliyordu. Ona hayrandım. Herşeyiyle. Aşağıya kadar hızlıca indim ve en sonunda atlamak zorunda kaldım. Biraz bileğimi burkmuştum ama sorun değildi. Şuan her yerim acıyordu zaten. Onun yaralarını kendimde hissediyordum. Hemen yanına koşup yanına oturdum ve kafasını dizime aldım.

R:uyuma, ne olur uyuma, lütfen yapma bunu bana.

K:denerim

Oda ağlıyordu. Yeşillerini kahverengilerime dikmişti. Yavaşça elini kaldırdı. Acıyla inledi. Şaşkınca ne yaptığını anlamaya çalışıyordum. Elini yüzüme koydu ve göz yaşımı sildi.

K:a-ağlama

R:karol...

K:ağlama dedim

Sırtından destek vererek kendime çektim ve sarıldım. Kafası hala göğsümdeydi. Kollarını haraket ettirmiyordu. Sımsıkı sarıldım ve kafamı saçlarına gömdüm. Hala ağlıyordum tabiki. Kokusunu içime çektim.

R:seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum...

K:bende s-seni.

Yavaşça sımsıkı ellerimi araladım ve yüzüne baktım.

R:b-beni bırakma

K:dedim ya d-denerim

R:deneme yap

K:yapmayıda denerim

Dedi ve uzaktan ambulans sesi duyuldu. Bizi bulduklarında hızlı bir şekilde karolu ve beni yukarı çıkarttılar. Ambulansa bindirdiler ve son hız hastaneye getirdiler. Korkuyla bakıyordum. Onu kaybetmenin korkusuyla. Onu sedyeye bindirip götürürlerken bende yardım ediyordum.

R:KURTULACAK DEĞİL Mİ?

Do:bir şey söylemek için erken, çok kan kaybetmiş.

Dedi ve ameliyat odasına soktular karolumu. Yapabildiğim tek şey oturup ağlamaktı. Daha sonra aklıma kızlar geldi. Ne kadar söylemek istemesemde bilmelilerdi. Valuyu aradım.

Sarışın aranıyor...

V:ruggero, karol yok bulamıyoruz karol yok

Çok endişeli ve hızlı konuşuyordu. Tabi arkadan gelen seslerde vardı.

Ca:nerdeymiş? Karol nerdeymiş, bizim kardeşimiz nerdeymiş?

V:evet karol bize not bırakmış, ruggero...

Ağlaması şiddetlendi.

V:intihar etmiş veya etmeye gitmiş olabilir. Bul onu bize

Nefes nefeseydiler.

R:valu, o-o

V:YA SÖYLE O NE? BİR ŞEY Mİ OLDU ONA? KONUŞ.

R:valu, ben ona aşığım. banada not bırakmış, bende her yerde onu aradım sonra aklıma uçurum geldi. Oraya gittim ordaydı...

Ağlamam şiddetlendi.

R:daha dayanamayacağını söyledi, tekrar bana aşık olduğunu söyledi. Yapmamasını ve benimde ona aşık olduğumu söyledim. Elimi uzattım ve gelmesini bekledim. Gelmeye karar vermiş elini uzatmışken uçurumun en ucunda durduğu için olduğu yer çöktü. Çok yüksek olmadığı ve yerde çimenler olduğu için o kadar kötü durumda değil. Hastanedeyiz biz.

V:APTAL, APTAL. ONA AŞIK OLDUĞUNU, ONUN SANA AŞIK OLDUĞUNU ŞİMDİ Mİ ÖĞRENDİN. REZİLSİN RUGGERO PASQUARELLİ. O KIZ KAÇ SENEDİR SENİ SEVİYORDU BUNDAN HABERİN VAR MI? KAÇ KERE ÖNÜNDE CANDEYİ ÖPÜŞÜNE, SARILIŞINA KATLANDI HABERİN VAR MI? LAN ÖZEL GÜNLERDE ONA HEDİYE ALMANA BİLE O YARDIM ETTİ BE.

Deli gibi ağlıyorlardı. Bende öyle.

CA:HANGİ HASTANEDESİNİZ?

R:................sindeyiz.

Ca:tamam, valu koş.

Dedi ve telefonu kapattılar. Öylesine bekliyordum. Haklılardı karol bundan sonra beni ister miydi ki? Bunların üstüne birde ona  inanmamıştım. Yanıyordum. Aşkın alevinde, pişmanlığın alevinde, suçluluğun alevinde,beklemenin, sabrın alevinde yanıyordum.

Birkaç dakika sonra kızlar geldi. Ağlamaktan perişan olmuşlardı. Ellerinde kağıtlarda vardı. Sanrım bunlar karolun onlara yazdığı mektuplardı.

Valu bir anda yakama yapıştı ve göğsüme vurmaya başladı.

V:SENİN YÜZÜNDEN, SENİN YÜZÜNDEN. BİZİM KARDEŞİMİZ SENİN YÜZÜNDEN ÖLÜYOR, CAROLİNANIN KUŞU, BENİM KUZUM SENİN YÜZÜNDEN ÖLÜYOR. KÜÇÜĞÜN SENİN YÜZÜNDEN ÖLÜYOR RUGGARO PASQUARELLİ. SENİN YÜZÜNDEN.

hiç bir şey diyemedim. Hiçbirşey yapamadımda. Haklıydı. Ona olan sevgimi, aşkımı bardak taşınca anlamamalıydım. Şimdi yapabileceğim sadece iki şey vardı. Umutla beklemek. İkiside çok zordu. Valu bir süre sonra durdu. Bende geri sandalyeye oturdum ve ağlamaya devam ettim.

R:carolina

Ca:efendim

Oda çok sinirliydi bana ama karola uyum sağlıyordu. Karolun bana böyle bir durumda yüklenmeyeceğini biliyordu. Ayrıca hissediyorduda.

R:okuyabilir miyim?

Öylesine gözüme baktı.

R:lütfen

Ca:tamam

Dedi ve kağıtları uzattı.

Elinden aldım ve ikisinide açtım. İkisindede göz yaşları vardı. Önce valuya yazdığını okumaya başladım.

Çakma sarışınım

Şimdi lafı kısa kesicem. Sizi sevdiğimi zaten biliyorsunuz. Ben ölüyorum valu. Bedensel olarak değil belki ama ruhsal olarak ölüyorum. O beni sevmiyor ve bana inanmıyor. Direk kısa kesicem. Beni dövdürten candeydi ve ruggeroya bunu söylediğimde bana inanmadı. Size söyleyemedim çünkü söylersem ruggeroyuda benim gibi dövücekti. Onada gizliden söylemiştim.

Sencede artık bedenende ruhsal olarakta nefes almayı kesmemin zamanı gelmedi mi? Bence geldi. Onu suçlamayın. Beni sevmemesi onun suçu değil. Nasıl ben ona aşık olmamayı seçemediysem, o da bana aşık olmayı seçemedi. Herşeyde yanı başımdaydınız. Sizi seviyorum valu. Bunu unutmayın olur mu? Beni unutmayın. Kuzunu unutma.

Önce kuş gibi uçucam, sonra nefessiz kalıcam...

Sevgilerle kuzun.

Herşey benim yüzümdendi. Kendimden iğreniyordum. Bu kalp bir zamanlar candeyi sevdiği için kalbimden iğreniyor, şuandada karolu sevdiği için seviyordum. Hemen diğer notu alıp okumaya başladım.

Kuşum

Her zaman ki gibi direk konuya giriyim. Ruggeroyla aramda geçenleri valuya sorarsın bunu ona yazdığım mektupta anlattım. Ben çöküyorum caro. "İyiyim" diyip aslında kan ağlamaktan çöküyorum. Bunlar üzerimde günler, aylar, yıllar geçtikçe büyüdü ve şimdi ben onları taşıyamıyorum. Çöküyorum caro. Onlar beni aşağıya çekiyor.

Sen benim her yaptığıma uyum sağlarsın. Yapacağım şeyden sonrada benim davranışlarıma uyup ruggeroya benim davranıcağım gibi davran olur mu? Sen beni hissedersin. Nasıl davranıcağımıda bilirsin. Hep yanımda oldunuz. Sizi seviyorum caro. Bunu unutma olur mu? Beni unutma. Kuşunu unutma.

Önce kuş gibi uçucam, sonra nefessiz kalıcam...

Sevgilerle kuşun.

Hepimize aynı şeyi söylemişti " önce kuş gibi uçucam, sonra nefessiz kalıcam". Aynı anda hem onu bulmamızı ister hemde bulmamızı istemezmiş gibiydi. Ya da kızların ve benim neden gittin dememize karşı ben size ipucu verdim diyebilmesi içindi bu. Hepimiz perişan haldeydik. Bir anda odadan doktor çıktı. Hepimiz koştuk ve o cevabı bekledik.

Do:...

Sizi seviyorum

Ciao bella🌊🌻🌹

Continue Reading

You'll Also Like

835K 16.5K 21
༺༻ Bütün hakları saklıdır "Ben geldim" Gülümseyerek ve son harfi uzatarak kurduğum cümle ile o da gülümsedi. Sandalyesini biraz masadan geri çekti...
327K 32.8K 36
2022 WATTYS KAZANANI Lale lise son sınıfa geçtiğinde düşünmesi gereken tek şey üniversite sınavı değildi. Uğraşması gereken, yeni bir cici annesi ve...
7.7K 96 3
... Her gün, her gece gökyüzünde ışığını hiç kesmeden parlayan bir ay. Her gün, her gece orada parlıyor tek değişen şey ise rengi. Dört farklı renk...
22.3M 903K 116
İşte oradaydı... Muhtaç olduğum kadın korkuyla bana bakıyordu. Ona biraz daha dokunmazsam sanki ölecektim. Bu hastalıklı duygular beni resmen ele geç...