Мръсна игра

By TaeTaeOppaJiminsii

61.9K 2K 1K

... - Дай ми телефона! - Какво ще получа? - Нищо. Дай ми го. - При едно уславие... Да ме целунеш. Всичко запо... More

1.Малка и сладка, но опасна
2. Защо не ми каза?
3.Обичам те!
*Вие кажете*
4. Добра идеа!
💜 Благодаря!!! 💜
5. Първото и парти
6. Като за последно
7. Как така си тръгна???
9. Започва се!
10. Ах, Гушльо...
11. Сама не ми е интересно
Важно! 🙏❤
12. Възможно е...
13. Неочаквано
14. Проклетият асансьор
15. За бъдещите моменти
16. Изненада
17. Предателство или...не
18. Промяна в плана
19. Най- накрая...
20. Признание
21. Обещания
22. Спокойствие и забава..
23. За доброто на всички!
24. Затишие
25. Нашият "Край"
26. Кога ще приключи?
27. Отново заедно
28. Ще сме заедно отново!
29. Лека нощ

8. Нова работа?

1.8K 75 56
By TaeTaeOppaJiminsii

Гледна точка на Т/И

Събудих се... погледнах към прозореца и осъзнах, че беше рано сутринта, защото едва сега изгряваше слънцето. Протегнах се, рацтърках очи и станах. Имах предчувствието , че днес няма да ми е ден. Сънувах ужасен сън или... Сън ли беше? Разтърсих глава.
Запътих се към банята и извърших сутрешната си рутина набързо.
Върнах се обратно при прозореца и седнах до него. Загледах се във все още изгряващото слънце, чакайки да стане време за училище.

След около половин час реших, че е крайно време да се приготвям. Облякох черни дънки, черна тениска, по-широка от обикновено и вързах косата си на кок. Исках да съм неутрална. Много ми се насъбра и прекалено много сълзи изплаках тези няколко седмици.
Взех чантата си и излязох от вкъщи.

След няколко часа

Дам... за жалост не е било сън. През целият ден в училище се чувствах някак самотна. Имах приятелите на Тае зад гърбът си, но мисълта, че него вече го няма, ме караше да се натъжавам. И въпреки това, често поглеждах към вратата на класната стая с надеждата, че Таехьонг ще я отвори и ще ми се усмихне, както обикновено, все едно нищо не се е случило.
Няма да забравя какво ми каза.
"Никога не забравяй мен и това, че те обичам"

След шест години

Гледна точка на Таехьонг

Сега пристъпвам гордо по коридорите на бащината фирмата. Хората се спират и ми се покланят...

Познайте къде съм. В Корея. Защо?
Защото започвам нов етап от живота си. Баща ми ми остави фирмата си в Сеул и сега съм новият и директор. След като завърших продължих да се "обучавам" при баща си и така без да осетя минаха шест годин. Притеснявам се как и дали ще се справя тук... сам в Сеул... С цяла фирма на гърбът си... но за всичко е нужно време и упоритост.
"Ще се справя..."

Гледна точка на Т/И

,,УАУ... ФАНТАСТИК БЕЙБЕ..."
Движех се по ритъма на музиката. Не... по- скоро се мятах. Беше чудесен делничен ден. Аз и Джимин, както обикновено всяка сутрин "дивяхме".
О...да! Трябва да го представя. Моята половинка... Моят принц в отекчаващият ми живот... Моят гушльо.. Джимииин. ❤
Моят бял и пухкав котарак. С тази изящна походка и дълги мустаци си е истински принц.
Вижте... не е ли красавец.

Седнах на дивана до него, изморена от истощаващият танц. След малко трябваше да се глася за работа. Винаги закъснявах, а не исках да ме уволнят.
След като си починах малко се запътих към банята. Ударих си един душ и се облякох така:

Обух си обувките, казах чао на Чимиго и тръгнах...

Вече бях в офиса в огромната сграда в центъра на града. Седнах на бюрото си и включих компютъра. Отново имах камара с документи, от която половината не беше моя работа, а на началничката ми, която седи до моето бюро и брои колко бръчки са и се появили на лицето от тоновете грим.
Понеже работя тук от около три месеца, не смея да вдигам врява. Кукувицата до мен има повече връзки в тази фирма, от колкото аз в любовния си живот. Въздишах и започнах да работя. След като свърших нейната работа оставих всичко на бюрото и и с бърза крачка се запътих към кафенето на първият етаж. Понеже се намирах на шестият етаж сега чаках пред асансьора. Най- накрая спря и вратите му се отвориха. Малко се сепнах когато видях дозина костюмирани мъже и жени пред мен. Влязох вътре и когато се затвориха вратите, нещо започна да пищи. ( знаете когато килограмите надвишат възможното в асансьора и той спре да работи и трябва някой да слезе). Отвориха се отново. Всички погледи бяха насочени към мен. Отново въздишка от моя страна. Погледнах мъжът до мен с  жален  поглед, а той ми отвърна:

- Какво ме гледаш? Да не мислиш, че ще слизам по стълбите заради теб. Айде слизай, че губиш на всички времето.

Тъкмо бях готова да изляза с унила глава, когато се чу ангелски глас.

- Спри! - и спрях- Господине преди малко не казахте ли, че сте за петият етаж- онзи мълчеше и не смееше да погледне говорещият- Според мен нищо няма да ви стане ако слезете по стълбите до следващия етаж.

- Разбрах господин Парк.- отвърна грубиянинът и излезе.

Вратите се затвориха отново. Този път асансиора потръгна. Всички погледи бяха забити в мен и можех да усетя злобата им. След около минута вратите се отвориха на следващият етаж и всички злобни костюмирани се разпръснаха като стадо кози пуснати на свобода да пасат. В асансьора останахме само аз и един много привлекателен мъж. Гледаше ме. Господи... изглеждаше като ангел.

- Аам... вие ли се застъпихте за мен. Ако сте вие, благодаря ви искрено.

- Няма нужда. Не съм направил кой знае какво. В кой отдел работите, не съм ви виждал до сега.- този глас..

- Работя тук от два-три месеца. Вие да не сте някой от началниците.- ококорих се и се поклоних. Той хвана рамото ми.

- Не се притеснявайте няма значение на каква позиция работя тук. Бихте ли ми отделили петнайсет минути за по едно кафе. Имам почивка, а нямам с кого да я прекарам.

- Имате късмет. Аз съм се запътила точно към кафенето.

Той ми се усмихна лъчезарно.
След няколко минути вече бяхме в кафенето. Господинът настояваше са ме почерпи, но когато трябваше да се плаща...

-Господине вижте зад гърба си..- и дадох кредитната си карта.  Докато се осъзнае вече беше късно. Вече бях платила и му се усмихнах дяволито.

- Ах ти...  - погледна ме с присвити очи

Седнахме на една маса и започнахме са си говорим.

- Малко късно ви задавам въпроса, но...как се казвате?

- Джимин. Парк Джимин.- останах с отворена уста и дебилска усмивка.

-Джимин?? Като гушльо? Какво съвпадение. Имате много хубаво име. 😏

-Аам... благодаря предполагам, но.. кой е гушльо?

- Котаракът ми. Много е пухкав и обича да се гушка.- усмихвах се, но изведнъж се осъзнах, че говоря за котката си пред почти непознат.- Съжалявам. Като стане въпрос за Чимиго ми става много мило и така.. 😅

- Няма проблем. - отвърна само с това. И отново усмивката му.😇Загледах се в очите му. Носеше лещи. "Защо не спира да ме гледа??? Защо ми се усмихва??"
И тогава се сетих. Та аз го зяпах. Как няма да ми се усмихва. Сигурно си мисли... "Каква е тази, че да ме гледа като влюбена ученичка... психарка" Оле... ужас. Погледнах към кафето си и разтърсих глава.

- Защо беше толкова унила, като влезе в асансьора?- хвърлих му един поглед, той продължаваше да ме гледа в очите

- Не е кой знае какво... просто работата...- замълчах. Не мога да му кажа за онази кранта колежката ми.

- Какво за нея. За работата. Какво те мъчи. Мога да помогна.

- Не мисля, че можете.

- Нека чуя първо. Може да ви изненадам. Може да ми имате доверие...  повярвайте ми.

- Колежката ми е... нещо като моя началничка и ми възлага нейната работа. Лошото е, че не смея да и откажа, защото не работя от отдавана тук и се притеснявам да не загубя работата си. Документите, които би трябвало тя да редактира и т.н. са за заместник директора и трябва да се старая още повече да не объркам нещо. Това е изморително.- казах и въздишах. - Съжалявам. Няма значение.- погледнах си часовникът. Почивката ми свършваше. Господин гушльо, така де.. г-н Парк щеше да каже нещо но го прекъснах.
- Извинете ме, но трябва да тръгвам. Почивката ми свърши Чака ме много работа.- станах и с бърза крачка тръгнах към асансьорите.

След около час

Докато работех "началничката ми" се появи от някъде си с още една купчина документи.

- Зам. директорът ме затрупа и с това. Иска го до края на деня. Гледай да не объркаш нещо, че ще ми соли на главата.

- Разбира се.- този глас...- Защо даваш работата, която съм възложил на теб, на това момиче.  Виждам, че тя си има достатъчно работа.

Госпожица мързел се обърна бавно. Аз направих същото. Пред нас седеше гушльото.

- Господин Парк! Защо сте тук? Аз просто... оставих тук документите за малко. Сега ги вземам и започвам да работя.- физиономията и беше безценна. Такава, че дори и пет слоя грим не можеше да прикрият страхът и изненадата и.

- Няма нужда. Уволнена си. - каза студено той, а лицето му изглеждаше все така спокойно. Чак ме побиха тръпки. - Вие госпожице...- обърна се към мен- елате с мен.

"Е сега я загазих"

След като стигнахме до асансьорите той спря. Обърна се към мен.

- Ще карам направо. Искаш ли повишение. Моя асистентка. Ще получаваш по- добра заплата и по- малко работно време. Готовата работа, която получавах е била твоя и съм много доволен. Съгласна ли си или не?

Гледах ококорено и не знаех какво да кажа. Нямаше да мисля. Разбира се, че ще приема. Защо не ми беше казал, че е зам. директора. Та аз му разказвах за котката си!

- Кога искате отговорът ми?

- Колкото се може по-скоро.

- Приемам.

- Поздравления! Започваш от утре. Сутринта в 08:00ч., на седмият етаж. Не закъснявай. - каза той кратко и ясно, с усмивка на лице. Боже какъв мъж...

.
.
.
.
.
Сега... вече ще е по- различно от училищни драми. Надявам се да не ви е било скучно. И Тае, ще се присъедини... имайте търпетиние.
Та.. не знам какво да пиша още в тази бележка освен..
Благодаря, че четете историята ми и, че чакате толкова време за следваща част. Отново.. Благодаря!
Коментирайте мнението или критиките си. Ще ги очаквам.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Continue Reading

You'll Also Like

61.9K 2K 32
... - Дай ми телефона! - Какво ще получа? - Нищо. Дай ми го. - При едно уславие... Да ме целунеш. Всичко започна от тук. Какво се случва след това...
26.7K 3.3K 38
- Какво се случва с теб? - Нищо. - Не е нищо, Техьонг. Кажи ми. - Просто ме остави. И без това няма да продължи дълго.
36.7K 6.3K 51
Където котето хибрид Джимин, краде ябълки от двора на Юнги。 #1 in short story 23.09.19 #3 in short story 29.10.17 #4 in short story 08.10.17 #5 in s...
5.7K 381 21
Едно невинно момиче и един учител търсещ замо забавление от ученичките си...