Abducted [Z.M.]

By D4RYL1NK4

153K 5.9K 1.8K

Vždycky jsem milovala noční procházky. Procházet se opuštěnou Londýnskou ulicí, ničím a nikým nerušená. Vždy... More

the beginning of the nightmare
first meeting
it's getting worse
the worst day of my life [15+]
did he come to save me?
he's getting on my nerves
i feel comfortable with him
i am too young for this
his touches
it all went bad
i told you once i can't do this again [15+]
attempt to escape
it didn't go as planned
he didn't deserve it, he was a child
butterflies in the stomach
night i will never forget
the truth
i made it, i am back home
oh no... here we go again
he hurt me... again
my heart is bleeding
look what you made me do
you tricked me
i fucked up
look how the tables have turned
am i dying?
may she rest in peace
conversation with dad
he shouldn't have said that
it's time to welcome you between us
you are like my brother
getting drunk [15+]
have a hangover
my birthday
it's not nightmare unfortunately, but reality
i thought i will never see them again
double surprise [15+]
i think you broke my heart again
it's time to fight for him
i don't wanna lose you
pregnancy control
an eye for an eye, a tooth for a tooth
we almost lost him
this revenge will make him jealous
nice to meet you
the letter
i love you
i missed that feeling
demanding night
a beautiful soul left us this day
visiting cemetery
date night
he won my body, soul and heart [15+]
miss hell
i didn't expect this
i need your help, i need you
i love you too
promise
i can't do this anymore, i am done
she's gone
it's impossible to love you
panic attack
body shot
it's destroying me
you are my angel [15+]
pick a quarrel
i hate you
second pregnancy control
we are expecting a baby girl
last ,,i love you"
you are my everything (first version of end)
i have to go (first version of epilogue)

humiliation

3.3K 103 2
By D4RYL1NK4

Beatrice's point of view
Semknu rty do úzké linky a obejmu své tělo pažemi, abych si dodala pocit bezpečí. Být tady, na tomto místě, mi není ani zdaleka příjemné. Očima skenuju celou místnost, ve které se právě nacházíme. Stěny jsou krvavě rudé, na některých místech visí obrazy s polonahými ženami. Ženy, neboli pracovnice tohoto podniku, které jsou opravdu minimálně oblečené, sedí u osvětlených zrcadel a výrazně se malují. U každého osvětleného zrcadla se nachází několik kosmetických produktů a pomůcek. V rohu místnosti stojí velká, bílá skříň se zrcadlem, kde jsou nejspíše uloženy odvážné kousky prádla, které pracovnice tohoto podniku využívají na svá vystoupení. Celá tahle místnost na mě působí jako šatna pro tyhle lehké ženy. Nacházíme se ve strip klubu? Můj nevyřčený dotaz zodpoví modrooký brunet, který mě na tohle místo přivedl, čímž mě navrátí zpět do reality.

,,Nebyla si snad nikdy v bordelu?" uchechtne se posměšně, ,,Holky tě tady upraví, protože za tohle by tě sežral." poukáže na můj obličej, na kterém je lehký nános make-upu, ,,On tam na tebe bude už čekat." informuje mě. Jeho modré oči chladně probodnou mou maličkost předtím, než z této místnosti odkráčí pryč. Zděšeně se otočím a vykročím za ním, ale kolem mé paže se omotají štíhlé prsty, bráníc mi v odchodu.

,,Nikam, krásko. Slyšela si kocourka, my tě upravíme." zavibruje za mými zády ženský hlas. Ruka, která mi před chvílí zabránila v odchodu, zmizí z mé paže, ale vteřinu na to objeví na mém zadku, přes který mě drze plácne. Leknutím jsem nadskočila a otočila se k té drzé ženštině čelem. Překvapeně jsem na ní zůstala zírat. Přede mnou stála černovlasá žena středního věku, zhruba o hlavu vyšší, než já. Dominantou jejího obličeje jsou zelené oči a plné rty. Její postava je dost štíhlá - podle rozpíchaných žil na předloktí usoudím, že štíhlé postavy dosáhla díky drogám.

,,Takhle hezkou tvářičku k nám dlouho nepřivedli." usměje se a hravě mě poplácá po tváři, na které ještě před několika minutami svítil obtisk ruky černovlasého muže. Se stále nemizejícím úsměvem na tváři mě chytí za ruku, nutíc mé tělo do pohybu. Ani nemrknu a sedím před osvětleným zrcadlem. Jsem jako v tranzu - nechápu tuhle celou situaci. Proč jsem tady? Mám se stát jednou z pracovnic tohoto podniku? Tohle je to, co ten černovlasý muž myslel svými slovy; ,,Ještě to schytáš."? To je dost kruté, protože já mu v podstatě nic neudělala.

,,Naomi, zlatíčko, najdi tam pro ní něco, aby byl Zayn maximálně spokojený." vybídne černovláska blondýnu ve světle růžovém župánku, věnujíc jí svůdné mrknutí. Blondýna se zastaví ve své činnosti - upravování svých černých podvazků a uposlechne příkaz černovlásky.

,,Kdo je Zayn?" zašeptám vyděšeně, pohledem vyplašené srny pozorujíc černovlásku. Věnuje mi zářivý úsměv, odněkud si přitáhne židli a posadí se vedle mě. ,,Přece náš pán. Určitě už si měla tu čest ho poznat." mrkne stále s úsměvem na tváři. Absolutně nepobírám, o kom to zatraceně mluví. Náš pán? Co to má, sakra, znamenat?!

,,Je to ten černovlasej, potetovanej kretén, co nás tady drží." zavrčí vedle nás dívčí hlas. Prudce otočím hlavu a podívám se na dotyčnou osobu, která promluvila. Bedlivě si onu dívku prohlédnu - drobná postava, která je místy pokryta jednoduchými, inkoustovými obrazci, červené vlasy, rámujíc její kulatý obličej a tmavé, velké oči. Přestanu se věnovat jejímu vzhledu a zamyslím se nad jejími slovy. Ten krátký popis, který řekla, seděl na toho černovlasého muže, kterého jsem kopla do jeho intimních partií.

,,Drž hubu, Sam. Nikoho nezajímá, že se ti tady nelíbí." vyprskne černovláska, která následně mezi prsty uchopí mou bradu a natočí si mou tvář k sobě. Její zářivý úsměv z její tváře zmizel a nahradil jej neutrální výraz.

,,Miláčku, hádám, že ty s make-upem nebudeš moc velká kamarádka. Takhle by ses našemu pánovi moc nelíbila." mlaskne nespokojeně, pohledem přejíždějíc po mé tváři. Po krátkém zamyšlení pustí mou bradu a zhluboka se nadechne. ,,Dáme se raději do práce." pronese a popadne vše možná líčidla, která jsou vystavená na stole. Mé lehké a nenápadné líčení z mé tváře zlikvidovala navlhčeným ubrouskem a začala mě líčit dle svého gusta.

Po hodině, kdy svou maličkost pozoruju v zrcadle, potlačuju silou vůle touhu se rozplakat. Make-up od černovlásky se ostatním ženám líbil, ale mně ne. Byla jsem zmalovaná jako kraslice - nepoznávala jsem samu sebe.

Bránila jsem se kopáním i kousáním, ale i přes mé protesty a můj značný odpor mě oblékly do spodního prádla, které zakrývalo opravdové minimum - cítila jsem se jako nahá. Spodní prádlo bylo černé a zdobené krajkou - na můj vkus příliš odvážné.

Černovláska docílila, čeho chtěla - vypadám jako děvka. Nejradši bych si sundala ty vysoké podpatky, které mám na nohou, a podpatkem si vypíchla obě oči, než na sebe koukat do zrcadla. Mé sebevědomí se rozpadlo v prach.

Najednou začala hrát hlasitá hudba, která byla slyšet až sem. Dvě ženy vstaly od zrcadla, u kterého se ještě upravovaly. Jedna z nich byla neznámá zrzka a ta druhá černovláska, která mě proměnila v tuto "ohavnost". Aniž bych zaregistrovala její přítomnost, černovláska mě popadla za ruku a vedla mě neznámo kam, zatímco zrzka šla hned za námi.

Každým krokem jsem hudbu slyšela jasněji. Černovláska odhrnula jakousi tmavě rudou záclonu, která nás oddělovala od mé noční můry. Najednou jsme stály na mole, které bylo rozdělené na tři části. Na konci každého mola byla zabudovaná striptérská tyč. Nejhorší bylo, že pod každým molem bylo několik lidí - mužů i žen. Panika, která se mě zmocnila, způsobila, že jsem zapomněla pravidelně dýchat. Mé ruce okamžitě vystřelily do vzduchu - jednou rukou jsem překryla svá prsa a druhou svůj klín. Nebudu se předvádět před tolika lidmi, když na sobě mám pouze spodní prádlo, které je ještě k tomu extrémně odhalující!

Prostornou místností se rozlehl pobavený smích - nejen těch dvou žen, ale i lidí, kteří se přišli podívat na dnešní vystoupení. U stolu, který byl nejblíže prostřednímu molu, seděl ten černovlasý muž, tedy Zayn.

Černovláska mě nekompromisně popostrčila k tomu prostřednímu molu, přičemž se do mých očí nahrnuly horké slzy. Tohle Zayn nemůže myslet vážně - musí to být nějaký hloupý vtip. Vždyť ho mezi nohy muselo kopnout již desítky žen, čemuž bych se s jeho přístupem k ženám nedivila, proč se zachoval takto přehnaně? Nechtěla jsem mu nijak ublížit - jediné, co jsem chtěla, bylo se dostat pryč.

Zůstanu stát na místě jako tvrdé y. Nepohnu se ani o centimetr, nadčímž černovláska vedle mě podrážděně zavrčí. Surově chytí mou ruku, kterou jsem zakrývala svá prsa a trhne s ní, nutíc mě odkrýt intimní část mého těla.

,,Padej k tý tyči! Radím ti dobře. Nebo se on nasere a nevyplyne z toho nic dobrýho! Chceš být snad potrestána?!" zavrčí tiše, abych jí slyšela pouze já. Poníženě zavřu oči, zpod kterých vytečou horké slzy, smáčejíc mé tváře. ,,A nebreč nebo se ti rozmaže makeup." pronese o něco klidněji. Chytí mě i za druhou ruku, kterou jsem kryla svůj klín, a donutí mě jí svěsit podél mého těla.

Žaludek mám sevřený, zatímco mé srdce tluče jako splašené - cítím se hrozně, nechutně, odporně. Tak moc tu nechci být. Nepřeju si nic jiného, než aby tohle celé byla pouze noční můra nebo opravdu špatný vtip.

Nepatrně přikývnu hlavou na souhlas. Neochotně otevřu oči, ale pohled okamžitě sklopím k zemi, abych nemusela čelit pohledům lidí okolo. I přes hlasitou hudbu, která nepřetržitě hraje, slyším klapot svých podpatků, když kráčím k té prostřední, striptérské tyči.

Rozklepanýma rukama se zachytím té tyče a prosebným pohledem pohlédnu na Zayna. Doufám, že se v něm přece jen objeví aspoň špetka soucitu. Bohužel, má naděje je nereálná.

Zayn mě chladným pohledem vybízí, abych už konečně začala něco dělat. V jeho hnědých očích není ani trocha lítosti či soucitu. Po mých tvářích sjede několik horkých slz. Otočím se k němu zády a tyče se zachytím oběma rukama.

U tyče jsem se kroutila dlouhou půl hodinu, než hudba konečně dohrála. Pocítila jsem úlevu, že je mé utrpení u konce, ale i přesto jsem se cítila stále poníženě. Moment, kdy jsem šla do předklonu a ukazovala tak zadek několika nadrženým prasatům okolo, nikdy nezapomenu - bude mě to provázet v mých nočních můrách.

Kolem bylo plno mužů, kterým mohlo být už přes třicet let a více - troufla bych si říct, že většina z nich dokonce měla založené rodiny. Bylo tu pouze pár výjimek, kterým mohlo být něco málo přes dvacet let. Bylo mi zle - ze mě samé, ale především z lidí okolo. Kdybych mohla, tak bych odsud hned teď utekla a někde se zavřela, abych se mohla vyplakat.

Otočím se čelem ke stolu, u kterého sedí Zayn. Na tváři mu sedí spokojený úsměv, což mě docela zaskočí. Kmitavým pohybem ukazováčku mi naznačí, abych šla za ním. Chvíli váhám, zda mám jít či ne. To nejhorší mám snad už za sebou, přece nemůže být nic horšího. Nebo snad ano? Tímhle mě potrestal za moje nakopnutí mezi jeho nohy, tak proč by mi dál ubližoval, když nemá důvod? Po krátkém uvažování se odhodlám a rozejdu k němu.

Kolem mého pohmožděného zápěstí se najednou omotají dlouhé prsty. Stisk je natolik silný, že mě donutí ublíženě zasyčet. Někdo mě násilím strhne z mola - mám co dělat, abych se udržela na nohou a nespadla na zem. Následně jsem zády narážená na něčí pevnou hruď. Kolem mého břicha se omotá silná paže, která způsobí sevření mého hrdla, přičemž mě na levém spánku zastudí hlaveň zbraně - dnes již potřetí.

,,Přišel jsem si vyřídit účty, Maliku." nad hlavou mi zavibruje, mně neznámý, mužský hlas s americkým přízvukem. Pokusím se té dotyčné osobě, která mě využívá jako rukojmí, vymanit, ale jeho sevření kolem mého břicha zesílí, což mě donutí tiše zasyčet.

,,Je mi vcelku jedno, když jí zastřelíš." uchechtne se Zayn, tváříc se šíleně arogantně. Jeho slova způsobí podivné píchnutí u mého srdce. Opravdu by Zayn nechal tu dotyčnou osobu, aby mě jen tak zastřelila? Proč nad něčím takovým vůbec přemýšlím, když moc dobře vím, že Zayn je osoba bez citů - má ledové srdce.

,,Až si přečteš tohle, tak ti to jedno nebude." uchechtne se dotyčná osoba za mnou, využívajíc mě jako rukojmí. Kolem mé hlavy proletí nějaká složka s papíry a dopadne na stůl, u kterého Zayn celou dobu seděl. V následné chvíli vyděšeně zaječím - ten, co mě celou dobu tisknul na svou pevnou hruď, mě k sobě otočí čelem a přehodí přes své rameno. Bylo to tak rychlé, že jsem si dotyčnou osobu nestihla ani prohlédnout.

,,Zayne!" zaječím vyděšeně, když z klubu rychle mizíme, zatímco se kolem nás rozproudil rozruch. Proč vůbec křičím Zaynovo jméno? Co od něj očekávám? Že mi přiběhne na pomoc? Určitě by mi nepomohl - ještě před chvíli mu bylo jedno, zda mě ten muž zastřelí či ne, tak proč by to teď mělo být jinak?

Po chvíli, kdy jsme se dostali ven z klubu, mé tělo tvrdě dopadne na zadní sedadla neznámého vozidla. Rychle přelezu ke dveřím, abych mohla utéct, ale dveře jsou zamčené. Muž, který mě z klubu unesl, ve spěchu nastoupí do vozidla a usedne na místo řidiče. Bez jakéhokoli zaváhání dupne na plyn a v rychlosti se rozjede pryč. Vyplašeně se otočím, pozorujíc vzdalující se strip club za vozidlem.

,,Neboj, sluníčko, já jsem tvoje záchrana." promluví můj únosce a mrkne na mě svýma modrýma očima do zpětného zrcátka. Srdce mi tluče jako splašené, zatímco se mé tělo chvěje strachy a hrudník zběsile nadzvedává. Mohu mu věřit?

Louis's point of view
,,Co je to za papíry, Zayne?" pohlédnu na osloveného a pomalým tempem půjdu blíž k němu. Rozruch kolem nás pomalu utichá, na čemž má zasluhu Liam a Harry. Nenápadně nakouknu přes Zaynovo rameno do těch papírů, ale než stihnu něco přečíst, Zayn tu složku zavře. Zastrčí složku do svého podpaží a se vztekem v očích pohlédne na mou osobu. ,,Tu holku musíme dostat zpátky." zavrčí podrážděně a rychlým krokem odkráčí pryč z klubu.

Continue Reading

You'll Also Like

Little secrets CZ By Missy

Historical Fiction

35.4K 2.2K 14
Dcera obchodníka s orientálním zbožím, Cindy Dancroftová, žije sama se svým otcem od chvíle, kdy zemřela její matka. Z jejího stereotypního života, k...
14.8K 974 40
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
Srdce odvahy By Victorka

Historical Fiction

20.6K 1.9K 32
Jaká tajemství by mohl skrývat mladý zbojník, který loupeží se svými přáteli v okolí Dobrušky? Vlastně obrovská! V první řadě se vůbec nejedná o zb...
174K 1.6K 10
Anna Kors je 20 letá vysokoškolská studentka. Brigádničí v obchodě s oblečením. Jednoho dne potká muže který jí změní život.