Povestea tocilarei

By Theodora-Ioana2003

932 6 0

Ea- Alice Morgan, blondă, ochii căprui, 17 ani, o inimă mare, plină de bunătate, tocilara școlii, bătaia de j... More

1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12

8

56 0 0
By Theodora-Ioana2003

Să înceapă distracția..

- Alice, nu crezi că e cam riscantă petrecerea asta? Mă întreabă Mike

- Este. Dar nu avem ce face. Ține mine ce trebie să faci. Stai pe lângă mine și ai grijă cu cine vorbești. Să ai armele la îndemână. Dacă nu suntem atenți, petrecerea se poate sfârși urât. La petrecerea asta se fac și alianțe. Așa că voi avea de muncă. Avem nevoie de cele mai puternice mafii alături de noi în acest război. Nu trebuie să pierdem războiul. Cât am fost plecată, mulți membrii ai mafiei au plecat. Avem nevoie de recruți noi. Și știu de unde să-i iau, spun eu serioasă.

- Ști că te susțin, nu? Îți sunt alături indiferent de ce alegi să faci, spune Mike ca răspuns la afirmația spusă de mine mai devreme.

- De ce te porți așa?

- Cum mă port?

- Ca și cum am fi împreună. Când m-ai cunoscut erai un porc cu mine, și acum te porți de parcă suntem împreună..

- Păi hai să fim împreună. Oricum și tu vrei asta. Nu mă poți minți. Știu ce simți pentru mine. Știu că mă urăști atunci când sunt un porc cu tine. Știu. Și îmi pare rău. Nu o fac intenționat. Dar știu că simt ceva pentru tine.. Și știu că și tu simți același lucru. De ce nu vrei să recunoști ce simți? Spune Mike.

- Nu cred că este momentul  să purtăm această discuție.. Nu aici. Nu până nu aflăm în ce situație e sănătatea ta. Mike, în momentul ăsta cel mai important lucru este sănătatea ta. Asta contează acum. Eu.. Noi avem nevoie de tine, spun eu încercând să schimb subiectul.

- Dacă tu spui..

- Cum mai e durerea? E suportabilă? Îl întreb pe Mike.

- E ok.. Hai să ne concentrăm pe petrecere. Asta contează acum, spune Mike.

Restul drumului a fost unul tăcut. Mike nu a mai spus nimic, așa că nici eu nu am mai spus nimic.. Atmosfera este deja una tensionată. Nu vreau să-l enervez. Asta îi poate afecta starea de sănătate. După o oră de mers, ajungem la vila unde se ține petrecerea.

- Aici e? Înreabă Mike scurt.

- Da. Ai grijă. Petrecerea asta se poate transforma oricând într-o baie sângeroasă.

- Wow. Asta da vilă. Sigur aici e petrecerea? Spune Mike.

- Da. Aici se ține în fiecare an, spun eu sperând să nu întrebe de unde știu asta. 

- De unde știi? Locația se poate schimba de la un an la altul, spune Mike.

- Știu asta pentru că.. mafia care organizează petrecerea este condusă de unchiul meu.. Vila este trecută pe numele meu. Pentru eventualitatea în care unchiul pățește ceva. Iar în cazul în care pățește ceva, mafia lui devine a mea. Asta mi-a promis când mama.. Știi tu.. În fine. Eu nu prea sunt de acord cu asta. Îmi va fi cam greu să conduc două mafii. Dar asta se va întâmpla doar dacă el moare. Și sper să nu fie prea curând, spun eu serioasă.

- Câte lucruri trebuie să mai aflu despre tine? Mă întreabă Mike apropiindu-se de mine.

- Muuuuulte. Asta e nimic. Să vezi cu cursele, îi răspund dându-mă mai în spate.

- De ce te ascunzi de mine, Alice? De ce nu mă lași să te descopăr? Spune el fiind la câțiva centimetri de mine.

- Mike, trebuie să intrăm la petrecere, spun și mă îndepărtez de el.

- Deci eu trebuie să stau pe lângă tine și să fiu atent la detalii. O să fie ușor. Mergem? Spune Mike ca și cum nu s-a întâmplat nimic mai devreme. 

- Da.. să mergem. Va trebui să vorbesc și cu unchiul. O să fie la masa liderilor mari. Intrăm, mergem acolo, îl luăm să vorbim cu el și după ne vedem de petrecere, spun eu și mă apropii de ușă.

- Ok, spune Mike și mă ia de mână. O să iasă bine. Facem alianțe, vorbim cu unchiul tău, ne distrăm. O să fie bine, spune și intrăm.

După ce numele noastre sunt spuse, mergem și ne așezăm lângă James și Emma. Mă uit spre masa liderilor celor mai mari mafii și nu îl văd pe unchiul. Ciudat. El în general este la masa liderilor încă de la începutul petrecerii.

- Draga mea Alice. A trecut mult timp de la ultima noastră întâlnire. Ai mai crescut, spune cineva din spatele meu.

- Unchiule Simon. Au trecut doar 5 ani. Nu e așa mult. Mă bucur să văd că ești într-o formă așa bună, spun eu fericită că-l văd pe unchiul.

- Eh, nu aș spune că sunt într-o formă așa bună. S-a descoperit că am o boală gravă. Dar nu e motiv de  îngrijorare. Distrați-vă dragilor, spune și pleacă.

- Alice, nu crezi că unchiul încearcă să ascundă ceva? Mă întreabă James. 

- Ba da.. Cred că boala lui este mai gravă decât spune el.. Dacă boala asta îl aduce la capătul zilelor mai repede față de ce a zis doctorul? Spun eu îngrijorată. 

- Nu știu.. Hai să nu ne gândim acum la asta.. Hai să ne distrăm, spune James.

- Alice, vrei să dansezi cu mine? Mă întreabă Mike și fix atunci începe o melodie lentă.

- Da.. Sigur, spun și mă ridic.

Mergem pe ringul de dans și Mike mă trage aproape de el. 

- Îmi pare rău pentru ce am spus înainte să intrăm la petrecere.. Nu am vrut să te supăr. Dar îmi este frică că nu mai am așa mult de trăit.. Și am vrut să știi ce simt pentru tine. Pentru că tu nu ești ca restul fetelor. Cu tine nu vreau o aventură de o noapte și după aceea să mă port cu tine ca și cum nu se întâmplase nimic. Cu tine vreau ceva serios. Te iubesc, spune Mike uitându-se în ochii mei.

- Mike.. Eu.. Și eu te iubesc.. Dar de unde știu că spui adevărul? Îl întreb eu pe Mike curioasă de ce va spune.

- Nu trebuie să ști. Trebuie să simți și să ai încredere în mine. Atât. Nu îți cer nimic mai mult. Doar să ai încredere în mine, spune Mike.

- Am încredere în tine. Dar sunt foarte multe lucruri care au apărut dintr-o dată și m-au dat peste cap.. Mă enervează faptul că nu le înțeleg și că nu știu ce ar trebui să fac. Simt că sunt depășită de situație, Mike. Este prea multă informație și nu o pot procesa și înțelege. Eu.. încerc să continui ce spuneam, dar sunt întreruptă de Mike care mă sărută.

- Cred asta voi face atunci când vorbești prea mult, spune Mike. 

- Crezi că va merge? Îl întreb eu și zâmbesc.

- Da. Acum, draga mea Alice, nu ar trebui să mergem să facem alianțe cu alte mafii? Spune Mike devenind serios.

- Ba da. Să mergem.

- Bună seara, dragi invitați. Mă bucur să văd că suntem atât de mulți. Aș vrea să încep prin a vă spune că am îmbătrânit. Iar boala cu care mă confrunt de câțiva ani, este mai gravă decât credeam. Adevărul este că.. Boala este foarte gravă. Doctorii au spus că nu mai am așa mult de trăit. Așa că am hotărât să las mafia mea, cuiva de încredere, care știe ce face și nu îi este frică să acționeze indiferent de consecințe. Persoana asta a dispărut o perioadă din lumea mafiilor din cauza unor.. probleme personale. Dar se află aici, în sala asta, în această seară. Este vorba despre nepoata mea. Alice, vino pe scenă să te vadă cu toții, spune unchiul meu și se uită la mine.

- Hai, du-te, spune Mike când mă vede că ezit

Înaintez încet spre scenă, ținând privirea spre unchiul meu ca să nu văd cum toate persoanele se uită la mine.  Ajung în fața scenei și urc scările, ajungând lângă unchiul.

- Dragii mei, ea este cea care va conduce mafia black. Ea până în acest moment conducea doar mafia roșie. Dar acum, va conduce și mafia black. Ea este cunoscută și drept regina pistelor. Mafia ei este una dintre cele mai puternice mafii din Europa. Așa că, nu vă recomand să o enervați, spune unchiul și mă lasă să vorbesc.

- Bună tuturor. Eu sunt Alice și mai nou sunt șefa mafiei black dar și a mafiei roșii. Am intrat în lumea asta a mafiilor când aveam vârsta de 10 ani și la 11 ani am început să conduc mafia roșie. Nu credeam că la 16 ani, voi conduce și mafia black. Sper să nu existe războaie între noi și să fim uniți, ca o familie. Pentru că toți suntem o familie. Iar asta ar însemna să fim uniți, spun și aștept reacția celor care mă privesc. După câteva secunde, sala se umple de aplauze. Unchiul vine înapoi pe scenă și eu cobor.

- Și cu acestea spuse, să înceapă petrecerea în adevăratul sens al cuvântului, spune el și coboară.

- Asta e sora mea, spune James când mă vede.

- Nu ești supărat pe mine? Îl întreb

- Nu. De ce aș fi? Am cea mai tare soră. Conduci două mafii. Sunt mândru de tine, spune și mă ia în brațe.

- Mă bucur că nu ești supărat pe mine. De ce stăm aici? Hai să petrecem, spun eu veselă.

- Acum avem motiv, spune Emma.

- Alice, vrei să mergem puțin afară? Mă întreabă Mike.

- Sigur, răspund eu.


Continue Reading

You'll Also Like

12.6K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...
8.4K 325 20
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...
449K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
8.3K 349 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.