- Fata da. Băiatul este în comă indusă. Noi ne rugăm să prindă dimineața.

- Ce.. Nu.. Nu are cum.. Îl pot vedea? Spun cu vocea întretăiată.

- Da. În 10 minute când este mutat în salon îl puteți vizita, spune doctorul și pleacă.

După ce mă asigur că nu mai este nimeni cu mine pe hol, scot telefonul și-l sun pe James.

Convorbire telefonică

James.. E de rău.. Mike este în comă indusă.. Doctorii se roagă să prindă dimineața.. James.. Nu vreau să-l pierd.. O fi el un bou.. Dar îl iubesc..

Alice, vorbești serios? Nu are cum..

Lasă asta pe moment. Ai găsit cârtița?

Da. Dar nu-ți va plăcea cine e.

Spune că îl joc în picioare.

Damian

Îl omor.. Acum au mai multe sens.. Vorbim mai târziu. Merg să văd cum este Mike.

Convorbire telefonică încheiată

Când deschid ușa de la salon, îl văd pe Mike pe un pat conectat la aparate.. De ce trebuie să fie așa? Merg lângă el și-l iau de mână.

- Tu nu mori. Mă auzi? Tu nu o să mori. Nu cât sunt eu aici. Mike, nu îmi poți face asta. Tu trebuie să te revanșezi pentru toți anii în care ai fost un porc mizerabil. Trebuie să mă faci să te iert pentru ce ai spus ultima dată când am vorbit. Te rog, nu face asta. James are nevoie de tine. E prietenul tău cel mai bun. Nu îl poți lăsa. Eu am nevoie de tine. Rămâi cu mine. Te rog, spun și las o lacrimă să apară. Nu vreau să te pierd... Mai stau câteva minute sperând să se trezească și mă ridic să plec, dar simt cum încep să i se miște degetele. Când mă întorc, îl văd pe Mike deschizând ochii. 

- Îmi pare rău.. Că am fost un porc cu tine.. 

- Merg să chem un doctor. Stai treaz, bine? Spun și ies din cameră. Alerg pe coridoare ca nebuna și nu dau de nici un doctor până îl văd pe cel cu care am vorbit mai devreme

- Domnule doctor s-a trezit

- O să trimit o asistentă să-l vadă, spune și pleacă. 

Mă întorc și merg la Mike. Sper să se facă bine. După ce se va face bine îl voi antrena și-l voi băga în mafie. Așa știu că e în siguranță. Voi face la fel și cu Emma. Îi vreau în siguranță. Intru în salon și imaginea pe care o văd mă lasă fără aer. Fără să mai gândesc, ies din salon și merg direct la mașină și-l sun pe James.

Convorbire telefonică 

De ce sper mereu că Mike nu mă va mai răni și mereu este exact opusul?

Ce a făcut?

Am mers să-i spun doctorului că s-a trezit și el mi-a zis că va trimite o asistentă să-l vadă. Când intru în salon asistenta era pe Mike și-l săruta.. 

Păi și el ce făcea?

Nu știu. Dar nu puteam să stau acolo

Eu îți zic să mergi înapoi și să vorbești cu el. Adică tu ești șefa mafiei roșii și ai reacționat așa când poate ai văzut ceva greșit? 

Ai dreptate.. Merg înapoi

Convorbire telefonică încheiată

După ce închid telefonul, mă întorc în spital și merg direct în salonul lui Mike. Mă opresc câteva secunde în fața ușii și ascult încercând să-mi dau seama ce se petrece în salon. Din spatele ușii se aud țipete, ca și cum două persoane s-ar certa. Una din voci era a lui Mike. Țipa la cineva. După ce mai stau pe gânduri două secunde, intru în salon iar când văd la cine țipa Mike rămân plăcut surprinsă că țipa la asistenta care era pe el mai devreme

Povestea tocilareiWhere stories live. Discover now