Să înceapă distracția..

- Alice, nu crezi că e cam riscantă petrecerea asta? Mă întreabă Mike

- Este. Dar nu avem ce face. Ține mine ce trebie să faci. Stai pe lângă mine și ai grijă cu cine vorbești. Să ai armele la îndemână. Dacă nu suntem atenți, petrecerea se poate sfârși urât. La petrecerea asta se fac și alianțe. Așa că voi avea de muncă. Avem nevoie de cele mai puternice mafii alături de noi în acest război. Nu trebuie să pierdem războiul. Cât am fost plecată, mulți membrii ai mafiei au plecat. Avem nevoie de recruți noi. Și știu de unde să-i iau, spun eu serioasă.

- Ști că te susțin, nu? Îți sunt alături indiferent de ce alegi să faci, spune Mike ca răspuns la afirmația spusă de mine mai devreme.

- De ce te porți așa?

- Cum mă port?

- Ca și cum am fi împreună. Când m-ai cunoscut erai un porc cu mine, și acum te porți de parcă suntem împreună..

- Păi hai să fim împreună. Oricum și tu vrei asta. Nu mă poți minți. Știu ce simți pentru mine. Știu că mă urăști atunci când sunt un porc cu tine. Știu. Și îmi pare rău. Nu o fac intenționat. Dar știu că simt ceva pentru tine.. Și știu că și tu simți același lucru. De ce nu vrei să recunoști ce simți? Spune Mike.

- Nu cred că este momentul  să purtăm această discuție.. Nu aici. Nu până nu aflăm în ce situație e sănătatea ta. Mike, în momentul ăsta cel mai important lucru este sănătatea ta. Asta contează acum. Eu.. Noi avem nevoie de tine, spun eu încercând să schimb subiectul.

- Dacă tu spui..

- Cum mai e durerea? E suportabilă? Îl întreb pe Mike.

- E ok.. Hai să ne concentrăm pe petrecere. Asta contează acum, spune Mike.

Restul drumului a fost unul tăcut. Mike nu a mai spus nimic, așa că nici eu nu am mai spus nimic.. Atmosfera este deja una tensionată. Nu vreau să-l enervez. Asta îi poate afecta starea de sănătate. După o oră de mers, ajungem la vila unde se ține petrecerea.

- Aici e? Înreabă Mike scurt.

- Da. Ai grijă. Petrecerea asta se poate transforma oricând într-o baie sângeroasă.

 Petrecerea asta se poate transforma oricând într-o baie sângeroasă

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

- Wow. Asta da vilă. Sigur aici e petrecerea? Spune Mike.

- Da. Aici se ține în fiecare an, spun eu sperând să nu întrebe de unde știu asta. 

- De unde știi? Locația se poate schimba de la un an la altul, spune Mike.

- Știu asta pentru că.. mafia care organizează petrecerea este condusă de unchiul meu.. Vila este trecută pe numele meu. Pentru eventualitatea în care unchiul pățește ceva. Iar în cazul în care pățește ceva, mafia lui devine a mea. Asta mi-a promis când mama.. Știi tu.. În fine. Eu nu prea sunt de acord cu asta. Îmi va fi cam greu să conduc două mafii. Dar asta se va întâmpla doar dacă el moare. Și sper să nu fie prea curând, spun eu serioasă.

Povestea tocilareiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum