Katarzis - Cole Sprouse fanfi...

By fanny-smith

26.6K 1.5K 336

,,-Szeretlek! -Hülye! Ne mondd ezt, mert még elhiszem. " Az önbizalomhiány, a magány, a titkon vágyódás a sa... More

Prológus
Felemésztő hétköznapok
Mint egy összeesküvés
Életem megrontója, avagy Tyler
Művészet
Borzalmas hír
Zaklat egy félisten
Segített?!
Kegyetlen osztálytársak
Kihívás
Itt a vég?
Happy birthday, handsome😍❤
Bajos család
Buli
Az Ő házában?!
Érdekes helyzetek
Csöves lettem...
Vásárlás
Kitálaltam
Austin, és kínos helyzetek
Boldogság
Visszatért...
Emlékek
Életmentés
Pszihiátria
Kedves néni
Csoportterápia
Új barátok
Telefonbeszélgetés
Csók vagy nem csók?
Az apám
Szeretem
Nevelőszülők
Otthon
Közérdekű közlemény!🔧📌❕
Megtörtént🔞
Happy end
Epilógus
Írói utószó

Barát?

613 48 13
By fanny-smith

Arra ébredtem, hogy egy kamion hatalmas zajjal robog el mellettünk. Szuper, szóval nem álom volt ez az egész... Cole izmos karjának megmozdulása mellettem elkezdett emlékeztetni a nemrég történt eseményekre.
-Basszus, bocsi! -szakadtam ki öleléséből ráeszmélve arra, mit műveltem valójában. -Basszus! -ismétletem önmagam.
-Semmi baj, ez a legkevesebb, amit... -kezdte zavarodottan, de félbeszakítottam.
-Nem, nem! Nem érted! -álltam föl kétségbeesetten a padról, és mászkálni kezdtem.
-Nem, Jasmine! Te nem érted! -állt föl ő is, majd megfogta karjaimat, hogy ne járkáljak. -Erről az egészről, ami veled történt, és történik... Senki sem tud -sóhajtotta. -Bele sem gondoltál, hogy talán azért piszkál téged mindenki, mert négy éve senkinek nem mondasz semmit, senkinek nem nyílsz meg az osztályból, és éppen ezért vagy te a ,,fura lány"?!
-Hogy mi van?! -akadtam ki. -Szerinted ha annak a sok baromnak elmondanám, hogy apám ver engem, és megölte anyámat, akkor normálisabbak lennének velem?! Milyen naiv világban élsz te? -törtem ki.
-Igen! -csattant föl ő is. -Igen, normálisabbak lennének! Mert látnák, hogy próbálsz társalogni, barátkozni! Higgy nekem, ha te megnyílnál feléjük, akkor ők is feléd... -vette halkabbra hangját. -Szerinted mi miért vagyunk barátok? -mosolyodott el.
,,Barátok". Sírni, és egyben ordítani lett volna kedvem. Az egyik szemem sír, mert azt mondta, csak barátok, és ezzel eléggé egyértelművé tette a köztünk lévő akármit. De te jó ég, mégis mit gondoltam?! Úristen, semmi nincs köztünk, soha nem is lesz, és egyáltalán miért is gondolkodok én ilyeneken?!
A másik szemem viszont legszívesebben üdvrivalgásban törne ki, mert amit mondott, azzal mégiscsak arra utalt, hogy van egy barátom! El sem tudom hinni!
-Kölcsönösen nyitottunk egymás felé, és mostmár azt is elmondtad, miért vagy ilyen zárkózott, ez hatalmas lépés! -folytatta. -Ugyanezt meg tudnád tenni másokkal is, de akkor miért nem csinálod?
-Félek... -válaszoltam pár másodperccel később.
-Tudom, de éppen ezt a gátlásodat kellene leküzdened. Én hiszek benned -mosolygott rám. -A kis táncos akciód után a bárban, a srácok szívesen beszélgettek volna veled, csak ugye nem jöttél ma suliba.
-Hé, tényleg, meg sem kérdeztem, hogy hogy kerültél ide, és hogyan találtál rám?! -jutott eszembe.
-Ne tereld a témát! -nevetett fel. -Amúgy egyszerűen csak eljöttem az iskolából, mert mikor felvetted a videóhívást, felismertem a hátad mögött lévő helyszínt, úgyhogy amint tudtam, indultam.
-Ez kedves tőled -vigyorogtam idiótán. -Még meg sem köszöntem... Sokat segít, hogy itt vagy.
-Nem kell megköszönnöd. Az elég lesz, ha megígéred, hogy holnap a suliban megpróbálsz nyitni valaki felé -nézett diadalittasan.
-Jó, ígérem -nevettem megadóan.
-Szuper. Na, izé. Azt akartam mondani, hogy mivel nincs hol aludnod, lakhatnál nálunk, addig, amíg nem tudsz visszamenni a házadba... -javasolta.
-Mi? Komolyan beszélsz?! -belül majd' kicsattantam örömömben.
-Persze. Ez a minimum.
-Úristen, köszi köszi köszi köszi kösziii! -urgottam a nyakába.
Így történt, hogy immár harmadszorra kötöttem ki Cole szobájában.








///Hihetetlen, hogy tegnap raktam ki egy részt, és már 58 olvasottság van rajta😍😍😍 És megvan összesen a 4 K 😍😍😍 Nagyon szépen köszönöm, hogy kitartotok a történet mellett, tudom, ritkán rakok ki részeket, de remélem így is tetszik a történet😊❤///

Continue Reading

You'll Also Like

2.7M 6.5K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
19.4K 1.1K 5
Elizabeth White olyan, mint bármelyik 17 éves lány. Csak úgy falja a könyveket, filmeket és sorozatokat, minden érdekli, szereti halogatni a teendőit...
630K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...
Bíborfény | ✓ By kyra

Mystery / Thriller

455K 36.9K 62
"Karjait a derekam köré kulcsolva a testéhez láncolt. Ajkaival a nyakamra bukott, miközben ujjaival a csípőmbe mart. - Elegem van belőled, érted? E...