Katarzis - Cole Sprouse fanfi...

By fanny-smith

26.6K 1.5K 336

,,-Szeretlek! -Hülye! Ne mondd ezt, mert még elhiszem. " Az önbizalomhiány, a magány, a titkon vágyódás a sa... More

Prológus
Felemésztő hétköznapok
Mint egy összeesküvés
Életem megrontója, avagy Tyler
Művészet
Borzalmas hír
Zaklat egy félisten
Segített?!
Kegyetlen osztálytársak
Kihívás
Itt a vég?
Happy birthday, handsome😍❤
Bajos család
Buli
Az Ő házában?!
Érdekes helyzetek
Csöves lettem...
Vásárlás
Barát?
Austin, és kínos helyzetek
Boldogság
Visszatért...
Emlékek
Életmentés
Pszihiátria
Kedves néni
Csoportterápia
Új barátok
Telefonbeszélgetés
Csók vagy nem csók?
Az apám
Szeretem
Nevelőszülők
Otthon
Közérdekű közlemény!🔧📌❕
Megtörtént🔞
Happy end
Epilógus
Írói utószó

Kitálaltam

572 48 9
By fanny-smith

-Jasmine, te vagy az? -nyitottam ki szemem Cole hangjára. -Te jó isten, mi a francot művelsz itt? -ült le mellém azonnal.
-Hánynom kell... -nyöszörögtem, majd abban a pillanatban a pad széléhez hajoltam, és odataccsoltam a fűre.
-Hé, mi van veled? -nézett a szemembe meghökkenve, miután ráemeltem tekintetemet.
-Az a ribanc kidobott a saját házamból, apám fogalmam sincs, hol van, kurva másnapos vagyok, koszos és büdös, a rohadt gyógyszerek sem hatnak, az emberek kinevetnek, amiért csövessé váltam, és most mindennél jobban hiányzik anyu... -sírtam el magam az őszinteségrohamom végére.
-Na várj, várj, haladjunk az elejéről, mert nem értem, de kérlek ne sírj -mosolygott vigasztalóan, miközben megsimította a vállamat, amitől még inkább bőgtem. -Ki dobott ki téged a házadból? -tette fel első kérdését.
-Apám nője, Natalie -szipogtam. -Egy hatalmas műpicsa, megalázott az összes házunkban lévő idegen előtt, felpofozott, és elküldött otthonról.
-Ezt nem teheti meg! -tátotta el a száját Cole. -Miért nem mész vissza?
-Mert a lelkemre kötötte, ha visszamegyek, kisemmiz engem és apámat... És az a baj, hogy képes rá.
-Jézusom... Ez a nő beteg. Apád tud erről az egészről? -érdeklődött őszintén.
-Dehogy -ráztam a fejem. -De ha tudná, akkor sem érdekelné őt.
-Ilyen rossz vele a kapcsolatod?
-A rossz az gyenge kifejezés... Borasztó. Tizenkét éves korom óta bántalmaz, és megölte anyámat -csúszott ki a számon. Hoppá... Picit megrémültem saját szavaim hallatán, remegtem a testemben lévő fájdalomtól, valamint az idegtől, ám az a döbbenet, és szánalom, amit a fiú arcán láttam, leírhatatlan volt.
-...Én... Ezt... De hogy... -dadogta másodpercekkel később kikerekedett szemekkel, majd olyan idegesen túrt bele a hajába, hogy azt hittem, kitépi a hajhagymáit. -Baszki... Én ezt nem is tudtam -nyögte ki végül.
-Ahh, és nem is szabadott volna megtudnod... Bocs, nem akartalak ezzel terhelni, csak tudod, kicsúszott a számon, de igazából erről az egészről senki nem tud, úgyhogy légyszi ne... -magyaráztam hevesen, ismét könnyeimmel küszködve, ám félbeszakított.
-Jasmine... Annyi év után sem szóltál a rendőrségnek? Hogy vagy képes egyedül cipelni a válladon ezt a terhet?
-Én... Nem, nem akarom, hogy rendőrt hívjanak apámra. Igaz, bánt, de egyedül nem bírnám ki azt a hatalmas csöndet, ami uralkodna a házban, ha elmenne. Egy részem még mindig hiszi, hogy egyszer valami visszatéríti a helyes útra, és hiába tett megbocsájthatatlan dolgot, a lelkem legsötétebb bugyrai arra emlékeztetnek, hogy ő az apám, és így mégiscsak van legalább egy szülőm... Anya olyan volt, mint a legjobb barátnőm -mosolyodtam el keserűen. -Mindent együtt csináltunk. Borzasztóan hiányzik -hunytam le erősen szemeim, de a könnyeim utat törtek maguknak, és újra fulladozós zokogásban törtem ki.
-El sem tudom képzelni, milyen rossz lehet neked... -ölelt hirtelen magához. -Részvétem az anyukád miatt -simogatta a hajamat.
Ezután nem szóltunk semmit, én csak perceken keresztül zokogtam a karjaiban, ő pedig simogatta a fejemet. Arra eszméltem föl, hogy a mellkasán fekszek, ő meg egyik kezét a hátamon pihenteti, és engem néz. Leírhatatlanul rosszul voltam, remegtem, fájt a fejem, a hasam, a szemeim, és szerintem nagyrészt a kimerültség miatt lehetett már hányingerem, így képtelen voltam nyitva tartani íriszeimet, abban a pillanatban nem érdekelt semmi, másodperceken belül édesdeden elaludtam Cole Sprouse mellkasán.

Continue Reading

You'll Also Like

2.8M 91.8K 73
Mit tennétek a helyemben ha egyik napról a másikra minden megváltozna? Én kiakadtam. Elég durván. Édesanyám egyedül nevelt fel ezért örülnöm kellene...
12K 1.1K 21
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
2.7M 6.5K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
1.9M 15.1K 68
KÖNYVKÉNT MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A BOLTOKBAN! CÍM: A vonzás törvénye FÜLSZÖVEG: Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagy...