KUTUP MAVİSİ

By yazmayausenenyazar00

150K 11.1K 10.4K

Saye, büyük bir karmaşanın ortasında rüzgarın dalından uçurduğu yaprak misali benliğinden kopmuş genç bir kız... More

KUTUP MAVİSİ ∆ BİR ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ İKİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ÜÇ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ DÖRT ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ BEŞ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ALTI ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YEDİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ SEKİZ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ DOKUZ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON BİR ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON İKİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON ÜÇ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON DÖRT ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON BEŞ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON ALTI ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON SEKİZ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ ON DOKUZ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ BİR ∆ (YILBAŞI ÖZEL)
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ İKİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ ÜÇ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ DÖRT ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ BEŞ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ ALTI ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ YEDİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ SEKİZ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ YİRMİ DOKUZ ∆ ( Düğün Bölüm I )
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ ∆ ( Düğün Bölüm II )
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ BİR ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ İKİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ ÜÇ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ DÖRT ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ BEŞ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ ALTI ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ YEDİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ SEKİZ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ DOKUZ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ KIRK ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ KIRK BİR ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ KIRK İKİ ∆
KUTUP MAVİSİ ∆ KIRK ÜÇ ∆
DUYURU

KUTUP MAVİSİ ∆ ON YEDİ ∆

2.8K 258 149
By yazmayausenenyazar00

Merhaba arkadaşlar lütfen hayalet okuyucu olmayın sizin düşünceleriniz bu kitabı sekillendirecek . O güzel yorumlarınızı çekinmeden paylaşın benimle 💞 KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM 🤩   

¶        KUZEY        ¶

"Saye kaçırıldı "

Özgenin söylediği kelimeler kulaklarımda yankılanırken hala daha  düşünmeye çalışıyordum .  Kim olabilir di ? Saatlerdir düşünüyordum kim ölmek için bu kadar çabalayabilirdi ?  Ben böyle düşünüp dururken birden duvara fırlatıp attığım telefonum çalmaya başladı .

Ekrana baktığımda her ne kadar çatlamış olsa da çalışıyordu . Hemen açıp karşı tarafı dinlemeye başladım. 

"Merhaba Kuzey Bozoğlu nasılsın beni tanıyabildin mi ? "

Sesinden tanımıştım onu senelerdir intikam diye diye delirmişti

"Merhaba Miraç Soysuz !"

"Hahaha " histerik bir şekilde gülmüştü. Şu an içten içe beni öldürmek için kıvrandığını biliyordum .

" Unutmamışsın beni , unutacak insanoğlu da tanımıyorum zaten . Miraç Soylu yu kim unutabildi ki bu zamana kadar . "

Kendinden çok emin bir şekilde konuşuyordu . Sayeyi her ne kadar merak etsem de sormaya cesaret edemiyordum . Biliyordum ki benim canımı yakmak için gözünü bile kırpmadan Sayeyi öldürebilecek birisiydi . 

" Duydum ki benden intikam alamadığın için kafayı yemişsin . "

Bir kaç dakika sessiz kalsa da sonrasında uzun uzun kahkaha atıp yine sessizleşmişti

"Ne oldu Miraç Soysuz ses tellerin mi koptu "

Cümlemi bitirdiğim anda Saye'nin çığlıkları kulağımı doldurmuştu. 

"Senin kız birazcık çelimsiz çıktı . Benim bu işkencelerime daha fazla dayanamayacak gibi istersen gel de bunu al " 

Sayeden bir nesne , bir obje gibi bahsediyordu . Hayır bahsetmesi bir yana canını yakıyordu . Ona uzun uzun işkence edip vücudunun her bir zerresinin bu acıyı hissetmesini sağlayacaktım.  Benim Sayeme kimse dokunamazdı.

"Sen o suçsuz kızı boşuna kaçırmışsın , içimde ona karşı hicbir şey yok ."

"Öyle mi diyorsun , peki "  deyip telefonu yüzüme kapattı . Sayeyi korumak için elimden ne geliyorsa yapıyordum . Kalbimin her bir zerresine bıçaklar saplanıyordu sanki . Acı tüm vücudumu esir almıştı . 

Tüm korumaları yanıma toplayıp Miraçın ne kadar Sayemi saklayacak ini varsa araştırıp Sayemi bulup yanıma , yuvasına getirecektim. Onun yeri benim yanımdı. Eğer ona dokunmak gibi bir hata yaparsa kolunu yerinden söküp atacağımı biliyordu , bilmiş olması lazımdı .

İçimde tilkiler dönüp dolaşıp kendi kuyruklarına takılıp düşüyorlardı . Sayemi bir türlü bulamıyordum .  Saatlerdir bir ev , bir depo  ve iş yerinden başka hiçbir yer  bulamıyordum  .  Sayemi nere kaçırmış olabilirdi . 

¶          SAYE        ¶

Gözlerimi yavaş yavaş aralamaya başladığım esnada vücudumun her bir zerresi acıdan dile gelmişti resmen . Kuzeyin sesini duyduğumu hatırlıyordum sonrasında ise o iğrenç adam bana gelişi güzel vurmaya başlamıştı.  Şimdi ise acıdan iki büklüm bu soğuk zeminde yatıyordum .

"Vay vay vaayyy kimler uyanmış , günaydın hanımefendi . İstek arzunuz var mı ? " 

"Sen çok pislik ,iğrenç , psikopat bir insansın  hatta insan bile değilsin seni insan sıfatına  koyamam !"

Sinirli bir şekilde yanıma geldi ve saçlarımı avcunda toplayıp kafamı aşağı doğru eğdi . İğrenç nefesi tenimi yalayıp geçmişti .

"Benim aslında nasıl birisi olduğumu görmek ister misin ?" Yüzünde mide bulandırıcı bil ifade vardı .

Bir eliyle saçımı tutarken diğer eliyle de pantolonunun kemerini açmaya çalışıyordu . Aklıma gelen düşünceler ile panikle debelenmeye başladım . O adam ise daha bir kuvvetle saçımı tutuyordu . Artık ağlıyordum ve yalvarıyordum çünkü elimden başka hiçbir şey gelmiyordu .

Adam ne kadar sıska görünse de güçlüydü . Kemerini açamamış  olacaktı ki diğer elini de saçımdan çekti ve kemerini büyük bir gayretle açmaya başladı . Etrafa bakınıyordum çünkü elime böyle bir fırsatın geçmeyeceğini biliyordum .

Yan tarafıma baktığımda orada olduğunu daha önce fark etmediğim küreği gördüm . Uzansam alacağım bir mesafedeydi, adam hala kemeri ile uğraşıyordu takılmış olacaktı ki küfürler edip duruyordu .

Bir hızla yerimden kalktım ve küreği elime alıp o adamın kafasına vurdum . Vurmanın şiddeti ile ses tüm duvarlarda yankılanmıştı.

Bedenimi her ne kadar korku esir alsa da kaçmak zorundaydım . Adam kanlar içerisinde yerde yatıyordu göz ucuyla ona bakıp çıkış olarak tahmin ettiğim kapıdan hızlıca çıktım ve uzun bir koridora girdim . Korumalar koridorun sonunda görünüyordu , sessiz olmak zorundaydım . Başka bir çıkış yolu aramak için geri döndüğümde adam hala yerde yatıyordu ölmüş müydü yoksa ! Ben birisini mi öldürmüştüm .

Olayın şokunu hala üzerimden atmamıştım ki ayak sesleri duymuştum galiba korumalardan birisi bu tarafa doğru geliyordu . Hızlı olmak zorundaydım , etrafa bakındıgımda odanın diğer ucunda küçücük bir cam görmüştüm . Koşarak o tarafa gittim ve camı açıp etrafa bakındım,  yüksek değildi atlayabilirdim . Kendimi gerip camdan tutundum ve sıçrayıp kendimi yukarı çektim . O küçücük camdan çıkabilmiştim , aşağıya doğru atlayıp arkama bakmaksızın koşmaya başladım . 

Ne kadardır koşuyordum bilmiyorum ama bacaklarım artık beynimle olan iletişimini koparmış kendi halinde yürümeye çalışıyordu . Biraz soluklanmak için durduğumda arkama dönüp baktım , kimseyi göremeyişimle derin bir nefes alıp verdim .

Galiba o iğrenç yerden ve adamdan  kurtulmuştum . Ormanda olduğumu  kuşların cıvıltılarıyla anlamıştım , ne ara bu ormana girdiğimi hatırlamıyordum . Biraz etrafa bakınırken uzaktan gelen arabaların sesini duymamla birlikte koştuğumdan daha da hızlı koşup kendimi bir an önce anayola atmak istiyordum .

Yarım saat koşmanın ardından iyice tükenmiştim hava da kararmaya başlamıştı . Artık yerde sürünerek ilerlemeye çalışıyordum .

Uzaktan gelen ışık gözlerimi yakarken  hala sesimi duyurmak için bağırmaya çalışıyordum.  Işık yavaş yavaş geldi ve yanımda durdu , sonrasında ise ışığın önüne gelen bir adamın siluetini gördüm . Ruhum bedenimden çıkmak için yalvarsa da bedenim ellerinden sıkıca tutmuş onu engelliyordu . Gördüğüm siluet beni eğilip kucağına aldığında ruhum da fırsattan istifade bedenimin ellerinden kayıp gitmişti...



Merhaba arkadaşlar bölümün sonuna geldiniz lütfen duygularınızı düşündüğünüz her şeyi benimle paylaşırsanız sevinirim sizleri çok seviyorum ❤️

Continue Reading

You'll Also Like

3K 428 41
-Ne soracaksın? -Karnındaki bebek? O sorunun devamını getirmeden kaşlarımı çatarak ona doğru dönmüştüm. -Ne olmuş karnımdaki bebeğe? -Benim çocuğum m...
48.6K 1.2K 43
Ömİl i sevdiğim için burdayım burada daha önce vardım hikaye yazmaya yeni başladım
729K 32.3K 20
Yasmîn, annesiyle birlikte Zemheroğlu konağında çalışmaktadır. Zemheroğlu Mardin'in en köklü aşiretidir. Yasmîn'in babası bir gece ansızın annesini...