KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ SEKİZ ∆

1.5K 120 255
                                    

21122000z ve inci6161 canım bu bölümü size ithaf ediyorum ❤️

En çok yorum atan bir sonraki bölümün ithafını alır 🌺

" Eşiniz 6 haftalık hamile gözünüz aydın."

¶      KUZEY    ¶

Duyduklarım karşısında afallamış , bir doktora bir Sayeye bakıyordum .  İkisinin de ağzı kulaklarında bana bakıyorlardı.  Ben , Kuzey Bozoğlu baba mi olacaktım .  Ben 25 yaşında baba , Saye de 22 yaşında anne  . Üniversite stajindan iş buralara kadar gelmişti . 

Olayın sevinci ile Sayeye sarıldım ve etrafımda dondurmeye başladım . O ise bir yandan gülüyor bir yandan da " yapma canım midem bulanıyor kusacagim ." Diyordu . Yavaşça Sayeyi  yere indirdim ve  elimi  istemsizce karnına götürüp okşamaya başladım.

"Hadi artık evinize gidin . Hem Saye hanım biraz dinlensin hem de ben sıradaki hastam ile ilgilenebileyim " dedi doktor sitem edercesine  ve ekledi . " Haftaya kontrole kadın doğum uzmanımız olan Sertaç beye  gitmeyi unutmayın  , buranın en iyi doktorlarından bir tanesi o dur .Bir de unutmadan söyleyeyim  artık Saye hanım her ilacı kullanamazsınız bir şey olduğunda Sertaç beye  danışın öyle kullanın "  dedi .

Kafa sallayıp geçiştirmiştim çünkü ben Sayemi erkek doktora gönderemezdim . Onu  yolda yürürken bakan insanlardan bile kıskanıyorken erkek doktora hiç tahammül edemezdim.  

Saye ile toparlanıp hastaneden ağır adımlarla çıkarken ,  ona şöyle bir bakıp nasıl güzel bir anne olacağını hayal etmeye başlamıştım. Çocuğumuzun her hali ile ona benzemesini o kadar çok istiyordum ki .

Onun gibi güleç yüzlü , ışıl ışıl çevresini neşeye boğan bir çocuk evimizi o kadar güzelleştirirdi ki . İlk önce annesi gelmiş karanlık olan evimizi aydınlatmıştı tıpkı bir güneş misali . Şimdi de çocuğumuz gelecek ve aydınlık olan evimizi kuş cıvıltıları ile dolduracakti .

Artık evimizin o kasvetli havası dağılıp gitmişti . Dedem bile o solgun , yorgun  halinden sıyrılıp gitmişti .  Ben ... Ben ise şimdi tam anlamıyla yaşamaya başlamıştım.  Bir yuvaya  eş , baba olacaktım . İlk defa benim omuzlarıma bu kadar büyük bir yük binecekti . Üstesinden Saye'min yardımı ile gelebileceğimi biliyordum .

O benim artık can yoldaşım , hayat arkadaşımdı . Ne derdim , sıkıntım varsa onunla paylaşacak  , bir hal çaresini bulmaya çalışacaktık.  Onun şu zamana kadar başaramadığı hiçbir şeyi görmemiştim .  İsterse başarısız olsun , üzerine gidip sıkı çalışarak basariyordu daima . Eminim anneliği de en güzel şekilde yapabilecekti.

Ne  ara arabaya geldiğimizi anlayamamıştım bile . Saye'min durtmesi ile normal hayata dönmüştüm .

"Canım iyi misin ?"

Olumlu bir şekilde kafamı salladım ve gülümsedim  .  Saye uzunca bir süre bana baktıktan sonra arabaya binip ,  emniyet kemerini takmıştı.  

Hava biraz donuk gibiydi , bulutlar güneşin önünü kapatmış dünyayı ısıtmasına izin vermiyorlardı . Hâlbuki güneş olduğu zaman Saye'min sarı olan saçlarının her bir teli altın sarısına dönüyor ve etrafı aydınlatıyordu.   Herkes saçlarını sarıya boyatiyor sarışınım diye ortalarda geziniyordu  ama Sayem öyle değildi . Onun saclarindaki renkler sadece gökkuşağında bulunuyordu . Benden başkası onun saçlarını kesfetseydi eğer intihar sebebim olabilirdi .

 KUTUP MAVİSİ  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin