Grace a Chace

By tryitagain-

105K 5.3K 313

(pokračovanie Crazy for this Girl) Grace a Chace nastupujú do tretieho ročníka na strednej a obaja sa musia... More

Grace
Chace
Grace
Chace
Grace
Chace
Chace
Grace
Chace
Grace
Chace
Grace
Chace
Chace
Grace
Grace
Chace
Grace
Chace
Grace
Chace
Grace
Grace
Grace
Grace
Chace
Grace
Grace
Chace
Chace
Grace
Chace
Grace
Chace
Grace
Chace
Chace
Grace
Chace
Chace
Grace
Grace
Chace
Grace
Chace

Grace

2.5K 122 4
By tryitagain-

„Pod!" môj ocko aj ujo Matty naraz vyskočili ihneď ako Chace dostal loptu. Ten však ani nemihol okom len sa sústredil na hru.

„Och bože neznášam keď toto robia. Ľudia zazerajú," ozvala sa mama a ja som sa len zasmiala a prikývla. Presne som vedela čo myslí. Ale bude to ešte horšie.

„To je môj syn!" vyskočila teta Ava keď zaskóroval. Chace sa na nás len zasmial a potom už okolo neho behali spoluhráči a búchali ho uznanlivo po pleciach.Potom znova nabehli do stredu aby mohli rozohrať a ja som sa len pousmiala a odkusla si z môjho hot dogu. Zbožňovala som piatkové večery. Bolo pekné mať nejakú tradíciu a pre nás to bolo ísť na každú jednu Chacovu hru. Basketbal hrá už od ôsmych takže si viete predstaviť na koľkých hrách sme už boli. Uff príšerne veľa. A vždy to prebiehalo rovnako. Naši otcovia s pivom v ruke kričiac na celú telocvičňu, Chacova mama kričiac ešte viac a ja a mama s Mayou sme len ticho sedeli a hanbili sa za nich. A keď Chace skončil väčšinou sme sa šli niekam na jedlo, alebo sme skončili u nás doma a naši otcovia pokračovali v pití piva a my traja sme len sedeli a smiali sa na nich.

Hra skončila, pravdaže s priaznivým výsledkom pre nás. Naša škola vybudovala sakra skvelý tím.
Čakali sme vonku, zatiaľ čo sa Chace sprchoval. Ja som sledovala mamu a ocka. Alebo skôr ocka, ktorý už mierne podgurážený šepkal mame niečo do ucha a ona sa len červenala a smiala. Bože niekedy sa chovajú ako pubertiaci. Počkať niekedy? Takmer neustále!

Chace konečne vyšiel zo šatne spolu zo spoluhráčmi a ja som sa len rozosmiala keď sa teta Ava k nemu rozbehla a ihneď ho začala stískať v náručí, ostatní chalani sa na ňom iba smiali.

„Ach neviem ako si ten chalan udržuje svoju reputáciu," odfrkol si ocko a ja som naňho iba nepekne zazrela. Pravdou je, že Chace je....niečo zaujímavé. Nenazvala by som ho priamo populárnym, ale každý vedel kto Chace Williams je. Najmä preto lebo neustále s Rain vymýšľali žartíky alebo blbosti. Potom tu bola jeho veselá a zábavná osobnosť, ktorou si takmer každého získal. A potom tu bolo to, že bol športovec a baby po ňom išli. A on ich rád prijal ehm ak viete čo myslím. Ale nebolo na mne aby som ho súdila. Sme kamaráti, beriem ho ako je. Nepáči sa mi ako sa zahráva s babami, ale je to jeho vec nie moja.

„Čauko" prekvapene som strnula keď som sa zrazu ocitla v Chacovom objatí jeho pery sa nenápadne obšúchavajúc o moje líce keby tam okato zanechal pusu ako väčšinou tak by ho môj ocko oskalpoval. Bože tak neznášam aký je ochranársky! Už teraz nám venoval ostražitý pohlaď, ale mama len pohladila jeho rameno a keď na ňu pozrel ona dominantne pokrútila hlavou. A on zostal ticho.

„Hej Mat stavte sa potom u nás!" zakričal ocko keď otváral dvere spolujazdca na našom aute. Mama už sedela za volantom a ja som nastúpila dozadu, vedľa May. Vyrazili sme domov a ja som si vydýchla. Ale keď sa ocko v sedadle otočil na mňa s nevraživým tušením som sa narovnala.

„Gracie, zlatko," oslovil ma a ja som sa naňho iba nechápavo zamračila. „Neskúša na teba Chace nič, že nie?" zaťal sánku a my dvaja sme len zostali na seba hľadieť. On očakávajúc moju reakciu zjavne nahnevaný a ja neprejavujúc ani jedinú emóciu, perfektný poker face. Toto sme robili vždy.

Naše zazeranie bolo prerušené maminým výbuchom smiechu. Obaja sme sa na ňu prekvapene pozerali a ona len pobavene pokrútila hlavou. ,,To nie je smiešne Frey!" skríkol ocko a ona sa naňho zaškerila a zakusla si do pery.

„Len som si spomenula. Pamätáš ten Mattyho sen o tom že sa Gracie a Chace dajú dokopy lebo sú pre seba súdení?" uchechtla sa a on len prevrátil očami.

„Chace a ja sme kamaráti! Sme najlepší kamaráti sakra. A oni sa občas objímajú a hej občas mi dá malú pusu na líce alebo čelo. Ale všetko je len o kamarátstve oci!" zazrela som naňho tvrdo a založila si ruky na hrudi.

Ocko nespokojne stisol pery ale mama sa na mňa milo usmiala. ,,My rozumieme zlatko. Že Jayden!" zazrela naňho a on si len povzdychol ale prikývol a jemne mykol kútikom úst, čo asi mal byť naznak úsmevu. Konečne sme zaparkovali pred domom a ja som si len unavene povzdychla a ihneď vyletela z auta. Chace tu bol pravdaže skôr ako my, jeho rodičia sa už ponáhľali k nám len sa smejúc kým on zamieril domov, zrejme si zvaliť veci.

„Gracie, pod mi prosím pomôcť doniesť niečo na občerstvenie," zvolala mama len som stupila na prvý vchod tak som sa s povzdychom otočila a zamierila do kuchyne zatiaľ čo ocko zapol telku a počula som ako vyťahuje fľaše z baru a štrngajú si s ujom Mattym. Len sa za nami zavreli dvere kuchyne mama sa na mňa nadšene otočila. „Okej pred ockom som nič nechcela hovoriť ale úprimne zlatko myslím že ty a Chace tvoríte spolu perfektnú dvojku!"

„Nechodíme spolu sme kamaráti!"

,,Fajn v poriadku ja len hovorím že myslím že Jeho by ocko aj prekusol po čase!"

„Mami ja..." len som si povzdychla a vyskočila na kuchynskú linku. „Neviem či mám k Chaceovi taký typ pocitov," sklonila som hlavu a ona sa na mňa len starostlivo zamračila rukou naznačujúc nech pokračujem.

„Alex, vieš ktorý ten blonďavý. Tak pri ňom to je všetko také..ach..proste živé. Každý dotyk ma roztrasie a proste moje vnútornosti sa chvejú a som nervózna a všetko. S Chacom sa proste cítim doma," Pri týchto slovách sa mama zoširoka usmiala aj keď netuším prečo. „Je to proste známy pocit. Pokoj. Som naňho tak zvyknutá a všetko je to proste prirodzené. Ja s ním nemám najmenší problém je proste ako...ako môj brat. Ako moje dvojča. Ako moja súčasť. Ako môj domov," vydýchla som a ona sa iba usmiala a prikývla pošuchávajúc moje koleno.

„Gracie sú to tvoje pocity a ja ti nemôžem povedať čo je správne a čo nie. Prídeš na to sama ver mi. Ale teraz...v živote nie je len láska a vzťahy a príbehy a romantika. Buď sama sebou okej? A keď príde ten správny čas, príde ten správny človek. A hádam to ockovi nespôsobí infarkt!" rozosmiala sa a ja som sa k nej pridala.

Ozvalo sa zaklopanie a Chace vletel dnu úsmev na jeho tvári. ,,Čau čau, teta Frey, chcete pomôcť?" žiarivo sa usmial a ona len pokrútila hlavou prešla k chladničke a mumlajúc niečo o koláči odišla aj s podnosom preč. Chace len pobavene pokrútil hlavou a prešiel ku mne, pokladajúc ruky na každú stranu mojich nôh široko sa na mňa usmievajúc.

„Gracieee," zatiahol a ja som iba nadvihla obočie.

„Áno Chacieeee?" zaškerila som sa a on iba prevrátil očami. ,,Asi by ťa ocko nepustil so mnou na párty čo?"

„Podľa mňa ti 7 rokov poznania ho stačí aby si vedel odpoveď," so smiechom som mu poklepala po líci a on iba vyfúkol vzduch a zamračil sa.
„Škoda chcel som aby si so mnou šla. Oslava nášho víťazstva!"

„Možno niekedy v inom živote," mykla som plecom a on sa iba uchechtol aj keď mierne ponuro.

„Okej, tak čo keby aspoň vypadneme na zadný dvor a na prechádzku pod hviezdami?"

„Plný energie po hre?"

„Pre teba vždy!" žmurkol a ja som ho len tasla po pleci ale potom som kývla a zošuchla sa povedľa neho dole, smerujúc do obývačky. „Ja a Chace sa ideme dozadu prejsť, skôr než sa spýtaš nie oci nechystáme sa robiť v kríčkoch žiadne neprístojné veci, proste ideme na vzduch," usmiala som sa naňho a on sa zamračil no zostal ticho zrejme si všimol ako mama po ňom zazerala.

Chace vyšiel z dverí o sekundu neskôr a len kývol rodičom a spolu sme prešli obývačkou na zadný dvor a tam cez bránku dozadu na lúku. Len čo sme boli z dohľadu okna Chace sa uvoľnil a ako bežne okolo mňa prehodil ruku tisnúc sa k môjmu boku. V tichosti sme kráčali hodnú chvíľu keď sme sa nedostali k nášmu obvyklému miestu a posadili sa na starú lavičku, naše hlavy sa ihneď stočili hore.

„Nemám to rád," hlesol Chace a len si ľahol na lavičku jeho hlava v mojom lone. Prehrabla som mu stále trochu vlhké vlasy a len som sa zamračila.

„Čo?"

„Že si tvoj ocko myslí že by som ťa zneužíval. Už mohol zistiť aká si pre mňa dôležitá a že nikdy nenechám niekoho ublížiť ti a keby som ti ubližoval ublížim tým aj sám sebe," vydýchol, hladiac na mňa a ja som sa len usmiala a vtisla mu malý bozk na špičku nosa.

„Podstatné viem že to viem ja. Si dobrý človek Chacie,"

„Och nie láska, dobrá si tu ty!" rozosmial sa a len sa potočil k môjmu bruchu a zaboril don tvár vydávajúc vtipné zvuky. Rozosmiala som sa a snažila som sa ho odtlačiť čím som však dosiahla len to že sme o moment boli na zemi a ja som sa zvíjala v kŕčoch zatiaľ čo on ma šteklil.

„Dosť Chace!" zvýskla som pobavene a ona naozaj prestal už sa len nado mnou týčil s víťazoslávnym úsmevom na tvári. Stále ma privaľujúc svojim telom začal pobavene vyberať trávy z mojich vlasov a napokon vstal a pomohol aj mne. Posadili sme sa opäť na lavičku, on sa stále škeriac a potom si len povzdychol a znova sa do mňa oprel.

„Gracie?"
„Hmm?"
„Aké je to byť zamilovaný?" zašepkal a ja som sa naňho prekvapene pozrela.
„Ako...ako by som to ja mohla vedieť?" zahanbene som sklonila hlavu a on ihneď vydal previnilé fňuknutie.

„Oh nie nemyslel som to zle proste len...očividne si zamilovaná do Alexa a ja...myslím že mám niekoho rád a nie som si istý tak sa pýtam pre...uistenie," povzdychol si a ja som sa pousmiala. ,,Neviem či som zamilovaná do Alexa. Proste je to také pobláznenie. Páči sa mi? Možno. Ale láska to asi nie je. Vieš celé to zamilovanie a lásku...ja ani neviem ako to brať myslím že to je svojská vec. Že to proste niekde vnútri vieš že TOTO je TO a nič lepšie už nepríde nikdy a ani by si to nechcel skúšať. Ocko často hovorí že sa nikdy necítil správne až kým nestretol mamu. Akoby nikdy nemal miesto kam patril. Akoby nikdy nemal ....domov," zamračila som sa a len sa narovnala keď som si spomenula ako sa mama usmiala pri tom keď som to isté povedala o Chaceovi. Ale nie s nami je to predsa inak ocko vyrastal bez domova, mama bola preto jeho domov.

Chace je súčasťou môjho domova nie je to tak že by to bol proste on. Bláznovstvo. „Je to osobná vec. Každá jedinečná," usmiala som sa a on sa iba zoširoka usmial a potom okolo mňa obmotal ruky a stúlil sa ku mne. ,,Čo by som ja bez teba robil Gracie?" hlesol s výdychom a aj som sa iba rozosmiala.

„Bol úplne stratený!"

Continue Reading

You'll Also Like

225K 20.3K 140
*** Svet čakal na to, kedy sa do seba zamilujú, svet čakal na to, kedy sa znova stretnú, svet vždy čakal na to, keby budú môcť byť znova šťastní *** ...
116K 4.5K 51
Hannah je občanka USA, ktorá navštevuje Univerzitu v Londýne a upúta (nie práve s nadšením) pozornosť člena najobávanejšieho gangu v Londýne - Zayna...
775K 43.8K 50
Najbystrejšia čarodejnica svojho veku a bývalý smrťožrút...Senzácia, akú čarodejnícky svet ešte nevidel! Draco Malfoy a Hermiona Grangerová sa nevide...
10.5K 69 64