New beginning [ЗАВЪРШЕНА]

By mercgirl_77

138K 4.2K 251

Алисън Купър е едно 19 годишно момиче. Мести се в Лос Анджелис, за да учи в университет. Дали ще намери любов... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Бележка
47
48
49
50
51
52
53
54
56
57
58
59
60-The end?
ВАЖНО
Without you i am nothing

55

1.4K 51 2
By mercgirl_77

Вчера със Зак излязохме. Отидохме в един много хубав ресторант и си говорехме. Той е много добър слушател и се радвам, че се срещнахме. Разказвахме си спомени и много се смяхме. Доста приятна компания е и от сега нататък ще излизаме често. Зейн няма от какво да се притеснява, защото със Зак сме само приятели. Спрях да мисля за Зак и отидох в кухнята при Нат. Тя беше направила палачинки и аз седнах на един стол до нея. Сложих си една палачинка в чинията и я намазах с шоколад. Отхапах от палачинката и се наслаждавах на вкуса.

-Готвиш уникално, човек.-казах ѝ и тя се усмихна.
-Благодаря. Как мина вчера със Зак?-попита тя и повдигна вежди.
-Доста добре. Отидохме да вечеряме в един ресторант и си говорехме. Приятна компания е.-отговорих ѝ и доизядох палачинката си.
-Мхм...-кимна Нат.
-Как минаха снимките?-попитах я.
-Супер. Доста се забавлявахме, защото или някой си объркваше репликата или не можеше да бъде сериозен.-отговори Нат и се засмя. Говорехме си още малко и видяхме, че стана време да тръгваме за университета. Аз си взех чантата и си облякох коженото яке. Взех ключовет за колата си и с Нат слязохме. Качихме се в колите си и потеглихме към университета.

Няколко минути по-късно вече бяхме на паркинга и паркирахме колите си. Слязохме от тях и ги заключихме. Влязохме в двора и седнахме на пейките да чакаме момчетата. Видях Клоуи и Аманда да стоят на отсрещната пейка с другите си приятелки. Гледаха нещо на телефона и се смееха. Ъхх, как може да имат толкова дразнещи гласове? Изместиха погледа си и видях, че момчетата идват при нас. Те ни се усмихнаха и ние станахме. Целунахме ги и влязохме вътре в университета. Лекциите започнаха и се съсредоточих върху тях.

Няколко часа по-късно бяхме в коридора и си говорехме. Момчетата се бяха подпрели на стената и гледаха нещо на телефоните си.  Видях Клоуи да се приближава към нас и се усмихваше дяволито. Какво е намислила? Тя дойде при нас и ние я изгледахме странно.

-Здравейте, сладури! Радвам се да ви видя.-каза и се усмихна фалшиво.
-Какво искаш?-попитах я и присвих очи. Тя само се засмя и извади телефона си от чантата си.
-Алисън, Наталия, мисля че трябва да видите това.-каза тя и ни подаде телефона. С Нат я погледнахме объркано и взехме телефона. Имаше някакво клипче и тя ни го пусна. Беше снимано в някакъв клуб и погледа ми попадна на нещо доста интересно. Грейсън и Зейн... и до тях бяха Аманда и мисля че другата се казваше Сара. Видях как двете се намърдаха в скутовете им и започнаха да се приближават все повече и повече... докато Аманда не започна да целува врата на Зейн. Бях в шок. Погледнах към Нат и нейната реакция не беше по-различна от моята. Отново погледнах телефона и клипа свърши. Очите започваха да ми се насълзяват. Момчетата изглеждаха доста объркани. Те също изгледаха клипа.

-Не е това, което...-започна Грейсън, но Нат го прекъсна.
-Недей. Просто... просто замълчи.-каза тя и ми подаде телефона и изчезна нанякъде. Аз погледнах към Зейн с насълзени очи.
-Защо?-попитах тихо.
-Алисън, не е...-опита се да обясни, но аз го замерих с телефона и тръгнах някъде из коридора. Влязох в женската тоалетна и заключих вратата. Видях Нат да се подпира на стената. Отидох до нея и двете оставихме сълзите да се спуснат.

Защо? Защо точно на мен? Защо точно с Аманда? Нали ме обичаше? Нали винаги щеше да е до мен? Лъжа... всичко е било просто една шибана лъжа. Аз му се доверих. А той си мислеше, че ще го зарежа и ще тръгна със Зак. С Нат се поуспокоихме малко и измихме лицата си. Излязохме от университета и се прибрахме вкъщи.

Гледна точка на Зейн

Ще убия Клоуи. Бесен съм! Меко казано бесен. Как можа да го направи? Ако не беше момиче, повярвайте ми щях да я убия. Сега как ще обясня на Алисън, че всичко това е било планирано и че аз нямам нищо общо с Аманда. Защо все на мен? Защо живота ме мрази толкова много? На всичкото отгоре и Кевин не спира да ми пише. Не ми беше до него сега. С Грейсън обиколихме целия университет да търсим момичетата. Звънях на Алисън, но телефонът и беше изключен. Мамка му, ще се побъркам. Излязохме навънка и видяхме, че колите им ги няма. Дали са се прибрали?

-Какво ще правим сега?-попита Грейсън и аз го погледнах.
-Не знам. Искам да убия някой. Защо всички не вървят на майната си и не ни оставят намира?-попитах ядосано.
-Как може Клоуи да е такава кучка?-попита Грейсън.
-Мамка му, мамка му, мамка му...-започнах да виках и ударих стената.
-Хей, хей, успокой се. Ще измислим нещо.-опита се да ме успокои Грейсън, но не мога. Видях Клоуи и тъпите ѝ приятелки да излизат от университета и веднага тръгнах към тях. Застанах пред тях и Клоуи ми се усмихна.

-Зейни, искаш да ми благодариш, че те спасих от тази смотанячка?-попита тя с писклив глас. Нервите ми не издържат вече.
-Ти... тъпа ли си?-не знам какво да кажа вече.-Как може да си толкова голяма кучка и да се месиш в живота на другите? Толкова ли ти е скучен живота, че ходиш да се месиш при другите?-започнах да ѝ викам в лицето.
-Успокой се и спри да ми викаш.-каза тя и аз се изнервих още повече.
-Веднага искам да кажеш на Алисън какви сте ги замисли с тези.-заповядах ѝ и тя се изсмя. Изсмя се!
-Виж какво, направих ти услуга. Много добре знаеш, че Аманда е по-добра от тази.-каза и вече наистина не издържам. Как съм спал с нея изобщо?
-И с какво е по-добра? С това, че се държи като кучка ли? Или пък, че е толкова отчаяна и ти се връзва на акъла?-попитах.-Защо го направи това?
-Защото го заслужават. Алисън зае мястото ми за модел. Джони избра нея, а тя дори не се яви на кастинг. Наталия ми взе ролята. Тези провалят всичко.-извика Клоуи и аз се засмях.
-Те не са виновни, че са по-добри от теб. Знаеш ли какво? Накрая ще си останеш сама, защото си толкова завистлива и мислиш само за себе си. Ти никога няма да бъдеш истински щастлива. И как се почувства сега?-попитах я и тя мълчеше. Изсмях се леко. Знаех си. Направила го е само, за да си отмъсти. Аз се обърнах и отидох при Грейсън. Качихме се в колите си и се прибрахме. Утре ще говорим с момичетата. Сега нито ще искат да ни виждат, нито да говорим с тях.

Continue Reading

You'll Also Like

83.7K 2.9K 67
Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и ще бъде отново с Алисън? Какво ще се слу...
11.9K 608 51
••• "-𝙔𝙤𝙪'𝙧𝙚 𝙢𝙞𝙣𝙚.-𝙝𝙚 𝙬𝙝𝙞𝙨𝙥𝙚𝙧𝙚𝙙-𝙊𝙣𝙡𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙚. 𝘿𝙤 𝙣𝙤𝙩 𝙛𝙤𝙧𝙜𝙚𝙩 𝙞𝙩. 𝙃𝙞𝙨 𝙫𝙤𝙞𝙘𝙚 𝙬𝙖𝙨 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥...
196K 14K 67
Съдбата реши да ги омъжи. За него нямаше проблем, но за нея имаше, тя го мразеше. Мразеше го заради болката, която й е причинил. Тази болка все още...
272K 8.1K 55
Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' се променя, но най-голямата промяна настъ...