New beginning [ЗАВЪРШЕНА]

By mercgirl_77

138K 4.2K 251

Алисън Купър е едно 19 годишно момиче. Мести се в Лос Анджелис, за да учи в университет. Дали ще намери любов... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Бележка
47
48
49
50
51
52
54
55
56
57
58
59
60-The end?
ВАЖНО
Without you i am nothing

53

1.6K 51 2
By mercgirl_77

Гледна точка на Нати

Днес е понеделник, хорааа. Днес са снимките за филма и нямам търпение. Цяла вечер не съм спала от вълнение. Станах от леглото си отидох в банята да се изкъпя. Пуснах душа и застанах под него. Топлата вода се стичаше по тялото ми. Изкъпах се и увих хавлия около тялото си. Измих си зъбите и отидох да се облека. Облякох си черна тениска и сини дънки. Изсуших косата си и в една малка раничка си сложих телефона, ключовете и пари. Излязох от стаята си и отидох в кухнята да пия вода. Извадих телефона си и се обадих на Грейсън.

-Ало.-каза сънено той. Ще го убия ако не е готов.
-Готов ли си?-попитах.
-Мамка му.-чух го да псува тихо.-Ъъ да, да само да се облека.-каза той.
-До 20 минути ще дойда да те взема и гледай да бъдеш готов, защото в противен случай няма да присъстваш на снимките.-заплаших го.
-Ще бъда готов.-каза той и аз затворих. Прибрах телефона си и отидох да видя Алисън дали спи. Почуках леко на вратата ѝ и чух как казва "Влез". Отворих вратата и надникнах. Али беше застанала пред огледалото и си правеше две рибени кости.

-Аз ще тръгвам. Сигурна ли си, че не искаш да дойдеш и ти?-попитах я. Вчера ѝ предложих да дойде с мен, но тя каза, че не иска да ме разсейва.
-Не, ще излизам със Зейн.-отговори ми тя и се усмихна.-Късмет.
-Благодаря! Ще ти се обадя, когато приключим.-казах ѝ и тя кимна. Аз затворих вратата и излязох от апартамента. Качих се в колата си и потеглих към Грейсън.

След малко вече бях пред сградата и чаках Грейсън да слезе. Не чаках много. Той се качи в колата и ме целуна. Аз също му отвърнах и му се усмихнах. Запалих колата и потеглих към мястото, където щяхме да снимаме. Вълна от притеснение ме обля по пътя. Започнах да си мисля всякакви неща. Ами ако не се справя? Ако ме хване сценична треска и замръзна на място? Всички ще ми се смеят и ще ме изгонят. Мамка му. Трябва да се успокоя. Добре, Нат, дишай. Дишай... всичко ще бъде наред. Успокой се.

Опитах се да се успокоя и малко ми помогна. Видях че приближаваме мястото и намалих. Спрях колата на паркинга и с Грейсън слязохме от колата. Аз я заключих и тръгнахме. Грейсън ме хвана за ръката и аз го погледнах. Той ми се усмихна и стисна леко ръката ми.

-Хей, успокой се. Ще се справиш, вярвам в теб.-опита да ме успокой Грейсън и аз се усмихнах леко.-Бъди уверена в себе си и им разкажи играта.-надъха ме Грейсън и притеснението започна малко по малко да изчезва. Приближихме снимачната площадка и режисьорът дойде при мен.

-Наталия, идваш точно на време.-каза той и аз се усмихнах леко.-Знаеш си репликите нали?-попита той.
-Да.-отговорих и кимнах.

Гледна точка на Грейсън

-Знаеш си репликите нали?-попита режисьора, Нат.
-Да.-отговори тя и кимна.
-Чудесно. След като кажеш втората реплика има целувка, нали видя?-попита той и за малко щях да се задавя. Целувка? Между кого?
-Да, знам.-отговори Нати.
-Добре, ела да те запозная с актьора, който трябва да целуваш.-извика я режисьора и тя тръгна. Нат ще се целува? Какво? Ама как така? Аз съм ѝ гадже за бога. Няма да го позволя.

След малко се върнаха и ми казаха да се дръпна леко назад. Започнаха да снимат. Актьорите си казваха репликите и дойде ред на Нат. Тя започна да говори. Наистина трябваше да играе лошото момиче. Отдава ѝ се. Не искам да кажа, че е лоша, просто е добра актриса. Втората реплика свърши Нат и момчето започнаха да се приближават един към друг. А не, това няма да го позволя. Аз се изкашлях силно.

-Стоп!-извика режисьорът. Той се обърна към мен и ме гледаше ядосано.
-Съжалявам, подразни ме гърлото.-казах и той ми хвърли още един лош поглед.
-Продължаваме от втората ти реплика. Готови, камера... старт.-извика отново режисьорът. Нат отново си каза репликите и започнаха да се приближават един към друг. Бяха почти на милиметри един от друг.
-Мисля, че снимате от грешния ъгъл.-обадих се и режисьорът се изнерви.
-Стоп!-извика изнервено той и се обърна към мен.-Виж, момче не ми се бъркай в работата.-предипрвди ме той и аз повдигнах ръце. Той отново каза да започнат от репликата на Нат. Всичко започна да се повтаря.

-Ама не мислите ли, че от другия ъгъл ще изглежда по-добре.-отново ги прекъснах и този път наистина се ядоса.
-Аз ли съм режисьора тук или ти? Ако искаш ела ти зад камерата и снимай.-извика той.
-Аз просто изказвам мнение.-защитих се.
-Не ми трябва мнението ти. Охрана, изядете го оттук.-нареди той и аз окорих очи.
-Не, моля ви. Обещавам повече няма да преча.-започнах да се моля докато едни едри мъже се приближиха към мен и ме хванаха за раменете.-Хайде де, оставете ме.-виках, но горилите вече ме изкараха на вън и затвориха вратата. И сега какво ще правя? Мамка му, Нат сега ще се целуне с този. Аз седнах на земята и прекарах ръка през косата си. Кой знае кога ще свършат сега? Цял ден тук ли ще стоя? Извадих телефона си и набрах номера на Зейн.

-Какво става, братле?-попита Зейн, след като вдигна.
-Ще дойдеш ли да ме вземеш?-попитах.
-Да. Какво да не те изгониха?-изсмя се Зейн.
-Ха-ха, много смешно. Чакам те, сега ше ти пратя адреса.-извъртях очи, а той продължаваше да се смее.
-След 15 минути съм при теб.-каз стой и затвори. Аз му пратих адреса и го зачаках.

Наистина след 15 минути той беше вече тук. Аз се качих в колата му и той потегли нанякъде.

-Къде отиваме?-попитах.
-Ако искаш да седнем някъде? Трябва да ти кажа нещо.-каза той и аз го погледнах объркано. Какво има да ми казва?
-Добре.-отговорих му и той не каза нищо повече. Загледах се през прозореца.

След малко Зейн спря колата пред някакво кафе и ние слязохме. Той заключи колата си и влязохме вътре. Седнахме да една маса и си поръчахме кафе. Те ни донесоха кафетата и аз разбърках моето.

-Какво искаш да ми кажеш?-попитах го и той отпи от кафето си.
-Ами... Кевин.-въздъхна той. Какво за Кевин?
-Какво за него? Напоследък не ни е закачал.-попитах.
-Теб не, но мен постоянно ме тормози. Заплашва ме, че ако не направя каквото той каже ще нарани Алисън.-обясни той и аз го погледнах.
-Как така ще нарани Алисън?-попитах и той вдигна рамене.
-И аз не знам, но не искам и да разбирам. Това копеле не ме оставя намира. Постоянно иска да му върша работата. Вчера искаше да ходя и да плащам на Ричард за кокаина, но аз не отидох. Днес не ми е звънял. Надявам се да не направи някоя глупост.-каза отчаяно Зейн. Този идиот няма ли най-накрая да спре да се занимава с нас.
-Искам да го убия честно.-казах изнервено.
-Аз също. Бих направил всичко за Алисън. Ако не беше тя, изобщо нямаше да се занимавам с него.-въздъхна Зейн и разбърка кафето си.
-Не знам какво да направиш, за да те остави.-сведох леко поглед.-Но... защо закача само теб? Мен не ме е търсил.-попитах объркано.
-Не знам. Какво толкова съм му направил?-попита Зейн. Говорехме си още и помолих Зейн да ме върне обратно при Нат. Тя ми писа, че снимките ще приключат след малко. Ние платихме сметката и станахме от местата си.

Зейн ме остави пред сградата и аз му благодарих. Изглеждаше притеснен за Алисън и виждам колко му пука за нея. Иска всичко да е добре с нея. Тъпият Кевин, дано не направи някоя глупост. Застанах пред вратата и зачаках Нат да излезе. Не чаках дълго и тя излезе. Аз я погледнах несигурно. Дали ми е сърдита.

-Сърдиш ли се?-попитах.
-Не.-отговори тя.
-Наистина съжалявам, просто ревнувах. Не мога да те гледам как се целуваш с някой друг. Извинявай че се опитах да проваля всичко и...-започнах да се извинявам, но тя ме прекъсна.
-Спри да се извиняваш и ме поздрави за първите ми снимки.-каза Нат.
-Гордея се с теб. Знаех си, че ще се справиш.-казах ѝ и я целунах.
-А и да ти кажа... повече няма да идваш с мен на снимки.-каза Нат след като се отделихме от целувката.-Ще ме гледаш, когато филмът излезе по кината. Режисьорът каза, че не иска да присъстваш на снимките, защото пречиш.-обясни тя и аз кимнах.
-Ясноо...-въздъхнах и тя се засмя.
-Ти какво прави докато ме чакаше?-попита тя. Аз започнах да ѝ обяснявам  докато вървяхме към колата. Качихме се вътре и тя потегли.

Continue Reading

You'll Also Like

44.2K 1.5K 73
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
11.5K 600 24
Тя мисли, че живее в един нормален и скучен свят, но с времето открива, че не е така. Щом се запознава с Него, открива съвсем нов и непознат свят. Св...
14.7K 828 42
...
227K 9.2K 87
Къдриците по косата. Дразнещият смях. Глупавите физиономии. Детето в нея ме подлудяваше. Всичко малко и така на пръв поглед незначително ме караше да...