New beginning [ЗАВЪРШЕНА]

נכתב על ידי mercgirl_77

138K 4.2K 251

Алисън Купър е едно 19 годишно момиче. Мести се в Лос Анджелис, за да учи в университет. Дали ще намери любов... עוד

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Бележка
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60-The end?
ВАЖНО
Without you i am nothing

26

2.1K 67 6
נכתב על ידי mercgirl_77

След фотосесията Грейсън и Нати искаха да отидем на ресторант, за да отпразнуваме успешната фотосесия. Не ми се ходеше никъде, исках просто да се прибера, да си взема дълъг и отпускащ душ и да си легна. Но те настояваха толкова много, а и няма как да откажа на Нат. Със Зейн не сме си говорили след снимките, дори не ме поглеждаше. Какво му стана? Защо ме целуна така от нищото и после каза, че било просто за снимките? Няма смисъл това. Джони дори не е искал да се целуваме, а просто да изглеждаме влюбено. Както и да е, загледах се през прозореца.

-Хей, усмихни се.-каза ми тихо Нат.-Ще те има в едно от най-известните списания, защо си тъжна?-попита тя.
-Просто съм уморена.-казах ѝ и се усмихнах. Тя също ми се усмихна. Грейсън спря колата пред някакъв ресторант. Ние слязохме от колата и се насочихме към входа на ресторанта. Влязохме вътре и седнахме на една маса. Обстановката беше много хубава. Ресторантът беше много изискан и от таваните висяха големи полилеи. Един сервитьор дойде и ни остави менюта. Беше ми много познат.

Отворих менюто, за да видя какво има. Избрах си спагети Болонезе. Обожавам спагети, това е любимата ми храна. Като цяло обичам италианската кухня. Другите също си избраха и сервитьорът дойде да запише поръчката ни.

-Добър вечер! Какво ще желаете?-попита любезно. Загледах се в лицето му и наистина ми беше много познат. Видях името на табелката и разбрах, че това беше Майк. Той спря погледа си на Нат и се усмихна притеснено.-Здравей Нати.-поздрави я той.
-Хей, Майк.-поздрави го тя.-Тук ли работиш?-попита го.
-Д-да... баща ми държи ресторанта и ме назначи на работа.-отговори той. Нат само кимна.
-Приятел, погледа тук.-щракна с пръсти Грейсън. Някой май отново ревнува? Майк го погледна леко притеснено.-Така аз ще искам салата Цезар и пиле в лимонов сок.-поръча Грейсън и Майк го записа.

-За мен салата Капрезе и спагети карбонара.-поръча Зейн.
-За мен спагети Болонезе.-поръчах.
-За мен също.-каза Нат и Майк записа поръчките ни.
-За малко да забравя... искам да ни донесеш най-хубавото вино, което имате.-поръча Грейсън и Майк кимна. Той тръгна и Нат погледна Грейсън.

-Дръж се добре, Грейсън. Не искам да засрамваш момчето.-каза му Нат.
-И аз не искам той да те гледа ама...-отговори ѝ той и тя го погледна лошо.-Оф, добре де.-извъртя очи Грейсън. Те започнаха да си говорят за нещо друго. Аз погледнах към Зейн и той извърна погледа си от мен. Какво му става? Той извади телефона си и се загледа в него. Значи ще се игнорираме така ли?

-Али, кога ще пуснат списанието със снимките. Нямам търпение да ги видя.-каза развълнувано Нат.
-Джони каза, че до 20-ти декември трябва да са го пуснали.-повдигнах рамене.-Каза че ще ми каже, когато излезе. Утре ще ходи да дава интервю и да обясни за марката си дрехи.-обясних ѝ.
-Каква беше тя?-попита Нат.
-Johnny M.-отговорих ѝ и тя само кимна. Майк донесе салатите на момчетата и виното. Грейсън се усмихна леко за кратко и погледна Майк.

-Майкъл, аз не съм поръчвал салата Цезар. Моля ако обичаш да ми донесеш салатата, която поръчах.-каза му Грейсън. Сериозно ли? Точно салата Цезар си поръча, сега защо го прави това? Нат го погледна лошо.
-Но вие си поръчахте салата Цезар.-каза притеснено Майк.
-Мне, поръчах си като неговата салата. Сега ако обичаш би ли ми донесал салата, която поръчах.- каза му Грейсън и Майк само кимна. Нат го изрита под масата и той я погледна странно.-Какво?
-Защо го направи сега това? Той ти донесе салатата, която поръча.-скара му се Нат.-Спри да се държиш като дете.
-Добре де, добре спирам.-каза Грейсън. Майк дойде и му донесе салатата. Грейсън му благодари и Майк отиде да донесе и нашите поръчки. Най-накрая умирам от глад. Започнахме да се храним. Никой не казваше нищо и се чуваше само дрънченето на приборите и гласовете на хората от другите маси.

Грейсън се прокашля леко и отпи от виното си. Погледна Нат и после мен. След това Зейн и пак мен. Чудеше се дали да заговори или да си мълчи. Е, явно реши да говори.

-Алисън, Зейн каква беше тази целувка? Да не би да има нещо между вас?-попита и повдигна вежди. По-добре да беше замълчал. Аз спрях да се храня и го погледнах.
-Това беше просто за снимките, Грейсън. Между мен и Зейн няма нищо и никога няма да има.-казах и Зейн ме погледна. Изглеждаше леко засегнат, но бързо го прикри.
-Да, беше само за снимките.-повтори той. Нат и Грейсън ни гледаха известно време. Аз започнах да си играя със спагетите и спрях да ям. Вече не ми се яде.
-Али, искаш ли тази вечер да спиш в нас? Ще продължим да празнуваме вкъщи само двете по женски.-предложи Нат и аз кимнах.

Приключихме с вечерята и Зейн повика Майк, за да ни донесе сметката. Майк дойде и ни остави сметката. Спорихме кой да плати. Исках аз да платя, защото все пак аз се снимах в списнието и заради това дойдохме. Накрая успях да ги убедя и платих аз. Качихме се в колата на Грейсън и той потегли към апартамента, за да си взема дрехи.

Взех си необходимите неща и Грейсън ни закара до домът на Нат. Ние слязохме от колата и Грейсън целуна Нат за довиждане.

-Алисън.-извика Зейн. Аз го погледнах и той се почеса зад врата.-Нищо.-каза и влезе отново в колата. Сбогувах се с Грейсън и тръгнах след Нат.

Влязохме вътре и майка ѝ ни посрещна. Изглеждаше доста мила жена. Беше с кафява коса и същия цвят очи. Тя се усмихна топло и прегърна Нати.

-Приятно ми е да се запознаем, аз съм Мишел.-каза мило и подаде ръка. Аз я поех и ѝ се усмихнах.
-На мен също ми е приятно госпожо. Аз съм Алисън.-представих се.
-Можеш да ме наричаш Мишел.-усмихна се тя и аз кимнах. С Нат се качихме в стаята ѝ и аз седнахме на леглото ѝ. Тя ми даде една хавлия и каза, че може да се изкъпя. Показа ми банята и аз влязох да се къпя.

След 15 минути бях готова и излязох от бянята. Облякох си пижамата и си вързах косата на рошаво кокче. Отидох при Нат и седнах до нея. Тя взе лаптопа си и го отвори.

-Искаш ли да си пуснем някакъв филм?-попита и аз кимнах.-Какво ти има? Всичко наред ли е?-попита тя.
-Да, защо си помисли, че има нещо?-казах аз.
-Ами, може би защото си някаква тъжна. Не се усмихваш, а трябва да си щастлива, защото ще те има в списание. Какво не е наред? Това че Зейн каза, че целувката е само заради снимките?-попита и аз издишах шумно.
-Да, не ми стана много приятно. Когато ме целуна, усетих пеперуди в стомаха си и се почувствах... някак си... специално и аз не знам как. Тогава усетих, че чувствата ми към него се увеличават с всеки изминал ден. Помислих си, че може би... не знам и той изпитва същото.-засмях се сухо.-Колко съм глупава.
-Стига не си глупава. Просто на Зейн му разбиха сърцето преди 2 години. Имаше едно момиче от гимназията. Той много я харесваше и един път най-накрая събра смелост да ѝ го признае, но тя му се изсмя в лицето. Оттогава той не вярва в любовта и използва момичетата само, за да спи с тях.-обясни ми Нат.
-Но той не трябва да се отказва от любовта просто така. Само защото някакво момиче го е отхвърлило не означава, че трябва да спира да се влюбва. Това е глупаво.-казах аз и Нат кимна.
-Така е, но той много я обичаше. Спокойно аз ще ти помогна да се съберете. Сигурна съм, че Зейн също изпитва нещо. Не ми се вярва просто така да те е целунал. И то каква целувка беше. След това очите му блестяха и имаше глупава усмивка. Не знам дали забеляза, но през цялото време те гледаше.-каза Нат и аз се засмях.
-Както и да е. Реши ли какво ще вземеш на Грейсън за рождения му ден?-реших да сменя темата.
-Не, все още.-отговори Нат.-Нищо не мога да измисля.
-Напоследък постоянно говори за Лас Вегас.-казах и тя ме погледна странно.
-Защо? Какво ще прави във Вегас?-попита Нат.
-Не знам. Защо не му вземеш билети за Вегас и не отидете заедно. Ще си изкарате страхотно като една влюбена двойка.-предложих и Нат се усмихна широко.
-Да, това е страхотна идея. Благодаря ти.
-Няма за какво.-казах и вдигнах рамене. Нат пусна някакъв филм и се загледахме в него.

המשך קריאה

You'll Also Like

137K 3.3K 20
Да си пишеш перверзно с момче , без да имаш никакви намерения да изпълняваш нищо от това , което пишеш е приятно , нали? Но така ли е всъщност? Всичк...
111K 4.1K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...
196K 14K 67
Съдбата реши да ги омъжи. За него нямаше проблем, но за нея имаше, тя го мразеше. Мразеше го заради болката, която й е причинил. Тази болка все още...
11.9K 608 51
••• "-𝙔𝙤𝙪'𝙧𝙚 𝙢𝙞𝙣𝙚.-𝙝𝙚 𝙬𝙝𝙞𝙨𝙥𝙚𝙧𝙚𝙙-𝙊𝙣𝙡𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙚. 𝘿𝙤 𝙣𝙤𝙩 𝙛𝙤𝙧𝙜𝙚𝙩 𝙞𝙩. 𝙃𝙞𝙨 𝙫𝙤𝙞𝙘𝙚 𝙬𝙖𝙨 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥...