New beginning [ЗАВЪРШЕНА]

By mercgirl_77

138K 4.2K 251

Алисън Купър е едно 19 годишно момиче. Мести се в Лос Анджелис, за да учи в университет. Дали ще намери любов... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Бележка
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60-The end?
ВАЖНО
Without you i am nothing

25

2.1K 72 8
By mercgirl_77

Днес е фотосесията. Не съм спала цяла вечер, не знам защо. Беше ми притеснено дали ще се справя и да не се изложа. Добре че поне Нат, Грейсън и Зейн ще са с мен. С Джони последно се видяхме в четвъртък, когато обсъждахме подробностите. Сега е 7:30 и пиех кафе на терасата. Нат и Зейн щяха да дойдат към 8:30. Станах в 6 часа, изкъпах се и се оправих. Джони каза да не си слагам грим и да не си правя нищо на косата.

Грейсън дойде при мен на терасата и ми се усмихна. Той седна на стола до мен и се загледа в гледката пред нас.

-Притесняваш ли се?-попита и аз кимнах.-Спокойно, сигурен съм, че ще се справиш. Винаги излизаш добре на снимките.-каза и аз се засмях.
-Не е вярно.-казах му.
-Вярно е. Ето сега ще видиш.-каза и си извади телефона. Аз погледнах объркано и след малко се чу звук и разбрах, че Грейсън ме е снимал. Сигурно съм излязла ужасно.-Ето виж, дори когато гледаш странно изглеждаш добре. Известните личности могат само да си мечтаят да изглеждат като теб. На теб не ти е нужно да използваш Фотошоп и всякакви други програми само, за да изглеждаш добре. Ти си си идеална по природа.
-Добре, стига толкова. Ще се изчервя.-засмях се.-Благодаря ти, Грейсън. Благодаря ти, че винаги си до мен и ме подкрепяш във всичко, което правя. Ти си най-добрия братовчед.-казах му и му се усмихнах. Той също се усмихна и ме прегърна. Изпихме кафетата си и не след  дълго Нат и Зейн се появиха.

Сега бяхме в колата на Грейсън и пътувахме към мястото за снимките. Джони каза, че ще направим няколко снимки в студиото и после може да отидем на плажа. Все още не мога да повярвам, че ще се снимам за списание и ще бъда модел. Дано всичко да мине добре и снимките да станат супер. Грейсън спря колата и всички слязохме. Аз си поех дълбоко въздух и тръгнах да влизам в сградата. Другите ме последваха и заедно влязохме. Качихме се в асансьора и натиснах копчето за третия етаж. Вратите се отвориха и ние излязохме от асансьора. Не знаех, че фирмата на Джони е толкова голяма. Навсякъде имаше хора, които обикаляха с някакви дрехи. Имаше и други модели, които се снимаха.

-Алисън, сладурче. Радвам се да те видя.-каза радостно Джони и ме прегърна.
-Аз също. Това са приятелите ми.-казах и посочих Нат, Зейн и Грейсън.
-Аз съм Наталия, момичето от мола. Можеш да ми викаш Нати.-представи се Нат и се здрависаха с Джони.
-Да, помня те, сладкишче.-каза весело Джони.
-Аз съм Грейсън, братовчедът на Алисън.-представи се Грейсън.-А това е Зейн.-каза Грейсън и посочи Зейн. Джони кимна и се обърна към мен.
-Предлагам ти да започваме. Ема ще ти покаже моделите, които трябва да облечеш за снимките, а Робърт ще ти направи грима и прическата.-аз кимнах. Джони извика някакво момиче и то ме отведе в съблекалнята. Подаде ми една много хубава рокля. Беше бебешко розова, къса малко над коляното. Аз я облякох и Ема ми каза да отида в гримьорната, за да може Робърт да ми направи грим и прическа.

Гледна точка на Зейн

Джони ни каза да седнем на дивана, докато Алисън дойде. Той отиде да се разбира нещо с фотографите. Нат много се вълнуваше и постоянно подскачаше като малко дете. След половин час Алисън се появи. Беше облечена в бебешко розова рокля. Изглеждаше толкова сладко и перфектно. Гримът ѝ не беше много силен и изглеждаше много естествено. Кафявата ѝ коса беше накъдрена на големи къдрици.  Джони ѝ обясни какво трябваше да прави и тя кимна. Застана пред белия картон и започна да позира. На някои снимки се усмихваше сладко, а на други беше сериозна. Защо е толкова хубава, мамка му? Ние станахме и се доближихме леко до фотографа. Джони застана до мен. От време на време казваше на Алисън как да застане или пък отиваше и оправяше роклята ѝ. След това ѝ каза да отиде и да облече друга рокля. След малко тя се върна облечена в черна прилепнала рокля. Мамка му беше толкова секси. Алисън е родена за модел. Нат постоянно се радваше и скачаше.

След 2 часа снимки, Джони каза, че има 10 минути почивка. Алисън дойде при нас и Нат веднага я прегърна.

-Момиче, страхотна си. Не знам защо беше толкова притеснена. Изглеждаш супер на всички снимки.-каза радостно Нат и Алисън ѝ се усмихна.
-Благодаря ти Нати.
-Али, мисля че снимките на плажа ще се отменят. Не можах да намеря момче подходящо за тези снимки.-каза леко тъжно Джони, след което ме погледна и се усмихна. Май му хрумна нещо, но не знам защо ме гледаше така. Той се приближи до мен и аз го погледнах странно.-Зейн, нали така?-попита и аз кимнах.-Искаш ли ти да се снимаш с Алисън? Двамата си пасвате идеално като двойка. Ще направим само няколко романтични снимки, за да изглежда всичко идеално.-попита Джони.
-Ъм... аз... не знам.-отговорих несигурно.
-Искаш да ми кажеш, че не искаш да се снимаш с това сладурче тук?-попита Джони и повдигна едната си вежда. Аз погледнах към Алисън и тя се усмихна леко и след това се изчерви. Разбира се, че ще искам да се снимам с нея. Кой по дяволите няма да иска.
-Добре, ще го направя.-отговорих и Джони се усмихна.
-Знаех си.-каза той.-Ема, оправи Зейн за снимките на плажа, а вие пригответе всичко. Алисън отиди и облечи роклята за плажа.-нареди Джони и всички кимнаха. Някакво момиче ме задърпа в една стая и започна да оправя косата ми. Тя я приглади леко назад и ѝ сложи гел. Подаде ми някакви дрехи и ми каза да ги облеча.

Гледна точка на Алисън

Вече бяхме на плажа. Подухваше лек вятър и роклята ми се вееше леко. Бях облечена в жълта, дълга рокля. Беше много красива и подходяща за лятото. Не знам защо Джони има такива модели, след като е декември месец и мисля, че трябва да има зимни модели.

-Така, сладури, искам да застанете един до друг.-нареди Джони и ние застанахме един до друг.-Още по-близо. По-близо... идеално. Алисън искам да се облегнеш леко на Зейн. А ти сложи ръка на кръста ѝ и изглеждайте все едно сте влюбени един в друг.-каза Джони и ние направихме това, което каза. Е, един от нас е влюбен, Джони. Жалко, че чувствата не са взаимни. Направиха ни няколко снимки така и после Джони каза да застанем един срещу друг.
-Така сега искам да си доближите лицата. Докоснете си челата и Зейн сложи едната си ръка на бузата ѝ. Погали я леко по бузата.-каза Джони и той го направи.-Точно така.-чу се звук от фотоапарата.-Сега се погледнете и се усмихвайте. Все едно сте щастливо влюбени.-каза Джони и ние се погледнахме. Зейн ми се усмихна и аз направих същото.-Точно така, идеално.-продължаваше да говори Джони.-Алисън сложи ръцете си на врата му.-направих това, което каза.-Зейн, сложи ръце на кръста ѝ.-каза Джони и Зейн го направи.-Сега се гледайте влюбено.-ние се погледнахме. Аз леко се усмихнах. Загледах се в кафявите му очи. Той също ме гледаше в очите. След малко обаче погледна надолу към устните ми и започна да се приближава. Бяхме на милиметри един от друг, когато той ме целуна. Той ме целуна, мамка му. Какво стана току що? Устните му бяха толкова меки. Аз разбира се отвърнах на целувката и затворих очи. Езиците ни започнаха да танцуват своя танц и аз се наслаждавах на целувката.

-Да, да, дааа.-чух как извика Джони, но това не беше важно сега.-Това е. Това е. Идеално. Перфектно.-продължаваше да вика Джони. Ние се отделихме един от друг, заради недостига на кислород. Аз погледнах отново Зейн и той ми се усмихна, а аз се изчервих. Той премести едната си ръка на лицето ми и палецът му премина по долната ми устна.

Гледна точка на Наталия

Алисън и Зейн се целунаха. Господиии толкова са сладки. Започнах да подскачам и да пляскам, а Грейсън стоеше и ги гледаше изненадано. Аз скочих върху него и го прегърнах.
-Даа, толкова се радвам. Толкова са сладки.-започнах да викам от радост.
-Какво се случи току що?-попита бавно Грейсън.
-Те се целунаха.-отговорих му.
-Какво по дяволите? Алисън в него ли е влюбена? В Зейн?-попита Грейсън и аз му се усмихнах леко. Той се хвана за главата.
-Не казвай на никой, чу ли? Само да си посмял ще те убия.-погледнах го лошо. Той само кимна и аз се отидох при Джони.
-С теб ще станем много добри приятели.-казах му и му се усмихнах. Той също ми се усмихна.
-Сигурни ли сте, че не сте гаджета? Защото изглеждахте толкова влюбено и накрая това с целувката... беше толкова... нямам думи. Алисън не знаех, че си толкова добър модел.-каза Джони и Алисън се усмихна и изчерви. Зейн я погледна и се усмихна леко. Боже толкова са сладки. Аз отидох при Алисън и я прегърнах.

-Браво момиче. Разби ги.-казах ѝ.
-Благодаря.-благодари и се усмихна мило.
-А ти.-погледнах Зейн.-Защо не каза, че си влюбен в Алисън?-попитах го и повдигнах едната си вежда.
-Успокой се Нат. Всичко беше за снимките. Нали Алисън?-попита Зейн и усмивката на Али се махна от лицето ѝ. Тя кимна и Зейн отиде при Грейсън. Аз я прегърнах.
-Добре ли си?-попитах я.
-Да... беше ясно, че не изпитва същото.-отговори тя и лепна една фалшива усмивка.
-Сигурна съм, че целувката не беше само за снимките.-казах ѝ.
-Както и да е, няма значение.-каза и тръгна на някъде.

Continue Reading

You'll Also Like

227K 9.2K 87
Къдриците по косата. Дразнещият смях. Глупавите физиономии. Детето в нея ме подлудяваше. Всичко малко и така на пръв поглед незначително ме караше да...
83.7K 2.9K 67
Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и ще бъде отново с Алисън? Какво ще се слу...
136K 8.9K 73
Лесно е да убиеш, но е трудно да живееш след това. Лесно е да преследваш, но е трудно да спреш. Дори смелите стигат до разруха, когато бъдат показа...
2.1K 151 27
- Бях пиян и ти си се възползвал от мен, копеле! - Да не си пил толкова, че защо аз да съм ти виновен? - Майната ти! Виновен си, колкото и мен, дори...