New beginning [ЗАВЪРШЕНА]

By mercgirl_77

138K 4.2K 251

Алисън Купър е едно 19 годишно момиче. Мести се в Лос Анджелис, за да учи в университет. Дали ще намери любов... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Бележка
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60-The end?
ВАЖНО
Without you i am nothing

23

2K 70 10
By mercgirl_77

Гледна точка на Зейн

Влязохме в университета и се запътихме към стаята, в която имаме лекция. Тъкмо щях да вляза и Нат ме дръпна за ръката. Грейсън и Алисън влязоха. Аз я погледнах объркано.

-Може ли да си сменим местата? Искам да седна до Грейсън днес.-каза Нат.-Ти може да седнеш при Алисън.-предложи и аз кимнах. Влязохме в стаята и Нат се запъти към Грейсън. Той ѝ се усмихна и тя го целуна по устата. Аз отидох при Алисън и тя ме погледна.

-Може ли?-попитах и посочих мястото до нея.-Нат искаше да седне до Грейсън, а аз нямам къде да седна, така че...-обясних ѝ и се почесах по врата.
-Да, разбира се.-каза Алисън и ми се усмихна. Аз кимнах и седнах. Лекторът влезе и започна да говори.

По едно време Джак подхвърли някакво листче на Алисън. Тя го погледна объркано и го разгърна. Видях какво пише. И честно ядосах се. Пишеше че иска да ѝ каже нещо важно след часовете. Знам какво иска да ѝ каже. Че е влюбен в нея мамка му. Алисън все още гледаше объркано и прибра лисчето в джоба си. Джак ѝ се усмихна. По-добре спри да се занимаваш с нея или няма да можеш да се усмихваш със зъби, идиот такъв.

Лекторът ни освободи и ние излязохме от стаята. Излязохме на двора и седнахме на пейките. Видях как Джак се приближаваше. Лепна една от тъпите си усмивки и застана до Алисън.

-Али, ще дойдеш ли за малко?-попита я той. Тя тъкмо щеше да му отговори, но аз я прекъснах.
-Съжалявам Джак, но Алисън трябва да помогне на Нат с едно нещо.-казах му, а тя ме погледна объркано. Да, излъгах, но няма да му позволя да я лъже.
-Не, не трябва.-отговори тя.
-Да, трябва, забрави ли?-опитах се да я разобедя.
-Знаеш ли какво, Али? Явно постоянно ще ме прекъсват, за това...-започна Джак.-Виж, от доста време изпитвам нещо към теб. Харесвам те и то не само като приятел, а като нещо повече. Влюбен съм в теб, Алисън.-каза ѝ Джак. Мамка му. Тя го гледаше доста изненадано и не знаеше какво да каже.
-Д-джак... аз не знам к-какво да кажа.-започна да заеква.-Съжалявам Джак, но аз не изпитвам същото.-обясни му тя. Усмивката слезе от лицето му. Ха нека ти. Аз извърнах глава и се усмихнах.
-Да не би да харесваш някой друг?-попита я разочаровано Джак.
-Аз... да.-каза тихо. Аз окорих очи и се задавих. Какво? Но кой? Тя не познава много момчета тук. Само мен, Грейсън, Джак и Кевин. Джони го изключвам, защото той не се брои. Не би тръгнала с Кевин, тогава кой?-Съжалявам.-каза още веднъж Алисън и тръгна нанякъде. Джак само ме погледна и тръгна. А аз стоях и се чудех, в кой по дяволите е влюбена Алисън?

Гледна точка на Алисън

Тръгнах нанякъде по коридорите в университета. Забелязах Нат да си говори с Грейсън до тоалетната и я дръпнах вътре. Грейсън ни изгледа странно. Заключих вратата и се облегнах на нея. Нат ме гледаше объркано.

-Какво има? Защо така изведнъж ме задърпа? И защо заключи вратата?-започна да задава въпроси Нат.
-Джак каза, че е влюбен в мен.-казах ѝ и тя ме погледна изненадано.
-Какво? Ти какво му каза?-попита отново.
-Че не изпитвам същото много ясно. Той ме попита дали съм влюбена в някой друг и аз му казах да. Зейн също беше при нас. Джак се натъжи и се чувствам виновно.-обясних ѝ.
-Защо се чувстваш така? Ти не го харесваш по този начин и нямаш никаква вина в това. А и Зейн е много по-хубав от Джак. Ти и Зейн сте един за друг.-каза Нат.
-Да, но той не изпитва същото.-казах тъжно.
-Ох, момиче...-извъртя очи Нат. Чу се шум от едната тоалетна и след малко Клоуи излезе от нея. УЖАС! Дали ни е чула? Сигурно ни е чула. Какво ще правя сега? Ами ако каже на Зейн? Започнах да се паникьосвам и Нат забеляза това. Клоуи просто си изми ръцете и мина покрай нас без да каже нищо. Отключи вратата и излезе.
-Дали ни е чула?-попитах притеснено.
-Едва ли. Каквато е куха, едва ли ще е чула нещо.-каза Нат.-Хайде да вървим в стаята. Скоро ще започне другата лекция.-каза Нат и аз кимнах. Излязохме от тоалетната и се запътихме към стаята.

През цялото време си мислех за случилото се. И дали Клоуи ни е чула? Не знам какво ще правя ако Зейн разбере. Нат ме потупа по рамото и аз я погледнах объркано. Бяхме седнали на една пейка в парка.

-Ехоо, земята до Алисън. Слушаш ли ме какво ти говоря?-попита и се засмя.
-Не, съжалявам. Бях се замислила.-казах ѝ.
-За какво си мислиш?-попита Грейсън.
-Ъм... мислех си да извикам мама за Коледа. Ако нямаш нищо простив де.-добре, че ме бива в това да замазвам положението.
-Разбира се, че нямам против. Даже напротив. Леля Кармен ми липсва, отдавна не съм я виждал.-каза Грейсън.
-И ти ѝ липсваш.-усмихнах се.
-Алисън?-погледна ме Зейн.-Когато Джак те попита дали си влюбена в някой, ти каза да. В кого?-попита Зейн. Мамка му. Започнах да мисля какво да му отговоря.
-Алисън вклюбена ли си?-попита Грейсън.
-Аз... ъм...-започнах да говоря, но не можех да измисля нищо. Всички ме гледаха в очакване.-Аз го излъгах. В никой не съм влюбена, та аз не познавам почти никой в Лос Анджелис.-отговорих нервно и се засмях.
-Мхм.-измрънка Зейн.
-Кой иска сладолед?-смени темата Нат. Благодаря ти. Всички кимнахме и станахме. Взехме си сладолед и се разходихме из парка. След като си изядохме сладоледите отидохме в къщата на Зейн. Той предложи да останем у тях тази вечер. Нат предложи да гледаме ледена епоха и всички се засмяхме. В момента бяхме на дивана в хола и гледахме "Ледена епоха" и ядяхме пуканки. Зейн от време на време ме замеряше с пуканки. Аз също де. Филмът свърши и всички отидохме да си легнем. Нат и Грейсън бяха в една стая, а аз бях в стаята до тях. Зейн беше отсреща.

Тъкмо бях заспала, когато усетих някой да влиза в стаята ми. Аз се изправих леко и погледнах сънено. Нат седна на леглото.
-Какво има?-попитах тихо.
-Имам идея.-каза и сложи дяволита усмивка. Аз я погледнах странно и тя се усмихна още повече.-Хайде да боядисаме косите на момчетата.-предложи Нат развълнувано. Аз поклатих глава и се засмях.
-Много си откачена.-казах ѝ и тя се усмихна.
-О, благодаря. А сега ставай да боядисаме косите на момчетата в розово. Ето, вземи това и отиди да боядисаш Зейн, а аз ще боядисам Грейсън.-каза и ми подаде някакъв спрей. Сериозно ли ще ги боядисаме в розово? Станах от леглото и влязох тихо в стаята на Зейн. Той спеше толкова сладко. Започнах да пръскам косата му и се молех да не се събуди. Мамка му, спи доста дълбоко. Напръсках косата му и излязох от стаята. Нат също излезе в този момент.
-Е, напръска ли го?-попита и аз кимнах.-Браво на теб.-каза и си дадохме пет.
-Имам въпрос. Защо точно розово?-попитах.
-Не знам.-повдигна рамене Нат и аз се засмях.-Ще бъде интересно утре сутрин.-казах и тя кимна. Влязохме в стаите си и аз заспах почти веднага.

Continue Reading

You'll Also Like

196K 14K 67
Съдбата реши да ги омъжи. За него нямаше проблем, но за нея имаше, тя го мразеше. Мразеше го заради болката, която й е причинил. Тази болка все още...
933K 35.9K 90
Тя изпълваше това, което иска, а именно да учи в Ню Йорк, а той пропиляваше живота си, мислейки че е щастлив. Когато пътищата им се пресекат, дали е...
227K 9.2K 87
Къдриците по косата. Дразнещият смях. Глупавите физиономии. Детето в нея ме подлудяваше. Всичко малко и така на пръв поглед незначително ме караше да...
83.7K 2.9K 67
Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и ще бъде отново с Алисън? Какво ще се слу...