New beginning [ЗАВЪРШЕНА]

mercgirl_77 tarafından

138K 4.2K 251

Алисън Купър е едно 19 годишно момиче. Мести се в Лос Анджелис, за да учи в университет. Дали ще намери любов... Daha Fazla

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Бележка
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60-The end?
ВАЖНО
Without you i am nothing

12

2.5K 71 2
mercgirl_77 tarafından

Алармата ми звънна в 7:30. Станах и отидох да си взема душ. След това си измих зъбите и се облякох. Сресах косата си и я оставих да се спуска свободно. Взех телефона и чантата си и слязох долу. Направих си кафе и сандвич и излязох на терасата. Обичам да закусвам докато гледам Лос Анджелис. Изпих кафето си и изядох сандвича си и слязох в паркинга. Запалих колата си и тръгнах към университета.

С Нат се чакахме в двора на университета. Седнахме да си поговорим малко, защото имахме още време до започването на лекциите.

-Можеше да ме събудиш, Алисън.-появи се от нищото Грейсън и седна до Нат като я целуна по бузата.
-Добро утро и на теб.-казах му аз и му се усмихнах, а той присви очи.
-Защо си намръщен, скъпи?-попита го Нат.
-Скъпи? Хмм... харесва ми.-каза Грейсън и я целуна по устата.
-Вземете си стая.-каза Зейн погнусено и седна до мен. Грейсън го погледна и продължи да целува Нат.
-Добре, добре стига. Ще кажеш, че не си ме виждал от 100 години.-каза Нат и се засмя.
-Просто ми липсваше.-отговори ѝ Грейсън, а тя се усмихна.

Влязохме в университета. Тръгнахме към стаята, в която ни беше първата лекция. Нат и Грейсън вървяха хванати за ръце, а Зейн постоянно се дразнеше с тях.

-Хей, момчета, може ли да дойдете за малко?-застана Джак пред нас и погледна Зейн и Грейсън. Те само кимнаха и тръгнаха. Грейсън целуна Нат по бузата и ѝ каза, че веднага се връща. Ние влязохме в стаята и заехме местата си.

Гледна точка на Зейн

Тръгнахме след Джак. Какво иска пак този идиот? Не стига, че постоянно се върти покрай Алисън, ами ни кара и да му вършим мръсната работа. Влязохме в тоалетната и Джак заключи вратата. Какво ще ни убива ли сега?

-Трябва да занесете стоката на Кевин. Спешно е.-каза сериозно Джак, а аз извъртях очи.
-Не разбра ли, че се отказваме от всичко това?-попитах го и го погледнах, а той се засмя сухо и извъртя очи. Сега какво, състезание по въртене на очи ли ще правим?
-Да брат, казахме ти. Няма да се забъркваме повече в тези неща. Намери си някой друг, който да ти върши работата.-подкрепи ме Грейсън.
-Май забравихте кой ви помогната, когато бяхте затънали до гушите в дългове?-попита Джак, а аз го изгледах кръвнишки.
-Това беше преди две години. Две години ти вършим тъпата работа. Мисля, че достатъчно ти се отплатихме.-казах заядливо. Наистина този ми лази по нервичките.
-Не се прави на много силен, Зейн, за да не съжаляваш.-заплаши ме той.
-И какво ще ми направиш?-погледнах го в очакване, а той се засмя.
-Изпълнете си задачата и Алисън и Наталия няма да пострадат.-каза Джак сериозно. Само да е докоснал Алисън ще го разбия. Усетих как Грейсън започваше да се изнервя като мен.
-Няма да ги докосваш, Джак.-изрепчи му се Грейсън.
-Тогава си свършете работата.-каза и остави пакетчетата на мивката и излезе. С Грейсън се спогледахме и взехме стоката.

Влязохме в колата ми и тръгнахме към Кевин. Няма да позволя и косъм да падне от главата на Алисън. Нито пък да се случи нещо и на Нат. Не знам защо толкова се ядосах като каза, че ще направи нещо на Алисън. Знам че постоянно се дразня с нея, но... ми пука за нея. И няма да позволя на този идиот да я нарани. Знам какво се опитва да направи като се сближава с нея. Ще я използва и след това ще я унижи. А особено сега като разбра, че ми пука за нея ще го направи ня всяка цена. Алисън не е като другите момичета. Тя не е поредната тъпа кифла, която е с теб само заради парите. Напротив тя е толкова скромна, добра, забавна и добър приятел. За тези два месеца успях да я опозная до някъде. Голям е инат и винаги си знае нейното. Най-много ми харесва, когато затапва Клоуи. Толкова е борбена и смела. Други момичета на нейно място биха се скрили в тоалетната, за да плачат, но тя се противопоставя. И е толкова сладка когато се ядоса. Свива малките си ръчички в юмруци. И има най-прекрасната усмивка и... какво по дяволите, Зейн? Говориш като тинейджърка. Какво ми стана? Изгоних тези мисли и се съсредоточих върху пътя. Явно днес отново ще изпуснем лекции.

Гледна точка на Алисън

Момчетата така и не се върнаха. Не влязоха в нито една от лекциите. Опитахме се да се свържем с тях, но телефоните им бяха изключени. Започнах да се притеснявам да не им се е случило нещо. Нат също изглеждаше притеснено.

-Някакви предположения къде може да са?-попитах Нат, след като влязохме в колата.
-Не знам.-отговори и повдигна рамене.-Зейн не ми е споменавал нищо, нито пък Грейсън. Случайно Грейсън да ти е споменавал нещо?-попита ме тя.
-Не.-казах и издишах.-Може да са на фитнес?-предположих, а Нат повдигна рамене.
-Може. Сигурно не са искали да карат лекции и са се замотали някъде. Винаги така правят.-каза Нат и се успокоих малко.- Искаш ли да отидем на кафе?
-Да, разбира се. И без това нямам какво да правя.-казах и запалих колата.-На къде да карам?
-В мола отвориха ново кафе. Ако искаш може да седнем там и после да разгледаме магазините?-предложи Нат и аз тръгнах към мола.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

272K 8.1K 55
Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' се променя, но най-голямата промяна настъ...
227K 9.2K 87
Къдриците по косата. Дразнещият смях. Глупавите физиономии. Детето в нея ме подлудяваше. Всичко малко и така на пръв поглед незначително ме караше да...
14.8K 828 42
...
196K 14K 67
Съдбата реши да ги омъжи. За него нямаше проблем, но за нея имаше, тя го мразеше. Мразеше го заради болката, която й е причинил. Тази болка все още...