Abimin Kankası || Texting

By terayaziyore

3.8M 206K 144K

Bilinmeyen: Abimin kankası olmasaydın olmazdı değil mi? Bilinmeyen: Şu kocaman okulda gittin Bilinmeyen: Her... More

AK/1
AK/2
AK/3
AK/4
AK/5
AK/6
AK/7
AK/ 8
AK/9
AK/10
AK/11
AK/12
AK/14
AK/15
AK/16
AK/17
Ak/18
Ak/19
AK/20
AK/21
AK/22
AK/23
AK/24
AK/25
AK/26
AK/27
AK/28
AK/29
AK/30
AK/31
AK/32
AK/33
Ak/34
AK/35
AK/36
AK/37
AK/38
AK/39
AK/40
AK/41
AK/42
AK/43
AK/44
AK/45
AK/46
AK/47
AK/48
AK/49
AK/50
AK/51
AK/52
AK/53
AK/54
AK/55
AK/56
AK/57
AK/58
AK/59
AK/60
AK/61
AK/62
AK/63
AK/64
AK/65
AK/66
AK/67
AK/68
AK/69
AK/ Final

AK/13

70.8K 4K 1.4K
By terayaziyore

Ve bölüm gelir

Ve artık Abimin Kankası 1 k olur (olsun artııık laaan)

Çıldıvıyovumm

...

Rahatsızca kıpırdandım yattığım yerde. Neredeydim? En son yatıyor olduğum sallanan koltuk bu kadar rahat değildi. İnşallah birileri beni kaçırmamıştır!

Hızla gözlerimi açtım. Karşılaştığım ilk manzara ağzı açık kafası yana düşmüş bir şekilde uyuyan Karan'dı. Ohh, kaçırılmamıştım! Karan'ın tipine kıkırdayarak gülmek istesemde ağzımdan çıkan ses öksürük sesi olmuştu. Ses ile irkilerek uyanan Karan "Gece?" diye boğuk bir sesle mırıldandı. Güldüm. Ve ağzımı araladım.

"Beni içeri sen mi taşıdın?" diye sordum. Sordum da inşallah duymuştur. Nerdeyse sesim çıkmıyordu. Boğazımda ki ağrı konuşunca kendini belli etmişti. Yüzümü buruşturarak yutkunmaya çalıştım. Sanırım kocaman bir şey yutmuştum. Yoksa bu bir şişlik olamazdı. Tekrar öksürdüğümde Karan hızla kalkıp "hasta oldun dimi sen? Biliyordum işte! Hay Allah benim belamı versin ya!" dediğinde gülümseyip "öyle deme mal" dedim. Güldü ve "ben sana ilaç getireyim. Birde yeni çorba hazırlatayım. Bu arada annemle babam hala gelmediler. Dün gece orda kalmaya karar verdiler. Annem Yalova'yı çok sevdiğinden bir gece daha kalacaklar" dedi. Kafamı yavaşça sallayıp sordum.

"Peki ya annem iyi mi?"

"Hastalığı haricinde iyi" dedi kısık bir sesle. Yüzümü sarkıtmamak için kendimi tutarken "hadi öldüm açlıktan git çorba getir bana" dedim. Sesimi çok zorluyordum. Kafasını sallayıp güldü ve "dün getirdim yemek ama sen uykundan uyanmayıp hiçbir şey yemedin. Tabi aç olursun" diye kızarak gitti. Salak falan ama abim işte. Seviyordum.

Yatağın yanındaki komidinin üzerinden telefonumu alıp saate baktım. 13:25 olan saatle kaşlarımı kaldırarak şaşkınlık belirtisi göstermem uzun olmadı. O kadar uyumuş muydum? Bir sürü bildirimin arasından gördüğüm ilk bildirim Yade'dendi. Üzerine tıklayıp açılan mesajları okumaya başladım.

Yadeller yangın 🔥: Gece

Yadeller yangın🔥: Az önce Karan aradı

Yadeller yangın🔥: Ya sen nasıl bir malsın

Yadeller yangın🔥: Nasıl beni aramazsın!

Yadeller yangın🔥: Ölmek mi istiyorsun?

Yadeller yangın🔥: İnşallah ölmemişsindir

Yadeller yangın🔥: Çünkü seni ben öldürücem!

Yadeller yangın🔥: Hala uyuyon mu lan sen?

Yadeller yangın🔥: Senin yüzünden Karan'la konuşurken rezil oldum zaten allah cezanı vermesin senin

Gülerek mesajları okuduktan sonra cevap yerine tıklayıp parmaklarımı klavyede gezdirdim.

G: Ne oldu ki?

Yadeller yangın🔥: Uyanmışsın sonunda

G: Ne oldu da rezil oldum diyorsun

G: Gene ne bok yedin?

Yadeller yangın🔥: Konuşamadım ki heyecandan sonuçta her gün Karan beni aramıyor!

G: Ulan be kaç sene oldu bi türlü açılamadın şu çocuğa

G: Hayır yani ellere gidecek diye korkuyorum

Yadeller yangın🔥: Öyle deme ya

Yadeller yangın🔥: Kolay olmadığını biliyorsun

G: Bizim ihtimalimiz yok bari siz olun artık amk

Yadeller yangın🔥: Sanki ben ihtimaller arasında boğuluyorum

Yadeller yangın🔥: Nerde var bizim ihtimalimiz?

Yadeller yangın🔥: Çocuk beni senden ayırmıyor kardeşi olarak görüyor

G: Götünden element sallama

G: Kaç kez dedim ben konuşayım diye ama yok olmaz!

G: Karan adam yiyor sanki

Yadeller yangın🔥: Ya olmayacak işte sende biliyorsun

Yadeller yangın🔥: Hem öğrenince ve olmayınca ben bidaha sizin eve gelemem

G: O niye?

G: Her gelişinde Karan evde mi oluyor

Yadeller yangın🔥: Of Gece bi sus ya

Yadeller yangın🔥: Hem senden haber var mı?

Yadeller yangın🔥: Dün Ateş Karan'laymış eve gelmişler seni uyurken bulmuşlar

G: Harbi mi lan

Yadeller yangın🔥: Evet Karan tam olarak şöyle dedi

Yadeller yangın🔥: Eve geldik Ateş ben Alp baktım Gece'nin çantası yerde arka bahçeye gittik baktık koltukta uyumuş kalmış taşıdım içeri bi uyandı ama sanırım bilinci yerinde değildi

Yadeller yangın🔥: Dedi

G: Lan bidakka

G: Hatırlıyorum galiba

Aklıma gelen şeylerle hemen WhatsApp'tan çıkıp Yade'yi aradım. Sesim çıkmıyordu ama yazmaya üşenmiştim. Telefonu açınca hemen "kızım ben dün şöyle bir şey hatırlıyorum" dedim ama beni bölerek "sesine ne oldu senin!" diye bağırdı. Yüzümü buruşturup "sonra kızarsın bekle şimdilik. Karan az sonra gelir. Anlatayım bi" dedim. O susunca anlatmaya başladım.

"Karan galiba kapıyı açmak için beni birinin kucağına bıraktı. Az kalsın düşüyordum diye sarsılarak uyandım. Bi baktım dibimde Ateş. Galiba beni onun kucağına bıraktı!" dedim. Yade "ohaa" diyerek şaşkınlığını benden gizlemedi.

"Sonra o hemen beni bıraktı. Karan bize bakınca. Bende sarsıla sarsıla içeri girdim. Yarım yamalak hatırlıyorum" dedim. Yade tam bir şey söylerken duyduğum seslerle "Karan geliyor ben kapatıyorum. Öğrenmeye çalışırım olanları. Görüşürüz" deyip hızla telefonu kapadım. Birkaç saniye sonra odamın kapısı açıldı. İçeri elinde tepsiyle Karan girdi.

Ona gülümsediğimde kapıyı kapatıp yatağa doğru geldi. Ayaklı tepsiyi yatağa bırakınca bende hafifçe doğruldum. "Önce çorbanı iç. Kahvaltı sevmiyorsun diye sormadan çorba ısıttırdım. Ama kahvaltı istersen hemen hazırlatayım" dedi. Kafamı hayır anlamında salladım. Ve elime kaşığı aldığım gibi çorbayı içmeye başladım. Hayvan gibi acıkmıştım!

Yalnızca birkaç dakikada çorbayı bitirince Karan şaşkınlıkla bana baktı. Hiç bu kadar hızlı yediğimi görmemişti herhalde. Ki fazla yemek yemezdim zaten. Tepsinin kenarında ki ilaçtan bir tane alıp ağzıma attım sonra su dolu bardağı kafama diktim.

"Az yavaş yavrum" diyen Karan'a göz devirdim. Ardından aklıma takılan detayla "Anneme söyledin mi?" dediğimde kafasını iki yana salladı. "Söyleseydim de beni öldürseydi dimi?" deyince umursamazca güldüm. "O kadar takacağını sanmıyorum" dedim. Tekrar kafasını salladı ve tepsiyi almak için oturduğu yerden kalktı. "Ben şunu götüreyim" diye mırıldandığında "abi?" diyerek onu durdurdum.

"Dün beni kaçta, nasıl buldun?" diye sordum. Bu anı bekliyormuş gibi kalktığı yere geri oturdu. "Dün akşam 8 gibi evde bizimkilerin olmayacağını öğrenince Ateş'i ve Alp'i eve atacaktım. Kapıya gelince çantanı gördüm yerde. Ve dedim ki bu cadı çantasını bırakıp hiçbir yere gitmez. Tabi ben o sıra seni Yade'lerde sanıyorum. Ama çantanı bulunca işkillendim. Sonra arka bahçeye gittim ve gördüm ki ayakkabıların da yerde. Baktım sende koltukta uyuyorsun. Ama böyle büzüşmüşsün. Tabi bu soğukta benim yüzümden dışarda kalınca kendimi bok gibi hissetim. İşte öyle alıp içeri taşıdım seni" diye uzunca anlattı. Benim yüzümden kısmına yaptığı baskıyla premses kardeş yanım ağır bastı. Ve uzanıp yanaklarını sıktım.

Sonra asıl öğrenmek istediğim şeyi sordum. "Yarım yamalak bir şeyler hatırlıyorum. Uyandım mı ben dün hiç?" diye sordum. "Hıı" diye bir nida çıkararak beni onayladı. "Seni ilk kucağıma aldığımda bi örselendin sonra kapıyı açmak için Ateş'in kucağına bırakınca seni tabi Ateş'de bi an anlamayınca ne olduğunu düşecek gibi oldun. O hisle bi uyandın ve içeri girdin" dedi. Doğruydu hatırladıklarım. İçimde saçma sapan bir his oluşunca belli etmemek adına konuştum.

"Yani dünki eğlencenizi bozdum" dedim. Karan kaşlarını çatıp "saçmalama" dedi. Sonra kalkıp tepsiyi aldı. Kapıya doğru ilerlerken "git çağır arkadaşlarını bari bugün gelsinler. Ben odamdan çıkmam" dedim. Sonuçta Ateş'i yeni tanıdığımı sanıyordu ve beni yeni tanıdığım arkadaşlarının arasına katmayı sevmiyordu. Kafasını olumsuz anlamda salladı. "Seni tek bırakmam" dedi. Kaşlarımı çatıp "gün boyu dibimde seni mi çekecem ben be? Hem bende Yade'yi çağırırım" dedim. Aslında çağırmayacaktım. Çünkü geldiğinde ilk iş beni öldürürdü. Dün ona kapıda kaldığımı anlatmadığım için.

Nefesini verip dışarı çıktı. Tam o sırada kapıda beliren hizmetli "bende tepsiyi almaya geliyordum efendim" deyince Karan tepsiyi ona verip tekrar odaya girdi. Ona baktığımda kafamla cebini işaret ettim. Anlamayıp "ne?" dercesine kafasını salladı. Tekrar işaret ettim ama o tekrar anlamadı.

"Ara arkadaşlarını!" diye bağırınca acıyan boğazımı çaktırmamak için yüzümü buruşturamadım. Sıkıntılı bir nefes verip yatağıma oturdu. "Yok diyorum kızım" dediğinde göz devirdim. O sıra telefonu çalınca bakışlarını benden çekip telefonunu çıkardı. Bende fırsattan istifade acıyan boğazımı elime ovuşturdum.

"Efendim kanka?"

"Ha öyle mi?"

"Olur aslında ama"

"Annem yokta. Ya biliyorsunuz olum işte"

Sıra sıra konuşmasını çatılan kaşlarımla izlerken gözleri anlık bana değdi. "Gece hasta oldu" dedi. Anladığım üzere ya Ateş'le konuşuyordu ya Alp'le. Ayağımla ona vurduğumda sinirle bana baktı.

"Ya tamam Gece bi dur kızım" diyip sinirle bana söylendikten sonra "tamam Ateş, takımı toplayıp gelin" dedi. Ateş ile konuştuğunu anladığımda heyecanlanmadan edememiştim. Neden şu çocuğun adını duyunca bile heyecanlanıyordum? "Tamam" deyip telefonu kapatınca hemen "Yalçın'da gelecek mi?" diye sordum. Yalçın abimin arkadaşları arasında en sevdiğimdi. Hepsini çok seviyordum ama Yalçın kankam bi başkaydı. Abim "yok" deyince kaşlarımı çatıp "niye ya?" dedim uzata uzata.

"Sonra anlatırım" deyip oturduğu yerden kalktı. "Sen yat dinlen ben üstümü değiştireyim" deyip odadan çıktı. Hemen elime telefonumu alıp Yade'yi aradım.

"Kızım doğruymuş hatırladıklarım. Karan anlattı az önce."

Açar açmaz konuya girdiğim için ima yaparak "sanada merhaba canım kardeşim" dedi. Aman. Sanki az önce konuşmamıştık. Göz devirip "akşam abimin Ateş dahil tüm arkadaşları gelebilir" dedim. Yaptığı tribi unutup "harbi mi lan" dedi. Gülerek "evet ama ben odamdan çıkmam. Zaten bok gibiyim. Ayrıca abimi zor ikna ettim. Hastayım diye istemedi gelmelerini" dedim. Yade bir şey söylemeyince "hem biliyorsun onunla yeni tanışdığımı düşündüğü için yanlarında durmamı istemez" dedim. Yade beni onaylayınca aklıma gelen şeyle mırıldandım.

"Ben asıl şeyi merak ediyorum"

"Madem bunlar liseden beri arkadaş Ateş bizim eve daha önce neden gelmedi hiç?" diye sordum.

Yade'de bu ayrıntıyı yeni fark etmiş gibi "harbiden lan" deyince dudaklarımı sarkıttım. "Sorun şurda ki, bunun nedenini öğrenmek zor. Gitsem sorsam abime yanlış anlar diye korkuyorum" dedim. Yade ise "aynen sorma o yüzden çıkar kokusu zaten" dedi.
"Aynen kankacım neyse kapatıyorum ben" dedim. Boğazım feci ağrıyordu. Konuşmak için kendimi zorluyordum. "Tamam öptüm" dediğinde telefonu kulağımdan ayırıp görüşmeyi sonlandırdım.

Birçok mesaj olduğu için geri WhatsApp'a girdim. Arkadaşlarımdan ve tanımadığım bir numaradan mesaj vardı. Diğer mesajları es geçerek merakla bilinmeyen numaranın mesajına tıkladım.

053+: Selam

053+: İnşallah sen Gece Neval Dağlı'sındır.

053+: Yoksa numaranı aldığım arkadaşım benden çok büyük dayak yer

053+: Neyse inş sensindir

053+: Sebebi ziyaretimin nedenime gelelim

053+: Kız sen ne güzelsin öyle lan

053+: Vurdun beni amk

Kimdi şimdi bu?

..

Sizce yeni bilinmyen kimlikli bey kim?

Bölüm nasıldı?

Umarım sizi sıkmıyorumdur.

Neyse seviyorum sizi. Öpüldünüz.

Continue Reading

You'll Also Like

11.4K 600 50
Merhabalar ben bu kitabı çağtucu olduğum için yazıyorum çünkü hep aynılarını okumaya başladım dedim ben niye yazmim ve yazmaya başladım bu hikaye hem...
2.6M 84.8K 60
İtalyan bir mafya... Başka açıklamaya gerek var mı? Ters köşelere doyamayacağınız. Her an şaşırarak sürükleneceğiniz bir kitap hayal edin.. Sonra oku...
15.9K 14K 189
Hikayeleri internetten okuduğum kitaplardan araştırıp buldum eğlence ders verme ve güzel vakit geçirme amaçlı yazılmıştır‼️ Hiç bir hikaye bana ait...
19.3K 1.2K 22
"İsminin anlamını biliyor musun?" "Beyaz çiçek." "Masumiyet, bağlılık ve sadakati temsil eder."